.............
Printable View
.............
bize kimse 2. videodan bahsetmedi :rolleyes:
bi görsek onuda öyle karar versek daha iyi olur..
aptal saptal yorumlar can sıkıcı olmuş..
ishak yalan söyleyecek adam değildir..
2.video varmıdır ? belkide 2. denemede video çekilmemişte olabilir ?
aynen ben de gördüm si 1 de gti 4 de kalktı ondan böyle :)
30 la giderken 2 de deneyen 106 :hahaha:
si da vat75le denerken 5 de bastı
:hahaha::hahaha::hahaha:
bi de paspas ve oto parfümleri var onu da unutmayalım
2 ci video derken 3 üncüsunu de ister misin si ın debriyajı değişince deneyin bakalım sıfırdan kaçta kalkıyosun bakalım
bi de videoda parmağınla 1 yapıyosun ne amaçlı yazsana 1 vites daha yükselt demek istedin di mi
bladerk kardeş sen biraz olayı karıştırıyosun ben 1 demi 2 demi demeye kalmadı adam gazladı aynı araçların 2. roll bölümü war videoyuda çektiler onu koysunlar o zaman yorum yazalım bide düzeltelim vat 75 değil vat 07 herzaman 106 gti bi honda si nin içinden geçer bunu unutma:heyoo:
mustafa canavar herzamanki gibi araban, stock crx ilede deneyelim bişeyleri :)
zaten motoru ölü bir arabayı geçmiş nos mos basmışlar abi. onu için komiklik felan uymaz ben komediyen değilim ama aracıma ve kendime her konuda güvenim sonsuz senin aracında emme ve gömme işe yaramamış abi.
106' cı o el işareti ile 1 işaret ettiğinde neyi kastetmiş sorarmısın:soru:
ya millet si yi gitmeyen bi araç sanıyo sanıyo sanırım niye bu kadar şaşırıyolar anlamıyorum..
bende ex varken 4 Ekim izmit körfez pisti hondam.com drag day'de 2000-2001 model 1.4 leri 3-4 boy farkla geçmiştim. 2. olmuştum.. arabamda sadece headers ve düz boru vardı..
yani ex bile deli gidiyo aslında şimdi si sahibiyim gayette memnunum hızlanmasından..
d16a9 gerçekten güçlü hafife alınmaması gereken bi motor millet neden çekemiyo anlamıyorum..
yaw arkadaşlar neden anlamak istemiyosunuz, kimse si a kötü demiyor ki
106 cı arkadaş girmiş siteye demiş ki ben 2. viteste bastım si 1. viteste, adam bunu anlatmaya çalışıyor. bir rolling daha olacak onun videosu nerede diyor.
şimdi sonuc ne anlaşmazlık olmus sanırım konulmayan vıdeolar felanmı var baya uzun olmus okumadım ondan soruyorum
..............
arkadaşlar benım ym 106 ile sıfırdan kalktıgım vıdeo var aksam o vıdeoyu atıyım bu konuda kapansın ben cok sıkıldım cunku ve debrıyajımda suan bıtık durumda uygun bı zamanımda onu degıstırıp ym 106 arıycam ve tekrar bı deneme yapacagız iyi günler
sen videoda 1 diyip 2 de kalktım diyosun ve delikanlı olmaktan bahsediyosun tamam adamın debriyajı değişsin bi daha dene sıfırdan kalk 5 te mi kalkıyosun 3 de mi kendin belirle olsun bitsin ne dersin ama unutma senin arabana bitik leş dandik diyen biz değiliz istersen diğer 106lara gider yap bi de R sevmiyosan hadi bakalım delikanlılar çıksın ortaya
mustafa 2. roll videosunuda koy sıfırdan kalktığımızıda koy lütfen ne kadar fark olduğunu görelim olmazmı?
tamam aksam koyucam en gec 10 gibi video tamam ve su konuyu degıstırelım lutfen artıkk ama bladerk erkut abının dedıgı doğru diğer 106 larla dene bırde bence cunku bız senın arabana hıc bırsey demedık yazılanlar ortada işte ve kasası felan on numara bı araba goruntusu olsun jantları olsunn
kardeşim cvp vermiş hocam sana akşam koyarız olay kapanır debriyajı takıp sana alo deriz gelirsin deneriz. sen anlıyorsun ama kimse anlamıyo ve şu lafın hiç hoşuma gitmedi delikanlılık diosun ya yazmışsın bir iki sayfa ön en delikanlısıyız ama sana yakışmamış o laf