Tüh keşke bende gelseydim pişman oldum walla iyi eğlenmişssinizBen olmayınca Cam-Car sıkıntısı oluyo işte :P
Tüh keşke bende gelseydim pişman oldum walla iyi eğlenmişssinizBen olmayınca Cam-Car sıkıntısı oluyo işte :P
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
geceyle ilgili ne 1-2 video var gecenin en lerini birisi özetlesin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
mustafa passatı görmek isterdik
![]()
tabi cnm
![]()
serhattan allah razı olsun (BS typeR) çıkmak istemediğim halde beni çıkarttı ama iyikide çıkartmış çok eğlendim.![]()
benim denediğim scirrocco , cliors, DBS typeR la videolarım varmı koyarsanız sevinirim.
fn2 videosu izlemiş oluruz. fn2 nin nasıl gittiğinide görmüş oluruz.
buarada görkem kardeşimide tebrik ederim arabası çok iyi yürüyor.![]()
mkV GTI
hepinizin ayağına sağlık arabalarınızada maşallah görmek istediğimiz muhabetler bunlar saygı ve sevgiyi elden bırakmaayalım![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Ben olmasam halin dumandı olm..
Neyse DSG RS güzel oluyormuş.. DSG bunlarda standart mı, sonradan mı taktınız?
RS - Type-R denemesinde nası olduysa Type-R'ın vtec devri bize çok alt kaldı, bize güzel devir ona çok üst kaldı, kırmadık onun devrinde denedik.. Biraz daha iyi gidebilirmişiz.. Maşallah, debriyajı yaramış ona
206 RC ve FN2 Type-R - RS denemeleri eşit ağırlıkla yapamadık, yanarım yanarım ona yanarım
A3'de sadece yazılım ve egzoz var.. Kutu içi filtre bile yok, 17" jantları ve 225 taban lastikleri ile fazlasıyla gidiyor, o kadarını biz de beklemiyordukmaşallah
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)