arkadaşlar çok güzel olmuş vallaha bi an oraya gelip gazlayasım geldi allah kaza bela vermesin
arkadaşlar çok güzel olmuş vallaha bi an oraya gelip gazlayasım geldi allah kaza bela vermesin
maşalllah gerçekten tüm araçlara. güzel ve eğlenceli bi gün olmus belli.dou o basıncı halletmeden deneme bence
![]()
usta gece on numaraydı bakalım rs pıstondan sonra nasıl olacak bı de oyle denerız bu arada dıger 106lar da bıtmek uzere 306'larda cabası roll ıcın daha genış bı yol gerekecek sanırım![]()
stage 1 egzantrik olabilir sanırım.. emin degilim cok anlamam o işlerden ama 9500 deviri boş cevirmiyo![]()
yazilimi duzeltmeden RS piston isine girmesin daha once kotu tecrubeler yasandi.
Guzel gitmis araclar bu arada
yannıs anlasılmasın o gecer bu gecer dııl benımkı hıc yuruyememıs ne var aracta sadece onu merak ettim.yani yukledık ettık yurumıcekse bosuna mı yaptık bızde aracı onun ıcın sordum![]()
Vti hakkında tam bir bilgimiz yok kulaktan dolma duyulanları zaten dou yazmış ama yürüyemiyor değil güzel gidiyordu bana göre.. Dou hızlı yürüyodu o gece ondandır
![]()
![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)