ya aslında dusunmuyor dıılım ama ozmnda komple piston enjektor faln fılan v.s degısıcek uzun ıse donuyor :confused:
Printable View
Maşallah çok güzel değerler allah nazardan saklasın.
Maşallah, çok güzel değerler, kazasız belasız :)
tekrardan masallah dıyıp aklıma takılan bısey sorayım:D arac full boosta 5000 dewırde oturmus. stock turboyu bole gecıktırmek ıcın ne gıbı seyler yaptınız,yoksa cupranın stock turbosu ztn o dewırde mı gelıo? max torkta 6400 dewırde.
maşallah ya, insanın canı çekiyor resmen...
Bunu şöyle bir açıklaması olabilir, beyinden orta devirde full boosta oturmasına izin vermiyoruz. Burada böyle bir uygulama var mı tabiki bilmiyorum.
CZT'de de aynı taktiği uyguladık özgünle, 3000 devirde 360 nm tork olacağına; basıncı orta devirlerde kıstık, peak atmasını engelledik.
Maşallah.....
o nası bi dynı yaf :) kalemle çizilmiş gibi maşşallah.
abim maşallah allah kaza bela vermesin hep beraber inşallah daha ileriye bakalım bizler iyi örnekler çıakrdıkça bizden elbet daha iyi örnekler çıkaracak arkadaşlarımız olucaktır şimdiden herekeze başarılar diliyorum allah kimseye kaza bela vermesin bütün araçlara ve sürücelüerine maşallah herkez çok emek veriyo emeklerinin karşılığını alıyorlar...
erdem kardeşim,arabamı geçen sene nisan da aldım tam 11 aydır en güzeli için uğraşıyorum,tam 5000 km yapmışım geceleri, en sağlıklı cupra için!.en güzel malzemeleri taktım ve sonuç bu oldu ALLAH ıma şükürler olsun.bu tfsi makina hakkında okadar çok şey öğrendimki,o kadar şey i tecrübe ettim ki.İNŞAALLAH biraz para kazanim gt3071 ide koyacağım ve miniks kardeşim gibi stock motora yapıcam.saygılarımla................