Job Typer'mı ordaydı?
Printable View
pardon ya biz 2 cı çıktığımızda coopr job falan vardı
kıredi cekersem turbolarım zaten :)
konu tam gebze spec olmuş iyi devam edin süper alkış size
senin gibi onu bunu satıpda araba çekmiyorum sende büyü askere falan git gel işe falan gir çekersin üzme kendini bu kadar:D sen istesende sana kredi vermezler canım ben baba parasıyla arabaya binmiyorum her ay eşek gib çalşıp borç öderim ama allah utandırmasn insallah;)
beyler olayı kişiselleştirmeyin!!adam gibi yorum yapın bence yada bi sorun varsa cıkın buluşun yüzyüze halledin ..
maşallah orçun laf atıcak bişey bulamadılar Kredi çekmene takıldılar..filitreli egzost lu TypeR ile dene bence daha zevkli olur en azından çekişmeli olur 190/200 e kadar anlaş dene kanka ....
bencede arkadaşlar belden aşağa vurmayın ...
ne alakası var alper adam haklı bana sadace eksoz filtre bi typer lazım denemek için :) heders falan olmamalı ama bence hayet mantıklı
adam yorum yazmış ferhat hayırdır ne alaka adam benim arkadaşım istedigi yazar hani başka yorumlara sakindin benle kafa yapıyordun söyle böyle sinirlenme canım bu kadar ;)
orçun ardakaşlar konu kitlenecek uzatmayın.
hepimiz arkadaşız
herkes arabasını düzeltir dener geene eyvalla der.
geçileni de dışlamaz.
Askerlık adam degstrıosa sende hıcbı etkı yapmams anlasılan :D :D :D:hahaha::hahaha:
Benım kredı cekmeye falanda ıhtıyacm yok cok sukur..Helekı araba doldurmak ıcın falan Hayatta.
Hee bu arada arkdslar orcun bnı gecıo fena fena bılgnz olsun.Bunu solemm ıcın vıdeo eklems anlasılan gonlu olsun...
yok be kanka sen geçtin ya valla ayıp ediyon 6x2 kaç yapar kanka ???