hakkaten video izlesek
hakkaten video izlesek
begendiğine sevindim, dediğin gibi jantlardan sonra yavaşlamadığı çok açık hatta 1-2 boya hızlandığını bizzat denedik fakat haala atmam gereken çok ağırlık var.
180-230 hp sınıfında dediğiniz gibi gecenin en hızlısı yekta'yı pek görmedim ama görkemin ki çok başarılıydı mcs lerdi tekrar tebrikler,
stock fn2 nin eşit ağırlıktaki ep3 ile denemesi ve sonucu zaten videoda belli, fn2 ninde potansiyeli olduğunu herkes görmüştür artık, yakın zamanda daha hızlı fn2 lerde olacak, hem ortama taze kan olur hemde rekabeti artırırız düşüncesindeyim, gece genel olarak güzeldi, yeni tanıştığım insanlar oldu ve hakkaten ilk defa hepside çok düzgün insanlardı, örn.yiğit (dbs)
bukadar çok aracın sorunsuz evlerine dönmesi ayrıca sevindirici, fakat dönüş yolunda yaşadığımız olay bizim açımızdan hiç hoş değildi, okadar aracın çok kısa mesafelerle birbirini takip ettiği bir ortamda otobanda nerdeyse lastiklerinin duracağı kadar yavaşlamaları çok sakat, verilmiş sadakamız ve tamerin (206rc) tecrübesi varmışki ucuz atlattık
aynen katılıyorum dönüş yolunda yoktum ama İzmit istikametinde giderkende büyük karışıklıklar yaşandı.. Ortaya çıkabilecek sonuçları düşününce roll şeritlerinin sağ iki şerit olması, roll yapmak için yavaşlayan arabaların dörtlülerini yakması ve 10 arabanın aynı anda roll yapmaması gerekiyo diye düşünüyorum..
bu arada haberleri geldi biz atasehirde denerken baska bir grupta bahcesirden catalca yapmıs
corvette c5 cupralar subarular falan![]()
yok yarın akşam gelemem haftaya filan haberleşiriz![]()
YouTubeDR.ECU
yahu bir sürü araçtınız hiç mi video yok![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
çok güzel bir gece geçirdim herkese teşekkürler.dün akşam az kalsın benim için faciayla sonuçlanıyodu ama yinede güzeldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)