Neyse üzmeyin birbirinizi. Gerek yok. RS' i RS' e kırdırmayın
Bakın sonra gider alırım Alper Hocanın RS' i geçerim içinizdendimi Alper hocaa
![]()
Neyse üzmeyin birbirinizi. Gerek yok. RS' i RS' e kırdırmayın
Bakın sonra gider alırım Alper Hocanın RS' i geçerim içinizdendimi Alper hocaa
![]()
alper abinin alete laf yok![]()
Bugün gidip bir arkadaşıma RS bakıcam. NRS plaka olan Bayrampaşadaki RS' e. Eğer beğenirsem alıcaz. Hayırlısı bakalım![]()
utkuda bu gün onu sordu bana bora abi hayırlısı bi kere yolda görmüştüm NRS yi nasıl bi araç bilmiorm ama =)
Gidince anlarız. Kıvancın imzadaki RS leri görünce içim de gitmiyor değil haniTüm RS lerimize Maşallah.
şaibeli muhabbetler yüzünden bindiğim arabanın modelini yazmaya utanır oldum
konu donup dolasıp rs king olayına gelip duruyor
ben denedim diyorum en hızlı iki tanesi ile stock ikende denedim simdiki hali ilede denedim U RS uzer diyorum neden kimse inanmıyor![]()
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
gerek yok böle şeylere konuyu açtığımız gibi herkes muhalefet oluyor
ilginç
çirkeflik yapmadan yorum yapmak bu kadar mı zor ?
RS sahiplerinin bilinclenmesiyle birlikte RS ler yurumeye basladilar, memlekette 97 oktan benzinin gelisi de durumu guzellestirdi. Cekismeler olsa da bu videolar guzel. Birbirinizi kirmayin yeter, herkez birgun gelir yuzyuze gelir.
Keyifle izliyorum videolarinizi. Bu arada U RSin lafi cok geciyor U RS in nette dolasmayan fakat benim izledigim cok ilginc videolari var, sahibi isterse yayinlar zaten ve sahibi Utku da yalan dolan bahaneler uretecek bir insan degildir. O yuzden gereksiz ortami germek yerine bulusun bir aksam deneyin koyun videolarinizi gecsin gitsin 4 tane teker icin degmez.
Bora tesekkur ederim iyi dileklerin icin, bu ara benim araca ilgin artti hayirdirseni yeniden RS ci olarak gormeyi her zaman isterim,
Alper bir daha RS almam diyorum ama alırsam da 1 tane RS var alacağım. O da seninki. Çünkü zaten yürürü iyi bir RS' im vardı. Çok şükür hernekadar kendini bilmez birileri fesatlığından mıdır çekememezliğinden midir *** atsa da draglarda o RS' in resmi birinciliği de oldu
Artık RS alırsam da çip filtre egzoz üçlüsünün bir adım daha ötesine geçerim ki senin makina bu konuda bence TR de liderliği çekiyor. Keşke her RS senin makina gibi olsa. Allah kazadan beladan korusun.
birgün bütün clio rs leri toplayacağım kısmetse şu clio rs king muhabbeti bir sonuçlansın artık![]()
..::PASSATURBO1::..
abi benle alakası ben denemicem kibir ara sarmıştım ya typer king vti king die şimdide rs king i bulalım bari
tartışmalara son verelim gerçi hemen hemen hepsi ile denedik şuan en hızlı olduğunu düşündüğüm alican ın ur rs ama daha udqhu ile denemedik ama rüzgarım olmasada denemek isteyenle denerim
![]()
..::PASSATURBO1::..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)