206 rc saxo vts

Thread: 206 rc saxo vts

1. S16's Avatar

S16 said:
    Araçalara maş RC EC olanmı? saxo'da bencede bir sorun var güzel bir deneme olmuş trabzona yolum düştünde denemek isterim RC yle idda olarak deil tabi zevk olarak kazasız belasız inş...
    BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....

2. ömeRC's Avatar

ömeRC said:
    Quote Originally Posted by S16 View Post
    Araçalara maş RC EC olanmı? saxo'da bencede bir sorun var güzel bir deneme olmuş trabzona yolum düştünde denemek isterim RC yle idda olarak deil tabi zevk olarak kazasız belasız inş...
    evet EC 206 deneriz kardeşim nede olsa giresundasın beklerimbende iddasına gazlamayı hiç sevmem geçildiğim zaman bu doğanda olsa geçildim derim

3. S16's Avatar

S16 said:
    Quote Originally Posted by ömeRC View Post
    evet EC 206 deneriz kardeşim nede olsa giresundasın beklerimbende iddasına gazlamayı hiç sevmem geçildiğim zaman bu doğanda olsa geçildim derim
    eyw tşkr edrm hayırlısı dielim EC yi biliorum trabzon sanayide görmüştüm gerçekten çok hoş bir makina duruşuyla sesiyle maş tekrar..
    BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....

4. ocean0636's Avatar

ocean0636 said:
    Maaşallah iki aracada, Rc baya güzel gitmiş..

5. 206 rc saxo vts

barışbazan said:
    hepsine maşallah da 2 RC arasında bu kadar farkın sebebi typhoon kit mi??

6. Muti's Avatar

Muti said:
    masalllh ömer...
    filtre malesef ki etkisi buyuk....
    aracları deneme fırsatı bulsadık ne guzel olurdu.ama aramız baya uzak

7. ömeRC's Avatar

ömeRC said:
    Quote Originally Posted by Muti View Post
    masalllh ömer...
    filtre malesef ki etkisi buyuk....
    aracları deneme fırsatı bulsadık ne guzel olurdu.ama aramız baya uzak
    vallahi öle kardeşim ama dediğin gibi aramız çok uzak ancak benzin 1 tl olursa gelirim söz senin aracınında maşallahı var hoşuma giden rc lerden biri kazasız belasız kardeşim..
    aynen dediğin gibi k&n in araba için katkısı tartışılmaz egzoslada birleşince çok iyi verim aldımbide baskı balata çok etkiliyor arabayı

8. 206 rc saxo vts

yaşar said:
    Daha sağlıklı bir araçla denerseniz iyi olur .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

9. ömeRC's Avatar

ömeRC said:
    Quote Originally Posted by yaşar View Post
    Daha sağlıklı bir araçla denerseniz iyi olur .
    vallahi bizim burda sağlıksız araç yok benim bildiğim kadarı ile typer ve s2000 le deneycem bakayım kaç boy olur kesin geçecekler benibelki o zaman ölçmüş olurum çok araçlada denedim ama video çekmedim saygılar...saxo ist da görürseniz denersiniz sizde

10. Schumi's Avatar

Schumi said:
    Quote Originally Posted by RCkid View Post
    videoyu syretmedim ama
    rc gidince niye şaşırılıyor her seferinde ben de bunu anlamıyorum?
    sonuçta 175-180hp 1080kg araba
    RC dediğin sadece turbo yapınca yürüyo. Hatta o zaman yürümüyo koşuyo.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

11. Murat's Avatar

Murat said:
    vts olması gerektiği gibi yürümemiş mi yoksa bi efsana rc dahamı geldi
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

12. sinan-s's Avatar

sinan-s said:
    Maşallah her iki aracada..

13. 206 rc saxo vts

yaşar said:
    Quote Originally Posted by ömeRC View Post
    vallahi bizim burda sağlıksız araç yok benim bildiğim kadarı ile typer ve s2000 le deneycem bakayım kaç boy olur kesin geçecekler benibelki o zaman ölçmüş olurum çok araçlada denedim ama video çekmedim saygılar...saxo ist da görürseniz denersiniz sizde
    Yok sen öyle diyorsan öyledir sen daha iyisini biliyorsun demekki sen bize bakma cahilligimize ver hiç kalkmadıgım için affet sayenizde öğrenecegiz bu işleri

olur ben istanbula geldiginde saxo il denerim o günü iple çekiyorum.

İşim gücümde kalmadı istanbulda saxo yolu gözleyecegiz ...

ALLAHHH sen büyüksün yarabbiii ...

Sen çok biliyorsun kardeşim yolun düşerse giresunda stock bir bal köpüğü var denersin saxo mu bozuk yoksa bizim bal köpüğümü gidiyor anlarsın ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

14. 206 rc saxo vts

306gti said:
    ben sunu bilirim her RC bir yurumuyo garip bi araba.ayni araba bazen gununde oluyo iyi yuruyo bazen yurumuyo oda cok oldu.ama bu rc iyi yuruyo belli saxo bitik bi makina degil okadar fark olmamasi lazim ama arabada fena degil.bence sen typer ile dene.

15. Schumi's Avatar

Schumi said:
    Yok sen öyle diyorsan öyledir sen daha iyisini biliyorsun demekki sen bize bakma cahilligimize ver hiç kalkmadıgım için affet sayenizde öğrenecegiz bu işleri

olur ben istanbula geldiginde saxo il denerim o günü iple çekiyorum.

İşim gücümde kalmadı istanbulda saxo yolu gözleyecegiz ...

ALLAHHH sen büyüksün yarabbiii ...

Sen çok biliyorsun kardeşim yolun düşerse giresunda stock bir bal köpüğü var denersin saxo mu bozuk yoksa bizim bal köpüğümü gidiyor anlarsın ...
    Alıntı yaptığın mesajın nesine o kadar takıldın onu anlamadım? Farklı bakış açılarına mı sahibiz ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

16. 206 rc saxo vts

yaşar said:
    Quote Originally Posted by Schumi View Post
    Alıntı yaptığın mesajın nesine o kadar takıldın onu anlamadım? Farklı bakış açılarına mı sahibiz ?
    Sen neden takıldın hayırdır ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

17. ömeRC's Avatar

ömeRC said:
    sen ne yapmaya çalışıyosun bende onu anlamadım yaşça benden büyüksüno giresundaki aracın sahibi ile arkadaş oldum abi eğer aracı satmazisem denerim ve onuda koyarım geçilsem bile ben bu işi biliyorum diye bir iddaam olmadı sadece arabama güveniyorum ve iyi yürüdüğünü tahmin ediyorum sadece bu başka her hangi bir iddaam yok abi....

18. Schumi's Avatar

Schumi said:
    Hayırdır hayır. Şer olmaz bende pek. Konuyu okuyorum kısacık konu topu topu 35-40 mesaj var. Cart diye alakasız birşey görünce insan takılıyor. Benim takılma sebebim bu senin ki nedir?
    Schumi.Projects

19. ömeRC's Avatar

ömeRC said:
    Quote Originally Posted by Schumi View Post
    Hayırdır hayır. Şer olmaz bende pek. Konuyu okuyorum kısacık konu topu topu 35-40 mesaj var. Cart diye alakasız birşey görünce insan takılıyor. Benim takılma sebebim bu senin ki nedir?
    aynen dediğin gibi abi