sen dene de deneriz abi ayıp ediyosun senle bile denedim:) sonra ben kağıthanede sen ikitellide oldun:):):) şaka bi yana abi turbo işi bana göre değil
Printable View
abi sen nie mami abi adına konuşuosun ben orasını anlamadım ?
arabana güveniyorsan buyur getir deneyelim araban nasıl giderse gitsin kırmam denerim beni tanımıyorsun daha gönül kırılmasın die geçildim hep bugune kadar başkasının arabası hakkında konuşarak bişi elde edemezsin kaldı ki adamda sahipsiz gelmez dio ben onla denicem senlede ek 106 dı sanırım getiriosan denerim
Araçlara maş hepsi birbirinden iyi ... Orçun sana bişi demiorum kanka her zamanki halin :D:D
selçuğum mustafam gerilmeye gerek yok ikinizde çok sevdiğim kardeşlerimsiniz
mustafa sen iyi niyetle bişi yazıyosun ama yine her zamanki hatana düşüyosun gülüm forum burası ve yanlış anlaşılıyo
yani yazdığın ilk postta direk gider yapıyosun gibi anlaşılıyo sanki sürekli sen bunları geçiyosun ama onlar tersini söylüyo gibi davranıyosun :D
ac seni zaten geçiyo bunu biliyoruz ek de çok güzel yürüyo bence sen yüklü değil orta seviye 106 saxo larla denemelisin ac ve sınıfı şuan kalın geliyo
abicim telde görüştük sıkıntı yok bu akşam deneme olucak...
maşallah araçlara cam'i en yavaş arabaya vermişler.
Arkadaslar beni aksam saatlerınde aradılar vtec var aynı speclerde denermısın dedıler fıltrem yok dedm v2 yı takar sora denerız ondada yok dedıler aynı seklde fıltre var ıı o zamn bakalım nasıl olcak aynı seklde dıe gttım denedm + olarak kımseyle denemem dedm. um saxoyla falan alakam yok kafasına gore basıo ben hatta soradan farkettım onu.. bırol arkadsmla denedk ve gorduk bu arada vıteslerınde sorun varmıs duzeltr tekrar denerz.
Bu arada orcun cok heyecanlısın bnmle denemk ıstıosan 2-2 cıkar denerz v2mı takıp sende bı zahmet arabanın koltuklarını tak araban kesıcıye grene kadar basarız gecersen eyw gecemessen zaten bıdaha buraya vıdeo ekleyemessın ok..
ferhat 5 tane video var 5 şindede 3 lü basıyoz neyse gerek yok başka video koymaya;)
Olum senın derdın ne VAF ı gecme rutbesıne ulasmakmı?Neden kasıosun kendını bu kadar anlamadım.Kredı cekmeler araba doldurmalar falan..:hahaha: :hahaha:
Ben senınle araba denemedım ıstersen 100 tır boyu at umrumda degıl kafana gore bas emnıyette bas karsı sertten bas nerde basarsan bas..
Tekrar soluorm ben oraya ut vtecle bırol arkdsmla denemk ıcın geldım ve denedm sonuc vıdeoda..
aynen kanka seni geçen bi araba olacagını bilseydin denemeyeceginide belirt yavrum geçilmekten bu kadar korkma geçmek de var geçilmekte ben ferrari gelse yine sıkarım maksat deneme olsun zamanın eh vtec bana boy boy yaptıgı halde 3 kere gittim denedim
um saxo ne kadar gidiyor ty den hızlımı merak ettim?
Senın arabanın speclerınde denıcegın arabalar bellı yaVrum..Onlarla dene vıdeo yap ;)
Eksoz fıltre dıcem ama fıltrem yok desem yernde olur.Bole bı vtec gecnce sevnırsın sen.
Daha dogrusu arabana turbo yapar eksoz fıltrelı saxoyu 1,2 boy gecsen sevnrsn :D :D :D :hahaha: