User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: hgt & gsi 05.03.10 izmir roll

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gsi böle lpg le yürümesi çok iii cidden
    benimde anlamadığım benim ntk ile gebzede kırmızı bir gsi vardı onla rol yapıyoruz adam benzinde bana geçiliyor lpgde beni bir boy geçiyordu lpgde daha iyi gidiyor gsi

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde anlamadığım benim ntk ile gebzede kırmızı bir gsi vardı onla rol yapıyoruz adam benzinde bana geçiliyor lpgde beni bir boy geçiyordu lpgde daha iyi gidiyor gsi
    buarada gsi lpgde yurumuyordu. lpg tankı mevcut aracta. roll sırasında benzinle yuruyor

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel denem olmuş beyler gsi ın gideri daha var anlaşılan ,,,,lgp ye göre bi ayar yapılsa aslında lpg de de gideri olabilir düşünün bunuda bi ,,,,,,,kaancım hgt formunda tabiki ikinizede maaşallah .........

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada videoyu yeni gorebildim onceki msjı cepten yazmıstım. 220ye kadar cıkmadık ki yaw. ***** hanım vardı yanımda 195-200 gibi yavas diyince cektim ayagımı gazdan
    sen çıkmamışsın ama gsi 4. vitesi orjinalde bile 200 civarı bitiyor. kesicisi kaç bilmiyorum ama çip ile tahmin edersinki daha fazla. videoda 5e atmış biraz da yürümüş gsi.

tagoyla dün konuştuk da ayhan ustada timing yapıldı ama memnun olmadık tarzı bir konuşma geçti. şuan hala memnun değilmisiniz?

maşallah buarada 2sine de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel denem olmuş beyler gsi ın gideri daha var anlaşılan ,,,,lgp ye göre bi ayar yapılsa aslında lpg de de gideri olabilir düşünün bunuda bi ,,,,,,,kaancım hgt formunda tabiki ikinizede maaşallah .........
    eyw........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen çıkmamışsın ama gsi 4. vitesi orjinalde bile 200 civarı bitiyor. kesicisi kaç bilmiyorum ama çip ile tahmin edersinki daha fazla. videoda 5e atmış biraz da yürümüş gsi.

tagoyla dün konuştuk da ayhan ustada timing yapıldı ama memnun olmadık tarzı bir konuşma geçti. şuan hala memnun değilmisiniz?

maşallah buarada 2sine de.
    videonun ilerliyen zamanlarında aranın dahada acılmasını yanlıs anlasılmasın diye yazdım. yoksa ugur 210 - 215 gibi kesiciye giriyor 4te

UĞUR_GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videonun ilerliyen zamanlarında aranın dahada acılmasını yanlıs anlasılmasın diye yazdım. yoksa ugur 210 - 215 gibi kesiciye giriyor 4te
    kaganım 4 de kesıcıye gırmedım zaten 6800 gıbı attım 5 e vıdeonun sonuna kadar bırakmak dıye bısey olmadı bırakma olsa o yazılırdı zaten ha bıde vıdeonun kapanmasındakı nedende ınancın o sırada benı aramasıydı

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olurmu uğur... 4 sonuna doğru (yani kendi 4 üm diorum, başkasında kaç km ye denk gelir bilmiorum) kaan frene dokundu, hatta ben yanından geçtim sen devam ediodun, bende... sonra sende fren yapınca bende çektim ayağımı top speede yürümüoz die. Yani kaan fark oldu evet ama 200 e doğru bıraktı.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olurmu uğur... 4 sonuna doğru (yani kendi 4 üm diorum, başkasında kaç km ye denk gelir bilmiorum) kaan frene dokundu, hatta ben yanından geçtim sen devam ediodun, bende... sonra sende fren yapınca bende çektim ayağımı top speede yürümüoz die. Yani kaan fark oldu evet ama 200 e doğru bıraktı.
    walla ben uğurun aractan cekilen videoyu koydum.. eğer kaan 200e çıkmadan gaz kestiyse( olm sen bunu hep yapıyosun, bi topspeede koş da reel farkı görelim artık ) uğurun gsi'ın eski halinden cok bi farkı yok malesef..videoda kaanın gaz kestigi yerde hgt ile 1.5 2boy kadar bi fark oluyor.. ayarlı kasnak+timing ne yazık ki iyi iş cıkaramamıs ozaman kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla ben uğurun aractan cekilen videoyu koydum.. eğer kaan 200e çıkmadan gaz kestiyse( olm sen bunu hep yapıyosun, bi topspeede koş da reel farkı görelim artık ) uğurun gsi'ın eski halinden cok bi farkı yok malesef..videoda kaanın gaz kestigi yerde hgt ile 1.5 2boy kadar bi fark oluyor.. ayarlı kasnak+timing ne yazık ki iyi iş cıkaramamıs ozaman kanka
    kanka bende anlamadım valla kaganla anlasılmıcak bu ıs en guzelı senle denemek bıde tuncerle denemek bılıyosun tuncerle senle yarısırken denk gelmıstık eskı halımle tuncer kullanmıyoken o aracla denemıstım ozaman gecmıstım tuncerde daha ıyı gıdıyor gıbı o arac ama deneyıp gormek lazım kıyas boyle yapalım

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araca,
    GSI ın o spec lerde daha bayağı bir yürürü var bence.

LPG yi kullanmıyorsanız sökün bence zaten, sökücem falan demeyin hiç
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araca,
    GSI ın o spec lerde daha bayağı bir yürürü var bence.

LPG yi kullanmıyorsanız sökün bence zaten, sökücem falan demeyin hiç
    saol görüşlerin için suankı speclerımde aslında chıp egzoz egzantrık,chıple egozlu halıyle olan fark en fazla 1,5 boy gıbı mevcut ayarsızlıgı var oda hallolursa gıderı var kı suan gercekten cok ıyı gıdıyor aracım. lpg olayıda yarısların dısında hergun olmakla beraber aracı tuple kullanıyorum ondan cıkarmada kararsızım ama tabıkı tupu cıkarmak bıle benı 2 boy ıyılestırcek en az ama suan ıcın cıkarmayı dusunmuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR_GSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol görüşlerin için suankı speclerımde aslında chıp egzoz egzantrık,chıple egozlu halıyle olan fark en fazla 1,5 boy gıbı mevcut ayarsızlıgı var oda hallolursa gıderı var kı suan gercekten cok ıyı gıdıyor aracım. lpg olayıda yarısların dısında hergun olmakla beraber aracı tuple kullanıyorum ondan cıkarmada kararsızım ama tabıkı tupu cıkarmak bıle benı 2 boy ıyılestırcek en az ama suan ıcın cıkarmayı dusunmuyorum
    tüpte yürürken sıkıştırma aracını yine de
    Maşallah aracına.
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın arabada sımıt nos vardı dımı
    kaput nos var bende
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhancım... Ben Ayhan abi timingi ii yapamamış demiorum, biz istediğimiz verimi alamadık dereceliden dedim. Zaten ilk versyon dereceli seçeneği idi. Timing yapmak için ne vakit vardı nede log tutacak afr ye bakıp karar verilecek bir yazılım yapma şansı.

Anlıyacağın araç boş haline oranla 2 boy daha ii gidio şuan. Oda bizi memnun eetmio doğal olarak.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde gideriz topspeede kadar ki gittigimiz zmnlarda var biliyosun inanc. O aksamda soledim. Yanimda esim varken anca o kadar oluyor. babasini trafik kazasinda kaybetmis biri olarak korkuyo haliyle. Bana yavas diyince mecburen kaldik o suratlerde. Yoksa yolda bos mis gibiydi. Musait zmnda deneriz zaten sonuna kadar. Buarada bende sifir debimetre var suanda bende de iyilesme oldusa aslinda ugurun gsi gorunenden daha iyi hale gelmis olabilir aslinda. Ugurla onceki denememizde tuncayin debimetre vardi bende cunku

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavga etmeyin oğlum ben iileşince hepinizi geçicem nasılsa.

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bişi Sorucam Dostum Sen Bu Aracı Antalyadanmı Aldın ?
    MGN TypeR.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde gideriz topspeede kadar ki gittigimiz zmnlarda var biliyosun inanc. O aksamda soledim. Yanimda esim varken anca o kadar oluyor. babasini trafik kazasinda kaybetmis biri olarak korkuyo haliyle. Bana yavas diyince mecburen kaldik o suratlerde. Yoksa yolda bos mis gibiydi. Musait zmnda deneriz zaten sonuna kadar. Buarada bende sifir debimetre var suanda bende de iyilesme oldusa aslinda ugurun gsi gorunenden daha iyi hale gelmis olabilir aslinda. Ugurla onceki denememizde tuncayin debimetre vardi bende cunku
    kesinlikle doğru aslında kaanın araçta da ciddi düzelme olduğundan uğurun aracının farkı hissedilmedi ama reel de kadir abi burdayken denediğimizden 5-6 boy çok daha iyi gidiyor şuan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)