User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
218 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: um saxo vts VS a3 18 t 195 hp

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya yılmaz yemin ediyorum sana diyecek bişey bulamıyorum ayıp valla ya öyle böyle konuşmadım diyorsun halen boyları saydırdıgım 106lar diyorsun kime saydırdın çok merak ediyorum car la denedin sidik soru belliki 1 boy aldın benim gördügüm ibo ile denediysen zaten araçta sıkıntılar var suan o yüzden denencek bi arac degil ben sana yüzüne ne söyledim senin aracın çok güzel yürüyor fakat beni geçemeyecgini sana söyledin millet gibi kıvırıpta 200lerde bırakmıyorum da ama sen bana harbiden ayıp ettin yok 3.500 lira harcadı falan benim aracında olanları herkez biliyor ben 3.5 lira harcamadım bir ikiside ben aracıma para harcadım fakat sadace yürüsün diye degil sıkıntı ve eksilerini giderip bakımlarını yaptım arabaya masraf etmiyorsan sen senin sorunu bi dahada ne yaparsan yap senle denemeyecem bunuda çok iyi bil

Aytepe53
    Misafir
    ben her zaman beni geçene eyvallah dedim neden ac ye beni geçtiğinde laf etmedim adam nizamı basıyor geçiyorda arabasını yüklemiş speclerini yazmış sen halendaha stardart mış gibi konuşuyorsun yok ben demişim bütün 106 ları geçiyom falan uyduruyorsun bişiler.
    ayrıca ben geçmedin demedim geçdin ne olduysa onu yaz diyorum aracının özelliklerini yaz diyorum
    2 vites dendik böyle oldu
    3 vites dendik şöyle oldu yaz
    hiçmi konuları okumuyorsun örnek al.

Aytepe53
    Misafir
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tür muhabbetlerde hep söylediğim şeydir GEÇİLMENİN BAHANESİ OLMAZ... deneme ozaman specleri değişmişse 3.500tl harcadı diyorsun geçilince şöyle böyle diyorsun okadar gereksiz muhabbetlerki sıkıldım artık denemeyin kardeşim ozaman geçseydim benzimim yoktu diyecekti diyorsun bukadar güvensizsin denemeseydin 106 saxo ya attığım boylar sayamıyorum diyorsun bitikleri oynayan arabalara boy atması kolay gelir adama namını yürütür ama bilmez kimse son demlerini yaşadığını helal olsun lan 106 saxoyu yalan ettin derler tekrar söylüyorum GEÇİLMENİN BAHANESİ OLMAZ geçildiysen helal olsun geçtin beni dersin elini sıkarsın haftaya arabanı yapar gel kardeşim bidaha deneyelim dersin geçersin videonu koyarsın olur biter....neyse her iki aracada maşallah
    arkadaşım ne bahanei bahsediyorsun ben bahane uydurmuyorum onlar uyduruyor 4 vitesde fark açmaya başlayınca benzin kesiyor arabaları
    geçemeyince otobanda durup yük boşaltan onlar bahane ben üretimiyorum aracım ilk geldiğinde de aynı halndaha aynı depom ful stepnem bagajımda sadece psc yazılım la yürüyorum

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvalla kardeşim sen burda gördüğüne yorum yapıyorsun tabiki bi kasıtın olmayacak
    daha önceki denemelerde bu ve bunun gibi 106 vts lere attığım boyları bilmiyorum hiç bir video yok koymazlar ama gidip aracına 3500 tl masraf edip geçti ya gelmiş geçmiş bütün saxo ları 106 ları savunmaya başlarlar bende diyorumki eyvalla geçtin ama madem geçtin specleri yaz herkez bilsin ona göre yorum yapsın standart arabaya geçilmişim izlenimi bırakmayın aracımın deposu ful stepne bagajda 235/45/17 jant lastik ve sadece bir yazılımla yuruyorum bunları belirtin kardeşim ben birşeyuin peşinde değilim

arkadaşın aracında ise kısa cip filitre ekzos bagaj boş depo boş
    kardesım sanada tavsıyem rollınge gıdıosun mademkı bu kadar gecmek onemlı sızın yaptıgınız rollınglerde o zaman ıstepnenı cıkarcan,benzınını az alıcan,17 jantlar yerıne 15 sac jant slıck lastıklerı koyucan egerkı o zamanda gecıcekse yada sen gecıceksen en azından ıkı taraf ıcınde bır bahane kalmıcak

Aytepe53
    Misafir
    beni kimse anlamıyor bak diğer video lara adamlar link koymuş aşağıda spcleri yazıyor insanlar ona göre yorum yapıyor orçunn arkadaşım ise dierk konu açılışına hafife alıyordu falandı filandı ben bu dialoğu sevmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni kimse anlamıyor bak diğer video lara adamlar link koymuş aşağıda spcleri yazıyor insanlar ona göre yorum yapıyor orçunn arkadaşım ise dierk konu açılışına hafife alıyordu falandı filandı ben bu dialoğu sevmedim
    ben onuda anladım arkadasım hatta orcun arkadasımıza speclerıde yaz dedım ben anladım herkesı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onları kim yapıyorsa yılmaz ona söyleyecen ben geldigim gibi çıkarım kıvırmam merak etme ben senle 3 vites rol yapmadım ok 2 vites 80 km hızda kornayıda sen saldın aynı andada bastık 5 boya kadar açtım sonlara dogru biraz yakınlaştın sonuç hem hacim olarak hemde turbo beslemelisin 225 lerde en kötü 3 boyda kaldı ve geçildin tebrik et olsun bitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o 3 vitestes rol yapmadıgımızı öylesine basıldıgını kabul etsin ben vido yu tekradan düzeller specler yazarım arkadaşım o saçma sapan konuşursa gerek bile duymam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin bu konu bole alır gıder herkes bı yana ceker bı sonucada baglayamassınız.mademkı bu kadar araclarınıza guvenıosunuz a3 tekı arkadas agırlıkları azalt 15 jant koy cıkın bı daha rollınge ve 2 3 arabada sızın arkanızdan gelsın rollınge sahıt olsun.o rollıngın vıdeosunu koyun yorumları sız deıl ızleyenler yapsın olsun bıtsın

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saxo'nun dyno verisi yoktur heralde değil mi ?
    Loading...

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki düsman gbı konusuosunuz burda, gerek yok.. Aksama cıkın tekrar deneyın yılmaz sende eksıklerını tamamla agırlık sok v.s vıdeo yapın koyun. Olay ancak bole cozulur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxo'nun dyno verisi yoktur heralde değil mi ?
    var kardeşim 152 bg 180 tork

Aytepe53
    Misafir
    arkadaşlar ben orçun arkadaşıma dedimki kardeşim aracına bişiler yapmadan önce çıkalım geç bbeni helal oslun dicem video yu da koy dedim orçun geçildiği arabayı ben rahat geçtiğimden benle denemedi gitti aracı yükletti geldi deneyelim dedi eyvalla dedim dendik geçti eyvalla dedim koy video yu dedim.
    ama benim takıldığım nokta şu halendaha önceki gibiymiş gibi yorum yapman yuklettiysen specleri yaz herkez bilsin saklayacak bişi yok.
    ben bilmiyormuyum araca 15 takıp bagajı boşaltıp ekzos takıp seni geçmeyi önemli olan o değilki geçmek geçilmek her zaman olabilecek birşey aracındakki değişiklikleri yazaCAKSIN HERKEZ DİCEKKİ HA BU PARÇALAR DEMEKKİ ARACA BU VERİMİ VERİYOR ONA GÖRE KONUŞACAK.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aracaım standart degil ve yılmazın arabasıda çok iyi gidiyor bunu üstüne bastıra bastıra söylüyorum ama yılmaz ayıp etti bana söyle bastık böyle bastık ben daha denemem yılmaz o iş bitti bi standart 106 saxo imkanı yok direnemez yanında millet eşek degil herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar ben orçun arkadaşıma dedimki kardeşim aracına bişiler yapmadan önce çıkalım geç bbeni helal oslun dicem video yu da koy dedim orçun geçildiği arabayı ben rahat geçtiğimden benle denemedi gitti aracı yükletti geldi deneyelim dedi eyvalla dedim dendik geçti eyvalla dedim koy video yu dedim.
    ama benim takıldığım nokta şu halendaha önceki gibiymiş gibi yorum yapman yuklettiysen specleri yaz herkez bilsin saklayacak bişi yok.
    ben bilmiyormuyum araca 15 takıp bagajı boşaltıp ekzos takıp seni geçmeyi önemli olan o değilki geçmek geçilmek her zaman olabilecek birşey aracındakki değişiklikleri yazaCAKSIN HERKEZ DİCEKKİ HA BU PARÇALAR DEMEKKİ ARACA BU VERİMİ VERİYOR ONA GÖRE KONUŞACAK.
    yılmaz senin geçtigi beni geçen araba alperin arabamı güldürme beni ya valla çok komiksin

Aytepe53
    Misafir
    orçunn konuyu baştan beri oku bak ben neler yazmışım anlarsın beni burda yazan insanların hepsi darıca gebzede değiller bizi nerden bilsinler adam açar videyu bakar
    audiye bak saxo ile gidemiyor der ona göre yorum yapar ki arkadaşların çoğuda öyle anladı zaten.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var kardeşim 152 bg 180 tork
    eyvallah,
    maşallahı var aracının, ama arkadaşın araba da bahsettiği gibi ise gayet normal sonuç... tabi normal diyip, saxonun başarısını gölgelemek doğru olmaz

fakat analiz yaparsak; aranızda hiç yoksa bahsedilene göre 400kg civarlarında fark vardır. bir A3 standartta 1200kg falan olması lazım e stepnesi, deposu ve senin de hafiflemeyi düşünürsek; 400kg ları bulur aradaki fark.

maşallah saxo ya.
    +30hp yi ne kullanarak aldınız ?
    Loading...

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Um saxo da nosmu var ? nedir yani secret spec ?
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar specmi alın yazayım
    8000 chip orjinal
    ince conta
    komple potsuz eksoz sistemi 51 mm lik
    simota filtre kit
    286 derece eksantrik
    14/60 sanzıman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)