güzel denemeler olmuş..tuncer abi yine yürümüşsün allah ne verdiyse maşallah.
keşke haber verseydiniz 1tepsi baklavayla ağızlarıda tatlandırırdık orda![]()
bizi bilgilendirdiginiz icin cok tesekkürler..
Yalnız yukarıdaki mesajlara istinaden sadece ufak bi hatırlatma; cok bilen adamdan ziyade herkesi kendi gibi düşünüp söylenenlere güvenip,inanan ve bunu forum ortamında paylasan cok insan var izmirde.. En azından bizim arkadas ortamımız böyleSonucta hiçbirimiz müneccim değiliz,detay verilmezse biz de kafamızdan fantezi detaylar türetemeyiz
Tuncer arkadasımız Kaana egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum demiş, Kaan da bunu forumda paylaşmış..
Bir şey daha, eski lacivert sedan AD vtecin sahibi (KSKvtec) Alpaslan'ı(Tolganın kardeşi) 2002'den beri tanırım. Yani stage2-3 egztrkli vti'ın nası yürüdügünü cok ama cok iyi biliyorum..O yüzden üstü kapalı olarak söylenen "egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum" lafına cok şaşırdım ve detay istedimyanlıs anlasılma olmasın.
şefim kadirimizmire geldiğinde getirdigin chip değil,üzerindeki halihazırda chiple yürüdügü için böyle yazdım.. Agresif olanı tak gel diyorum takmıyor
senin bilgilere göre o zaman sonuç şöyle; İzmirdeki sfi profu Ayhan usta dahil gsidan anlayan bi adam yok İzmirde. Çünkü uğur timingini 1 hafta önce ona yaptırdı.. Atlıcak gelcek Ankaraya sen bi el attırcan artık farz oldu
![]()
bu videolar çiftekumrulardayken mi çekildi
o gece full stock e36 320 ile e46 320 denedik bizdetabi onlar denerken 3 kişi calibra ile biraz üzdük dimi tarkan
![]()
Combo hangi chiple gazladıgını biliyorum,bircok gsi da aynı yazılım var yani "alakasız" degil,ben 16 tane 2000cc geçerek ikinci oldugum gsi da aynısı vardı.Ayhan usta nasıl sfi prof.u olmuş hangi sfi kosturdu bilmiyorum ama o egzantrige kasnak ayarı yapmak icin birsefer uğrasmak yetmez![]()
Çok güzel bir geceydi. 106 ile yürüdüm 3 defa ve hepsinde 2/3 boy geçildim. Tahmini 3. vitesin sonlarına kadar gittik. 106 tı daki arkadaşın adını hatırlayamıyorum ama uf plaka kırmızı e30 lu Işık abinin arkadaşıydı.
İndik araçlarımızdan başladık birbirimizin araçlarını övmeye. Tebrik ettik birbirimizi gayet sıcak bir ortam vardı, güldük eğlendik.
Taa kiii otoban çıkışında bizi polis alıncaya kadar( 306 GTI, AL plaka 106 GtI, Impreza ve ben
)
Boxer in side
sen neyin peşindesin anlamadım.?? ben öyle egsantrikli vtecleri geçiyorum felan demedım.. ayar kayarı düzgün yapılmış bi egsantrikli vtecin nasıl yurüdügünü senden iyi biliyorum merak etme.... denediğim araçları sordular bende bunlarla bunlarla dedim şunlarda şu var dedim. konuşma şekli başka türlü yansıtılmasın şurda.
o akşam denedikten sonra ufak bir sohbet geçti orada hgt nin bizimle olan denemsini ölçü almaması gerektiğini eg vtec hafif ve tuncerin motoruda biraz şerbetli olduğu için hgt nin vti lar karşısında daha fazla tutunabileceği ile ilgili bir konuşmaydı ama nerelere gelmiş konu![]()
bugüne kadar olan denemelerde kimse agzını acmadı tartısmaya gerek yok olay yanlış anlaşılmıs kimsede bi art niyet yok o gece gökhanın da dedigi gibi bir sohbet sırasında gecen bir konusmaydı sadece..
O msji atarken en ufak art niyetim yoktu ve eminim Tuncerde de art niyet yoktu. Yemin ederim lafin böyle anlasilcagini konunun buraya gelcegini bilseydim yazmazdim oyle bisey. Metal parcasi icin kirmayalim birbirimizi
biliyorum kaan.
ama orda olmayan kişiler burda kulaktan dolma şeylerle başka türlü yansıtıyo konuşmayı. ne çok b16 profesörü varmış burdada haberimiz yok.. eksantrikli vti nin boş vti nin nasıl gittiğini bilen..
kimsede bi art niyet olmadığında hemfikiriz sadece anlatılmak istenen konuşulanların detayları bılınmedıgı ıcın yorumu ona göre yapıldı denmek isteniyor.
Tuncer çok delikanlı insan... Ogün arabadan arabaya konuşuorduk. Kaan sorduğu için normal vti larla ne olur diye, Tuncerde "normallerle kolay yürürsün, ben egzantrikli ile bile gidebiliorum bu halimle dedi" arada 3-5,10 boy mevzusuda adam akıllı konuşulmadı. Araçların kimin olduğu hakkında konuşulmadı. Karşılıklı kaan Tuncerin, Tuncerse kaanın arabasını övdü... Arkadaşlar kim neyin peşinde ben anlamıorum. Ya bi video yapılıo ilk defa kimse "erken bastı 2 de bastı gitti", "zaten sac jantla bomboş gelmiş yaaa","bende ot yapsam *** yapsam geçerdim" vsvvsvss klavye geyiği yapmamış. Şimdi neyin tartışmasındayız.
1 gün sonra gene Tuncer kardeşimle dost meclisinde denk geldik kendi söledi "ah be abi kaan öle yazmış yanlış anlaşılcak, birileri üzerine alıncak diye"- üzerinede özdin abi bişi yazmış. Haklı oda yazarken tabi adres göstermiş gibi oldu. Ancak asla ve asla tekrar ediorum Tuncer ben şu arabaya şu farkı atıorum die bişi sölemedi.
Şurada keyif almak için yaptığımız bişeyi lütfen iksintilik duruma getirmeyelim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ee tarkan o akşam bunlar arabamı benim calibrayla elek ediyorum bunları diye atıp tutuyodun bilederr hayırdır niye çevirdin şimdi olayı.....
![]()
lan deli bu siz gelmeden önceki akşam zati nasıl öle bişi diyeyimVideolar çoktan koyulmuştu siz geldiğinizde. Dur Erayda yazsa tam karışır ortalık
Ben sefaya hayret ettim kataloklardan kutulardan arkalarda kendine oturacak yer buldu diedomuz gribi benim arabadan çıkma bilmionuz galiba
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ama topspeed her türlü gideri vaaarrrr![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)