yok duş jeli
alican rs
utku rs
okan rs
başka katılmak isteyen varsa en hızlı benim diyen varsa sölesin ekleyelim listeye çağırırım getirsin deneyelim görelim kim rs king kim burger king öle yazmakla olmaz bu işler....
..::PASSATURBO1::..
2 hafta sora hava müsait olrsa tüm rs'lilere söledim gelirler deneriz en iyi kim 2. kim die en iyisi U da2. yi görelim merakı gitsin milletin
nazara gelecek araba, maşallah diyeyim önce bi.. ben en hızlı olduğumu iddia etmiyorum bu arada, sadece daha hızlısını görmedim diyorum
Alican o2 sensörünün bozuk olduğu öyle anlaşılmaz. Senin beyin arızalı diye öyle bi sorun yaratıyordu. O2 sensörünü cihaza bağlayıp bakmak lazım, ama kesin tespit alınamıyor malesef. Değişmek en mantıklısı, zaten 100 bin 120bin km ömrü olan bişey. Daha bozulmayan görmedim, bozulduğunun farkında olmayan gördüm sadece
Ercan istiyosan Boschtan parça kodunu yazarım, bi sordurursun, saçma bi fiyat verirlerse bana ulaş ben sana ayarlarım![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Hadi bakalım kingler toplanında biraz video görelim
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
şu zamana kadar gördüğüm en hızlı rs şu anda utkununki
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
senınle daha ısımız bıtmedı passaturbo![]()
yaa sen bi uzaAile arabanla çoluk çocuk bindir
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
olur abi izleyelim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)