valla videodan pek belli olmuyodaavatarı falan görünce dedim var bişi
maşallah gülüm güle güle kullan
Emirin 19ları sökmesine gerek yok. Arkadaşla teke tek denesinler Emir yine alır. Çünkü rollingte 19 jantlı A4 yanında oturan jumbo 160kg...
sanırım ali 125 den fazladır die düşünüorum.
Kardeşimiz daha ii bilir ama maşallah enden ziyade boyda var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kılom 140 bıladerım. ferhat abım yanlıs hatırlıor herhalde.
orda neden 125 kgyım dedım bende anlam veremedım![]()
Jumbo seni tartıya çıkartırım bi yandanda videoya çekerim, bakalım kim neresini yanlış hatırlıyor görürüz![]()
Maşşallah adaletli deneme olmuş. Kilo olayına girmeye gerek yok çünkü vti kilodan daha çok etkilenen bir makine. Teke tek te çok bşy fark etmez ancak orj jantlarını taktıgı anda A4 net 2 boy farkeder.
Maşallah çok iyi yürümüş arabalar. Bu arada öyle olsa böyle olurdu şöyle olsa kesin 5 boy ederdi gibi varsayımlar hernekadar doğruyu yansıtsa da bu konu altında biraz gereksiz kaçmış. Zira varsayımların sonu yok arkadaşlar.
Deneyen her iki taraf da memnun.
Maşallah iki araca da.
Ya Bız Jant hafıfletırız sen aracın ıcını soyarsın falan fılan uzar gıder bro bole .Tkrr Tesekkurler bızle denedıgın ıcın Bı ekleme yaparsan yada bız yaparsak tkrr denerız
ARkardaslar yorumlar ıcın cok tesekkur ederız.
5'te hep onumuze Arac cıktı malesef o yuzden gaz kesmek zorunda kaldık Yusuf yanımızda oldugu ıcın makasta atamadık gaz kesmek zorunda kaldık.
a4 gaz kesiyo deniliyoda ben 2.3.4. şerit emniyet gidip gidip geliyorum o görünmüyomu videoda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)