Rc başarılı gayet. Rc lere iyi bakın yok olup gitmesinler diyebileceğim tek şey budur.
Artık devamı gelmiyecek son atmosferik son güç pugda:)
Printable View
Rc başarılı gayet. Rc lere iyi bakın yok olup gitmesinler diyebileceğim tek şey budur.
Artık devamı gelmiyecek son atmosferik son güç pugda:)
Senin takılamadıgın yere takıldım ben anlaman uzun sürebilir uzatmaya gerek yok saglıklı bir araçla denesin anlatmak istedigimi anlarsınız .
Kasmaya gerek yok.vts kötü, denedigi araç nasıl yürüdügü belli değil,nasıl roll yapılıyor belli değil sonra çıkıp bir filtre ile oldu bunlar yada küçük bir dokunuşla oldu bunlar demek mantıksız.
yo bütün bunlar filtre ile olmadı
1-alındığında araçta tıming ayarı yapılmıştı mantar tuning de 40000 km de ben aldım
2-k&n typhoon kit filtre kötü olduğundan
3-supersprınt komple egzos birebir RC için
4-sıfır baskı balata 60000 kmde takılmış ve araç şuan 70000 km de
sonucuda bu oldu:icon_tup:
nasıl roll yapıldığına gelince ölesine her hangi bir iddaa olmadan gayet arkadaşça denemeler oldu epeyde oldu drag roll sadece çektiğimiz bu abi saygılar....
Maşallah araçlara.Bence tek sorun RC'lerin yürümesine pek alışık olunmaması.Tabi Saxo'dada bi sorun olabilir ama olmayada bilir.Sonuçta bu RC o Saxo'yu geçmiş iyide yürüseler kötüde.Bu saxo rc ye geçilir veya saxo rc geçer bu geçememiş diye bi kaide yaratmaz.Altımızdaki araçlar kaç senelik bigünü bazen bi gününü tutmayan araçlar.
Maşallah deneyenlere ayağınıza sağlık
Kanka bu hafta atla gelde deniyelim yaw :D
walla eğer saxo da bi sıkıntı yoksa çok yi yürümüş bencede rc.. filtreden önce nasıl gidiodu bilmiorum ama şu an gayet başarılı gözüküyo.. maşşalah ikisinede.:icon_tup:
arkadaşlar ömer ne kadar kabullenmek istemesede saxoda enjektör sıkıntısı vardı o gece normadel denediğimizde ömerin rc bana 1 boya yakın açıyordu 3 bitiminden sonra diğer filtre eksozlu rc lere denediğim zaman 5. vites devirkesiciye girene kadar (215) rc 1 boy geride kalıyor..ama su bi gerçek ec 206 diğer rc lere göre 1 adım önde...
diğer rc ile olan videoyu koyduğumda aradaki farkı anlayacaksınız..
RC KN TYPON KIT OTTO EKSOZ
SAXO 13/61 MANTAR ÇİP İNCE CONTA SKUNK 2
video 4. sayfada :D
cnm benim diğer arabanın videosu beni ilgilendirmez beni benim arabam ilgilendirir bide senle ilk denediğimiz zaman arabada nasıl müzk sistemi olduğunu biliyosun söktükten sorada arabanın nasıl olduğunu sen ben ve bütün trb biliyor...rc arabası yürümüyor ben arabaya güveniyorum araba şimdi benim değil ama her araca kapımız açık:)
maşallah araçlara.. RC çok iyi yürüyor VTS vites kaçırmıştır fark biraz fazla gibi..
Cengiz kardeşim videou link olarak verirmisin ?