User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
100 sonuçtan 96 ile 100 arası

Konu: Um saxo vts & astra gsı doch

Aytepe53
    Misafir
    ranthor problem yok arkadaşım. hepimiz aynı semtin insanlarıyız
    sadece orçun arkadaşım bıraz fazla ciddiye alıyor bu işi
    alper baa söyleseydiniz ben hazırlık yapardım ben sıradan bi deneme olacak sandım aracı yeni yaptırdık bi deneyelim dediniz öylesine sandım ama siz iskelet yapmışsınız arabayı klima komp. radyator hortumlar koltuklar ve ucu ucuna yetecek benzin ne kadar ciddiye aldığınızı sergiliyor ,.d alemsiniz vallaha
    senin arabaya da aynısını yapsan sende benle rahat yurusun
    nerde yapılan işlemlerin farkı?

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ac gırtlagına kadar yüklü o bile 200 kadar dayanıyor benim spec yim yay şapka piston volant benzin regületörü falan fialn daha çoook eksik var abartılacak bi spec yok anladınmı sen bi eksantrik takınca araba 10 boy birden bi gidecek sanıyon
    yok sanmıyorum ama bence sen fazla gercekci yazmıyosun...bellimi olur sende katoloğa göre specler var sanırım...baksana kurcaladıkca bi şeyler cıkıyo....belkide eksik olanlar geceleğin kendiliğinden swap olmuştur makinayaegzantirik 10 boy mu sanıyosun diyosun sen kendini arabacı bizi manavmı sandın???
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    artı bişey çıkarsa anahtarları orda bırakırırm ama artı bişey çıkmazsa arabanın parasını fazlasıyla ödersin ok

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orçun speclerini halendaha tam yazmıyorsun tamam aracın gidiyor eyvalla ama
    yaz herşeyi
    aracında klima komprosoru bile sökülü koltuklar sökülü korna bile yok ağırlıktan bu kadar korkmayın eminimki kantara koysak 850 kilo belkide gelmez 450 kiloya yakın fark var denediğin araçların çoğunda çok fark açman lazım ama sen 3 boy da kalıyorsun turbo imiş stock muş bunlar hikaye ac ye bak bana 7.8 boy açıyor belkide fazla adam typer larla rahat yuruyebiliyor sen bi dene istersen yaptığın harcama değerini tam vermemiş

gören arkadaşlarıyla değilde körfez pistinde turnuva yapıyor sancak :d
    ben sana 5 boy açıyorum yılmaz ama bende 13/61 0lmadıgı için 200 lerde bırakmıyorum ay bende kısa var da yapmıyorum gittigi yere kadar gittim gel sene teke çıkalım cumartesi akşamı 5 boydan az atarsan geçtin sayacam seni ok

Aytepe53
    Misafir
    orçun sinirlenme sen bana aracı yük olarak o kadar boşaltığı söyleseydin ben zaten hazırlık yapardım senin kadar olmasaydı sıradan bir deneme olacak sandım .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)