güzel denem olmuş beyler gsi ın gideri daha var anlaşılan ,,,,lgp ye göre bi ayar yapılsa aslında lpg de de gideri olabilir düşünün bunuda bi ,,,,,,,kaancım hgt formunda tabikiikinizede maaşallah .........
sen çıkmamışsın ama gsi 4. vitesi orjinalde bile 200 civarı bitiyor. kesicisi kaç bilmiyorum ama çip ile tahmin edersinki daha fazla. videoda 5e atmış biraz da yürümüş gsi.
tagoyla dün konuştuk da ayhan ustada timing yapıldı ama memnun olmadık tarzı bir konuşma geçti. şuan hala memnun değilmisiniz?
maşallah buarada 2sine de.
Olurmu uğur... 4 sonuna doğru (yani kendi 4 üm diorum, başkasında kaç km ye denk gelir bilmiorum) kaan frene dokundu, hatta ben yanından geçtim sen devam ediodun, bende... sonra sende fren yapınca bende çektim ayağımı top speede yürümüoz die. Yani kaan fark oldu evet ama 200 e doğru bıraktı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
walla ben uğurun aractan cekilen videoyu koydum.. eğer kaan 200e çıkmadan gaz kestiyse( olm sen bunu hep yapıyosun, bi topspeede koş da reel farkı görelim artık) uğurun gsi'ın eski halinden cok bi farkı yok malesef..videoda kaanın gaz kestigi yerde hgt ile 1.5 2boy kadar bi fark oluyor.. ayarlı kasnak+timing ne yazık ki iyi iş cıkaramamıs ozaman kanka
![]()
kanka bende anlamadım valla kaganla anlasılmıcak bu ıs en guzelı senle denemekbıde tuncerle denemek bılıyosun tuncerle senle yarısırken denk gelmıstık eskı halımle tuncer kullanmıyoken o aracla denemıstım ozaman gecmıstım tuncerde daha ıyı gıdıyor gıbı o arac ama deneyıp gormek lazım kıyas boyle yapalım
![]()
Maşallah araca,
GSI ın o spec lerde daha bayağı bir yürürü var bence.
LPG yi kullanmıyorsanız sökün bence zaten, sökücem falan demeyin hiç![]()
Loading...
saol görüşlerin için suankı speclerımde aslında chıp egzoz egzantrık,chıple egozlu halıyle olan fark en fazla 1,5 boy gıbı mevcut ayarsızlıgı var oda hallolursa gıderı var kı suan gercekten cok ıyı gıdıyor aracım. lpg olayıda yarısların dısında hergun olmakla beraber aracı tuple kullanıyorum ondan cıkarmada kararsızım ama tabıkı tupu cıkarmak bıle benı 2 boy ıyılestırcek en az ama suan ıcın cıkarmayı dusunmuyorum![]()
Gökhancım... Ben Ayhan abi timingi ii yapamamış demiorum, biz istediğimiz verimi alamadık dereceliden dedim. Zaten ilk versyon dereceli seçeneği idi. Timing yapmak için ne vakit vardı nede log tutacak afr ye bakıp karar verilecek bir yazılım yapma şansı.
Anlıyacağın araç boş haline oranla 2 boy daha ii gidio şuan. Oda bizi memnun eetmio doğal olarak.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Normalde gideriz topspeede kadar ki gittigimiz zmnlarda var biliyosun inanc. O aksamda soledim. Yanimda esim varken anca o kadar oluyor. babasini trafik kazasinda kaybetmis biri olarak korkuyo haliyle. Bana yavas diyince mecburen kaldik o suratlerde. Yoksa yolda bos mis gibiydi. Musait zmnda deneriz zaten sonuna kadar. Buarada bende sifir debimetre var suanda bende de iyilesme oldusa aslinda ugurun gsi gorunenden daha iyi hale gelmis olabilir aslinda. Ugurla onceki denememizde tuncayin debimetre vardi bende cunku
Kavga etmeyin oğlum ben iileşince hepinizi geçicem nasılsa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)