Bende b.k atma var, dedikodu varr, arkadan konuşma varrr ama geri basss yok
olum yapmayın la adamlar harbi sanacak sonraadımızıda çıkardınız zati POLYANNA TaGo
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ben bişey peşinde değilim arkadaşım.. egzantrikli vtecler die birsey yazmadımm ben. Kaanın yazdıgı egzantrikli vtec'i 3-4 boy geciyomussun yorumuna göre şaşırdım&soru sordum.. Özdinden ( kendisini tanımam, tarkanın attıgı msjda ögrendim adını) gelen mesaja da alıntlarla cvp verdim okadar.. Kulaktan dolma birsey yok ortada.. Hersey gayet acık. Kaan yazmıs 3-4 boy diye sen de yok öyle birşey demişssin. Sonra Kaan tekrar art niyet olmadan yazdım ben onu seklinde cvp vermiş(burda art niyet konu değil ki; söylenmiş mi? evt söylenmiş ki bu adam bunu forumda art niyet olmadan paylaşmış madem!!)
ayarı kayarı düzgün yapılmıs bi egztrkli vtecin nasıl yürüdügünü benden iyi bilebilirsin, ya da ben senden iyi bilebilirim..Böle bir iddiada bulundugumu yazmamısım ama..(sadece nasıl yürüdügünü cok iyi bildigimi söyldim)yani merak ettiğim bi konu değil bu açıkçası, dedim "ya nasıl yürüdügünü cok iyi biliyorum", "senden iyi biliyorum" değil
Saygılarr..
[QUOTE=jackal_JAZZ;1231492]Ben bişey peşinde değilim arkadaşım.. egzantrikli vtecler die birsey yazmadımm ben. Kaanın yazdıgı egzantrikli vtec'i 3-4 boy geciyomussun yorumuna göre şaşırdım&soru sordum.. Özdinden ( kendisini tanımam, tarkanın attıgı msjda ögrendim adını) gelen mesaja da alıntlarla cvp verdim okadar.. Kulaktan dolma birsey yok ortada.. Hersey gayet acık. Kaan yazmıs 3-4 boy diye sen de yok öyle birşey demişssin. Sonra Kaan tekrar art niyet olmadan yazdım ben onu seklinde cvp vermiş(burda art niyet konu değil ki; söylenmiş mi? evt söylenmiş ki bu adam bunu forumda art niyet olmadan paylaşmış madem!!)
ayarı kayarı düzgün yapılmıs bi egztrkli vtecin nasıl yürüdügünü benden iyi bilebilirsin, ya da ben senden iyi bilebilirim..Böle bir iddiada bulundugumu yazmamısım ama..(sadece nasıl yürüdügünü cok iyi bildigimi söyldim)yani merak ettiğim bi konu değil bu açıkçası, dedim "ya nasıl yürüdügünü cok iyi biliyorum", "senden iyi biliyorum" değil
burda konu soyle bende duydugumu soyleyım tuncerle kagan denedıkten sonra benle deneme muhabbetı oldugunda seferısar ayrımındaydık ve ben oruya gıdemedıgım ıcın denıyemedım orda konusulan konuda ben tuncerden duymadım agzından ama kaganın ordakı konusmasında tuncer egzantrıklı vtecgı gecıyormus dedı kaganda bunu tuncerden duymus kı soyledı bıze yanı burda tuncerle kaganın konusmasından bu yorumlar cıktı konu uzadı durdu bız demedık egzantrık oyle boyle yok su var bu var sadece egzantrık lafı gecmıs kaganda buna ıstınaden bıze soyledı kendını kıyaslamak babında acıklıga kavussun artık kım ne dedı
Yani kısacası kim ne derse desin...
bizler burdayız dostane roll için muhabbet için herzaman varız. Kaldıki roll olayından en ufak maraz çıkmadı. Herkes birbirini tebrik etti.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)