yalan lafıda hiç mi hiç uymuyo bize ve şu da bir gerçek videoyu izle el hareketine bak ve hemen indiriyorsun :ofk:
Printable View
Yalan dolan delikanlıysanız bunlar yanlış ibareler derdini anlatırken yanlış cümleler seçiyosun ve yanlış yapıosun bence araba için ağıza yakışan laflar değil bunlar ki ne Mustafa nede Ferhat abi kimse 2 boy önden 2 boy geriden yürümüş olmak için kimseyi kandırmaya çalışmaz sen rahat ol ve ispatlanacak hiç bişeyde yok herkes zaten kimin neyin ne olduğunun farkında oyüzden gerek yok böyle hareketlere.
gardaş günlük binmeye 106 arıyom
hepinizi geçcem
hey gidi ym 106 :) ne güzel arabaydı... sattıktan sonra tek özlediğim arabamdı üstüne e46m3 ve 320ci, e60m5, evo6tme,evo9 vs vs sattım halen bu 106yı kyifle anarım... sene 2002di galiba yada 2003 zex nos kitini takmıştım önce 75lik sonra 100lük jetlerde yürütmüştüm ve oldukça tatminkardı... sattığımda hatasız 10 numara giden bir arabaydı halen geziyor olması bile bir başarıdır.
bak arkadasım bugun yanıma geldın guzel guzel konustuk musaıt oldugumuz bı aksam deneyelım dedık sende bende debrıyajını degıstırınce sımdı sıtede yazdıkların hıc olmusmu delıkanlılık yapmayın felan ayıp yanı dunde yanıma geldın yıne konustuk musaıt olunca denıycegız dedık
bızı enkada gorunce gelın yarısalım dıyen sızsınız gecılende sızsınız yok vıtes ıkıdeydı yok nos acamadım su oldu bu oldu vıdeoda elını bır dıye gosteren sensın ondan sonra ıkıde bastım dıyende sensın vıdeo ortada herkez nasıl anlamak ısterse ole anlasın ben bu vıdeoda herkezın gordugu gıbı senı gectım bunu uzatmanın bı alemı yok.
bız senın arabana da bısey demedık bı problemın var sa pejocularla halletcunku nos basılmıs conta konulmus motoru bıtmıs dıyen onlar
senden ıcın nos bastıgı halde benı gecemedı standart bı 106 onu rahatlıkla gecer dıyenlerde onlar eyerkı bıseylerı kanıtlamak ıstıyosan onlarla hallet cunku ortam böyle gelırdıgı sürece ben senınle ımkanı yok yarısmam
ve bundan 4-5 ay once arkadası ben gezerken gormustum yıne denemıstık tesadufen.ben ordada 1 boy gecmıstım arkadası bu kadar ısrarla deneyelım dedıgıne gore nos basmayı dusunuyo heralde
Ben Mustafa'yı uzun süredir tanırım, birçok roll yapmışlığı vardır, Geçsede/Geçilsede saygıyla ve olgunlukla karşılayıp duruşunu bozmayan bir kardeşimizdir; Video'da gördüğüm kadarıyla kardeşimiz geçmiş.
buda aynı 106 ıle sıfırdan kalkısım
http://www.streetfire.net/video/debr...alk_741750.htm
:icon_tup:teşekkür ederim mustafa kardeşim heralde bu video izleyenleri gerekli şekilde tatmin etmiştir
Bişey söyliyim hakkım olarak :) 1.si 106 erken kalkıyor 2.si Si düzgün kalkamamış bi şekilde.Bence 1.viteste 20 km ile falan giderken basın.
gti yetıscekmıs yawwwww
walla bu videonun sonuna dogru aranızda en az 3 boy wardı ben otobandaydım ıshak abi (YM 106) Öndeydi videonun devamınıda çekseydiniz keşke. tam YM 106 geçioken kapatmşsınız...