User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
125 sonuçtan 115 ile 125 arası

Konu: 6 mart İzmir rolling night

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee tarkan o akşam bunlar arabamı benim calibrayla elek ediyorum bunları diye atıp tutuyodun bilederr hayırdır niye çevirdin şimdi olayı.....

adam cıftede geldı yanıma calıbra ıle suzgec yapcam alayını dıodu burda da bole polyanacılık olmuo tago olmuo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama topspeed her türlü gideri vaaarrrr
    sımdı oldu don ıste ozune gerı vıtes yok 1 2 3 4 5 yan

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hauahuah olum 6 martı görünce dedim ne ara ne oldu

calibra paaawwaaaa
    abi 12 den sonra denemeler vardı kamerada 6 martı görünce böyle açtım konuyu yoksa cuma gecesi denemeler

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sımdı oldu don ıste ozune gerı vıtes yok 1 2 3 4 5 yan
    hauahau gözlerimiz sizide aradı RR yok falan ama aramasın gözlerin o şimdi asker gibi oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hauahau gözlerimiz sizide aradı RR yok falan ama aramasın gözlerin o şimdi asker gibi oldu

o aksam bıraz sıkıntılıydı kafeslendık kurtaramadık kendımızı

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende b.k atma var, dedikodu varr, arkadan konuşma varrr ama geri basss yok

olum yapmayın la adamlar harbi sanacak sonra adımızıda çıkardınız zati POLYANNA TaGo
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu videolar çiftekumrulardayken mi çekildi

o gece full stock e36 320 ile e46 320 denedik bizde tabi onlar denerken 3 kişi calibra ile biraz üzdük dimi tarkan
    hehe 320 yi ben sürseydim böle yazamazdın mustuummm calibra marka un elegi imalatı yapıyorum ununu eleyip duvara asmak isteyenler için

Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o aksam bıraz sıkıntılıydı kafeslendık kurtaramadık kendımızı
    kaan ve sensiz mangal düşünemiyorduk ama gelmediniz
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla abi sorma gelemedik başka sefere artıkın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen neyin peşindesin anlamadım.?? ben öyle egsantrikli vtecleri geçiyorum felan demedım.. ayar kayarı düzgün yapılmış bi egsantrikli vtecin nasıl yurüdügünü senden iyi biliyorum merak etme.... denediğim araçları sordular bende bunlarla bunlarla dedim şunlarda şu var dedim. konuşma şekli başka türlü yansıtılmasın şurda.
    Ben bişey peşinde değilim arkadaşım.. egzantrikli vtecler die birsey yazmadımm ben. Kaanın yazdıgı egzantrikli vtec'i 3-4 boy geciyomussun yorumuna göre şaşırdım&soru sordum.. Özdinden ( kendisini tanımam, tarkanın attıgı msjda ögrendim adını) gelen mesaja da alıntlarla cvp verdim okadar.. Kulaktan dolma birsey yok ortada.. Hersey gayet acık. Kaan yazmıs 3-4 boy diye sen de yok öyle birşey demişssin. Sonra Kaan tekrar art niyet olmadan yazdım ben onu seklinde cvp vermiş(burda art niyet konu değil ki; söylenmiş mi? evt söylenmiş ki bu adam bunu forumda art niyet olmadan paylaşmış madem!!)

ayarı kayarı düzgün yapılmıs bi egztrkli vtecin nasıl yürüdügünü benden iyi bilebilirsin, ya da ben senden iyi bilebilirim..Böle bir iddiada bulundugumu yazmamısım ama..(sadece nasıl yürüdügünü cok iyi bildigimi söyldim) yani merak ettiğim bi konu değil bu açıkçası, dedim "ya nasıl yürüdügünü cok iyi biliyorum", "senden iyi biliyorum" değil

Saygılarr..

UĞUR_GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=jackal_JAZZ;1231492]Ben bişey peşinde değilim arkadaşım.. egzantrikli vtecler die birsey yazmadımm ben. Kaanın yazdıgı egzantrikli vtec'i 3-4 boy geciyomussun yorumuna göre şaşırdım&soru sordum.. Özdinden ( kendisini tanımam, tarkanın attıgı msjda ögrendim adını) gelen mesaja da alıntlarla cvp verdim okadar.. Kulaktan dolma birsey yok ortada.. Hersey gayet acık. Kaan yazmıs 3-4 boy diye sen de yok öyle birşey demişssin. Sonra Kaan tekrar art niyet olmadan yazdım ben onu seklinde cvp vermiş(burda art niyet konu değil ki; söylenmiş mi? evt söylenmiş ki bu adam bunu forumda art niyet olmadan paylaşmış madem!!)

ayarı kayarı düzgün yapılmıs bi egztrkli vtecin nasıl yürüdügünü benden iyi bilebilirsin, ya da ben senden iyi bilebilirim..Böle bir iddiada bulundugumu yazmamısım ama..(sadece nasıl yürüdügünü cok iyi bildigimi söyldim) yani merak ettiğim bi konu değil bu açıkçası, dedim "ya nasıl yürüdügünü cok iyi biliyorum", "senden iyi biliyorum" değil

burda konu soyle bende duydugumu soyleyım tuncerle kagan denedıkten sonra benle deneme muhabbetı oldugunda seferısar ayrımındaydık ve ben oruya gıdemedıgım ıcın denıyemedım orda konusulan konuda ben tuncerden duymadım agzından ama kaganın ordakı konusmasında tuncer egzantrıklı vtecgı gecıyormus dedı kaganda bunu tuncerden duymus kı soyledı bıze yanı burda tuncerle kaganın konusmasından bu yorumlar cıktı konu uzadı durdu bız demedık egzantrık oyle boyle yok su var bu var sadece egzantrık lafı gecmıs kaganda buna ıstınaden bıze soyledı kendını kıyaslamak babında acıklıga kavussun artık kım ne dedı

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani kısacası kim ne derse desin...

bizler burdayız dostane roll için muhabbet için herzaman varız. Kaldıki roll olayından en ufak maraz çıkmadı. Herkes birbirini tebrik etti.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)