User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
125 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 6 mart İzmir rolling night

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi bakışta nası anladın yaw alakasız chip olduğunu
    İstanbulda missler gibi yürüyen Emre G nin gsi'ı burdan giderken o chiple gitti,benim gsi egzantrik,kasnak,kelebek vs son setup'una kadar o chiple devam etti yine ankarada NA Gsi o chipi uzunca bir dönem kullandı..Sorun chipte felan değil adamakıllı kasnağı ayarlanmassa olacağı o
    kadir abi bi timing ayarı yapıver canlansın makina
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel denemeler olmuş..tuncer abi yine yürümüşsün allah ne verdiyse maşallah.

keşke haber verseydiniz 1tepsi baklavayla ağızlarıda tatlandırırdık orda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzantrikli vtiyi 3-4 boy gecen bir eg vti a ragmen iyi yurudum bence bir hgtye gore. Buarada bende cai yazilim kisa kat iptali ve son susturucu var soranlar icin
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan hangi egzantrikli vti bu?? sadece meraktan soruyorum.?? dereceliye sahip vtida en azından hondata serisi bi ecu kesin olmalı yoksa egzantrigin bi anlamı yok(eğer yanılıyorsam düzeltin) sadece egsoz&filtre olan eg sedan B16 vtec'in egzantrk+hondatalı bi vti'yı bırak geçmeyi yakalama şansı bile olamaz kardeşim.
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuncer soyledi dun aksam hangi vti bilmiyorum

Alıntı speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahaaaaa...yahu ne çok bilen adam var izmirde..... tuncerin arabasını daha proje aşamasından şu haline kadar gayet yakından takip ettim....üstüne takılan her vidayı ve nasıl takıldığını....şu anda ne durumda olduğunu gayet iyi bilirim.....çok olağanüstü güzel bir proje oldu.....yavaş yavaş ilavelerle gitgide hızlanıyor...eminim dahada hızlanacak.....b16 motor eg kasanın kilo avantajıyla birleşince mükemmel bir sonuç çıkıyor ortaya....erolun eg side tuncerin eg side bence gayet iyi yürüyorlar.....ama bizden bir hayli hafifler...şimdi bu motor yanlışlıkla ef kasaya girse o zaman trajediyi düşünemiyorum bile )))))))).....
    gelelim benim egzantrikli beyinli yazılımlı egzozlu v2 li vti ıma....arabamda sadece itr emme egzantriği integra gsr egzoz egzantriği var....kapak açmadan yay şapka değiştirmeden çıtır bir iyileşme olsun diye takıldılar........ayarlı kasnağım olmadığı için timinginide yapamadım henüz....bu yüzden şu haliyle pek iş görmüyorlar....aslında bunu bilmeyen yok çevremde.....ama egzantrikli bir vti geçmek daha fiyakalı söyleniyor herhalde ))))))))).....arabamın map'inide kendim yaptım.....yavaş yavaş hem öğreniyorum hemde kullanıyorum....bu benim hobim......ama çok merak eden varsa gerçekten stage 2 yada stage 3 egzantrikle vti'ın nasıl yürüdüğünü .....onuda yakınlarda gösterme şansımız var ))))))))......
    sonuç olarak aynı modlara sahip olan iki arabadan hafif olanı herzaman ağır olanını geçer ))))))))))))) ....bunda çok şaşılacak bir durum yok arkadaşlar
    bizi bilgilendirdiginiz icin cok tesekkürler..
    Yalnız yukarıdaki mesajlara istinaden sadece ufak bi hatırlatma; cok bilen adamdan ziyade herkesi kendi gibi düşünüp söylenenlere güvenip,inanan ve bunu forum ortamında paylasan cok insan var izmirde.. En azından bizim arkadas ortamımız böyle Sonucta hiçbirimiz müneccim değiliz,detay verilmezse biz de kafamızdan fantezi detaylar türetemeyiz Tuncer arkadasımız Kaana egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum demiş, Kaan da bunu forumda paylaşmış..
    Bir şey daha, eski lacivert sedan AD vtecin sahibi (KSKvtec) Alpaslan'ı(Tolganın kardeşi) 2002'den beri tanırım. Yani stage2-3 egztrkli vti'ın nası yürüdügünü cok ama cok iyi biliyorum..O yüzden üstü kapalı olarak söylenen "egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum" lafına cok şaşırdım ve detay istedim yanlıs anlasılma olmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi bakışta nası anladın yaw alakasız chip olduğunu
    İstanbulda missler gibi yürüyen Emre G nin gsi'ı burdan giderken o chiple gitti,benim gsi egzantrik,kasnak,kelebek vs son setup'una kadar o chiple devam etti yine ankarada NA Gsi o chipi uzunca bir dönem kullandı..Sorun chipte felan değil adamakıllı kasnağı ayarlanmassa olacağı o
    şefim kadirim izmire geldiğinde getirdigin chip değil,üzerindeki halihazırda chiple yürüdügü için böyle yazdım.. Agresif olanı tak gel diyorum takmıyor senin bilgilere göre o zaman sonuç şöyle; İzmirdeki sfi profu Ayhan usta dahil gsidan anlayan bi adam yok İzmirde. Çünkü uğur timingini 1 hafta önce ona yaptırdı.. Atlıcak gelcek Ankaraya sen bi el attırcan artık farz oldu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu videolar çiftekumrulardayken mi çekildi

o gece full stock e36 320 ile e46 320 denedik bizde tabi onlar denerken 3 kişi calibra ile biraz üzdük dimi tarkan

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şefim kadirim izmire geldiğinde getirdigin chip değil,üzerindeki halihazırda chiple yürüdügü için böyle yazdım.. Agresif olanı tak gel diyorum takmıyor senin bilgilere göre o zaman sonuç şöyle; İzmirdeki sfi profu Ayhan usta dahil gsidan anlayan bi adam yok İzmirde. Çünkü uğur timingini 1 hafta önce ona yaptırdı.. Atlıcak gelcek Ankaraya sen bi el attırcan artık farz oldu
    Combo hangi chiple gazladıgını biliyorum,bircok gsi da aynı yazılım var yani "alakasız" degil,ben 16 tane 2000cc geçerek ikinci oldugum gsi da aynısı vardı.Ayhan usta nasıl sfi prof.u olmuş hangi sfi kosturdu bilmiyorum ama o egzantrige kasnak ayarı yapmak icin birsefer uğrasmak yetmez

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir geceydi. 106 ile yürüdüm 3 defa ve hepsinde 2/3 boy geçildim. Tahmini 3. vitesin sonlarına kadar gittik. 106 tı daki arkadaşın adını hatırlayamıyorum ama uf plaka kırmızı e30 lu Işık abinin arkadaşıydı.
    İndik araçlarımızdan başladık birbirimizin araçlarını övmeye. Tebrik ettik birbirimizi gayet sıcak bir ortam vardı, güldük eğlendik.

Taa kiii otoban çıkışında bizi polis alıncaya kadar ( 306 GTI, AL plaka 106 GtI, Impreza ve ben )
    Boxer in side

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizi bilgilendirdiginiz icin cok tesekkürler..
    Yalnız yukarıdaki mesajlara istinaden sadece ufak bi hatırlatma; cok bilen adamdan ziyade herkesi kendi gibi düşünüp söylenenlere güvenip,inanan ve bunu forum ortamında paylasan cok insan var izmirde.. En azından bizim arkadas ortamımız böyle Sonucta hiçbirimiz müneccim değiliz,detay verilmezse biz de kafamızdan fantezi detaylar türetemeyiz Tuncer arkadasımız Kaana egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum demiş, Kaan da bunu forumda paylaşmış..
    Bir şey daha, eski lacivert sedan AD vtecin sahibi (KSKvtec) Alpaslan'ı(Tolganın kardeşi) 2002'den beri tanırım. Yani stage2-3 egztrkli vti'ın nası yürüdügünü cok ama cok iyi biliyorum..O yüzden üstü kapalı olarak söylenen "egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum" lafına cok şaşırdım ve detay istedim yanlıs anlasılma olmasın.

sen neyin peşindesin anlamadım.?? ben öyle egsantrikli vtecleri geçiyorum felan demedım.. ayar kayarı düzgün yapılmış bi egsantrikli vtecin nasıl yurüdügünü senden iyi biliyorum merak etme.... denediğim araçları sordular bende bunlarla bunlarla dedim şunlarda şu var dedim. konuşma şekli başka türlü yansıtılmasın şurda.

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o akşam denedikten sonra ufak bir sohbet geçti orada hgt nin bizimle olan denemsini ölçü almaması gerektiğini eg vtec hafif ve tuncerin motoruda biraz şerbetli olduğu için hgt nin vti lar karşısında daha fazla tutunabileceği ile ilgili bir konuşmaydı ama nerelere gelmiş konu

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugüne kadar olan denemelerde kimse agzını acmadı tartısmaya gerek yok olay yanlış anlaşılmıs kimsede bi art niyet yok o gece gökhanın da dedigi gibi bir sohbet sırasında gecen bir konusmaydı sadece..

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O msji atarken en ufak art niyetim yoktu ve eminim Tuncerde de art niyet yoktu. Yemin ederim lafin böyle anlasilcagini konunun buraya gelcegini bilseydim yazmazdim oyle bisey. Metal parcasi icin kirmayalim birbirimizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyorum kaan.

ama orda olmayan kişiler burda kulaktan dolma şeylerle başka türlü yansıtıyo konuşmayı. ne çok b16 profesörü varmış burdada haberimiz yok.. eksantrikli vti nin boş vti nin nasıl gittiğini bilen..

UĞUR_GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimsede bi art niyet olmadığında hemfikiriz sadece anlatılmak istenen konuşulanların detayları bılınmedıgı ıcın yorumu ona göre yapıldı denmek isteniyor.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuncer çok delikanlı insan... Ogün arabadan arabaya konuşuorduk. Kaan sorduğu için normal vti larla ne olur diye, Tuncerde "normallerle kolay yürürsün, ben egzantrikli ile bile gidebiliorum bu halimle dedi" arada 3-5,10 boy mevzusuda adam akıllı konuşulmadı. Araçların kimin olduğu hakkında konuşulmadı. Karşılıklı kaan Tuncerin, Tuncerse kaanın arabasını övdü... Arkadaşlar kim neyin peşinde ben anlamıorum. Ya bi video yapılıo ilk defa kimse "erken bastı 2 de bastı gitti", "zaten sac jantla bomboş gelmiş yaaa","bende ot yapsam *** yapsam geçerdim" vsvvsvss klavye geyiği yapmamış. Şimdi neyin tartışmasındayız.

1 gün sonra gene Tuncer kardeşimle dost meclisinde denk geldik kendi söledi "ah be abi kaan öle yazmış yanlış anlaşılcak, birileri üzerine alıncak diye"- üzerinede özdin abi bişi yazmış. Haklı oda yazarken tabi adres göstermiş gibi oldu. Ancak asla ve asla tekrar ediorum Tuncer ben şu arabaya şu farkı atıorum die bişi sölemedi.

Şurada keyif almak için yaptığımız bişeyi lütfen iksintilik duruma getirmeyelim
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağzına sağlık abi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee tarkan o akşam bunlar arabamı benim calibrayla elek ediyorum bunları diye atıp tutuyodun bilederr hayırdır niye çevirdin şimdi olayı.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan deli bu siz gelmeden önceki akşam zati nasıl öle bişi diyeyim Videolar çoktan koyulmuştu siz geldiğinizde. Dur Erayda yazsa tam karışır ortalık

Ben sefaya hayret ettim kataloklardan kutulardan arkalarda kendine oturacak yer buldu die domuz gribi benim arabadan çıkma bilmionuz galiba
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hauahuah olum 6 martı görünce dedim ne ara ne oldu

calibra paaawwaaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama topspeed her türlü gideri vaaarrrr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)