ne zaman istersen :D 16 larımıda taktım senin için :D
Printable View
orçun kumda oynayacam sen video yu koy izleyenler karar versin kumda mı oynuyoz asfal damı oynuyoz kamera sende idi
ben tek kişiyim doğru ama arabamdan en ufak bişi sökülü değil o fark yeter.
olm ben seni geçmedim bilgigim uçaklar indirdim araya o selim corsa gsi var onla dene sen olurmu arayım istersen :D senin arabandaki spec degil gideri belli yavrum işinize gelince gırtal vtec geçersin işinize gelince filtre egzoz dersiniz arakadaş bu vtec EH VTECLE KAFA KAFAYA olan vtec dir DİKKATE böyle filtre aglamalarını bırakın ferhat hadi canımm
Senıde anlamadım tuhaf tuhaf hareketler yapıodun vtecle devrlerımızı ayrlarken araya grmeye calısıosun falan :D :D
Kasmaya gerek yok eksıklerımı halledım denemk ısteyenle her zamn cıkar denerım ama baska arabyla denerken kımse salca olmasın..Uyuz oluorm bu tarz muhabbetlere..
Sende deneyelm dedn MC de cıkmadan dedmkı sennle fıltremı takar ole deners sende ok dedn sora sagdan soldan basmalar araya grmeler falan gerek yok yanı..
a3 le denerim gelirsen bu akşamn.... ztn denicektik knşmuştuk ;)
E madem ole nıe gotunu yırtıosun bnmle denemk ıcın?
MC de ne dedm kımseyle denemıcem sadece ut vtecle denıcem herkes oke dedı.
Hatta bnı 100 kere aramadnmı gel gel dıe bnde 100 kere sana baska arabyla denemm demedmmı?Sende oke oke demednmı?
Bos admlarsnz..Sızın gbılerın yuzunden gebsenın adı cıkms zaten..
Neyse muhattab olmıcam sennle sen buyuksun sen kralsın orcun oke. :icon_tup:
Benden hızlısın bnı gecersın hadı mutlu ol gulumse..
ferhat ben seninle denemedim rol dedinmi naıl olur sız sıkıp gideceksiniz biz gişelerde sizi mi bekleyecez
sizin arkanızdan bastık korna ile
sağ taraf boştu geçtim gittim doğru arabanda eksikler olabilir ama ben vtec le denedim geçtim gibi bir laf kullanmadım
düzelt arabanı adam gibi nederiz.
lann at hırsızıı ne zaman video koysan OLAY OLAY OLAYYY ne olacak senin bu halin bilmemki..ahanda size zaman veriyorum yarına kalmaz bu konuda kilit :D:D:D
Bırol kardesım tekrar soluorm sen arabann sıkıntısını gder gel yıne deneylım ok..
Bndemi kredi çeksem ne:D