User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
217 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ut vtec- waf vtec-um saxo vts

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence selçuk arabasını getirsin passatla denesin
    sen dene de deneriz abi ayıp ediyosun senle bile denedim sonra ben kağıthanede sen ikitellide oldun şaka bi yana abi turbo işi bana göre değil

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan mami abi adına soruyorum kesin geliyosan ona göre oda yola çıkıcak kaçta?
    abi sen nie mami abi adına konuşuosun ben orasını anlamadım ?
    arabana güveniyorsan buyur getir deneyelim araban nasıl giderse gitsin kırmam denerim beni tanımıyorsun daha gönül kırılmasın die geçildim hep bugune kadar başkasının arabası hakkında konuşarak bişi elde edemezsin kaldı ki adamda sahipsiz gelmez dio ben onla denicem senlede ek 106 dı sanırım getiriosan denerim
    ..::PASSATURBO1::..

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen nie mami abi adına konuşuosun ben orasını anlamadım ?
    arabana güveniyorsan buyur getir deneyelim araban nasıl giderse gitsin kırmam denerim beni tanımıyorsun daha gönül kırılmasın die geçildim hep bugune kadar başkasının arabası hakkında konuşarak bişi elde edemezsin kaldı ki adamda sahipsiz gelmez dio ben onla denicem senlede ek 106 dı sanırım getiriosan denerim
    özele bak özele

S16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara maş hepsi birbirinden iyi ... Orçun sana bişi demiorum kanka her zamanki halin
    BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuğum mustafam gerilmeye gerek yok ikinizde çok sevdiğim kardeşlerimsiniz

mustafa sen iyi niyetle bişi yazıyosun ama yine her zamanki hatana düşüyosun gülüm forum burası ve yanlış anlaşılıyo

yani yazdığın ilk postta direk gider yapıyosun gibi anlaşılıyo sanki sürekli sen bunları geçiyosun ama onlar tersini söylüyo gibi davranıyosun

ac seni zaten geçiyo bunu biliyoruz ek de çok güzel yürüyo bence sen yüklü değil orta seviye 106 saxo larla denemelisin ac ve sınıfı şuan kalın geliyo

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim telde görüştük sıkıntı yok bu akşam deneme olucak...
    ..::PASSATURBO1::..

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah tüm araçlara birol sen role çıkarmıydın moruk çok sasırdım
    Evde pc'ile ugraşıyordum akşam neco aradı gel takılalım die bnde dedimki bira içicez bi baktım mc teyiz

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara cam'i en yavaş arabaya vermişler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara cam'i en yavaş arabaya vermişler.
    Bidahakine sen ol cam car..UM bizim yanımıza sızıp basıcagını bilseydik ona cami verirdik

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar beni aksam saatlerınde aradılar vtec var aynı speclerde denermısın dedıler fıltrem yok dedm v2 yı takar sora denerız ondada yok dedıler aynı seklde fıltre var ıı o zamn bakalım nasıl olcak aynı seklde dıe gttım denedm + olarak kımseyle denemem dedm. um saxoyla falan alakam yok kafasına gore basıo ben hatta soradan farkettım onu.. bırol arkadsmla denedk ve gorduk bu arada vıteslerınde sorun varmıs duzeltr tekrar denerz.

Bu arada orcun cok heyecanlısın bnmle denemk ıstıosan 2-2 cıkar denerz v2mı takıp sende bı zahmet arabanın koltuklarını tak araban kesıcıye grene kadar basarız gecersen eyw gecemessen zaten bıdaha buraya vıdeo ekleyemessın ok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar beni aksam saatlerınde aradılar vtec var aynı speclerde denermısın dedıler fıltrem yok dedm v2 yı takar sora denerız ondada yok dedıler aynı seklde fıltre var ıı o zamn bakalım nasıl olcak aynı seklde dıe gttım denedm + olarak kımseyle denemem dedm. um saxoyla falan alakam yok kafasına gore basıo ben hatta soradan farkettım onu.. bırol arkadsmla denedk ve gorduk bu arada vıteslerınde sorun varmıs duzeltr tekrar denerz.

Bu arada orcun cok heyecanlısın bnmle denemk ıstıosan 2-2 cıkar denerz v2mı takıp sende bı zahmet arabanın koltuklarını tak araban kesıcıye grene kadar basarız gecersen eyw gecemessen zaten bıdaha buraya vıdeo ekleyemessın ok..
    cumartesi hava iyi olursa deneriz kanka vites işini haledeyim rahat rahat vites atamadım.TEKARARDAN MAŞALLAH ARACINA..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wanted442 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cumartesi hava iyi olursa deneriz kanka vites işini haledeyim rahat rahat vites atamadım.TEKARARDAN MAŞALLAH ARACINA..
    Eyv. kardesım.

Tekrardan denerz sıkıntı yok ama bole ıste 3. sahıslar habersız salca oldumu canm sıkılıo benm..

İşte bu yusden bole admlarda denemıorm sennle herzamn denerm 7/24 ara gelrm..

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ferhat 5 tane video var 5 şindede 3 lü basıyoz neyse gerek yok başka video koymaya

Aytepe53
    Misafir
    Alıntı Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

beni bile çekmişlerdi de koymamışlar ben tek kişi onlar iki kişi mini cooper s inde um u da geçtim ama video yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferhat 5 tane video var 5 şindede 3 lü basıyoz neyse gerek yok başka video koymaya
    Olum senın derdın ne VAF ı gecme rutbesıne ulasmakmı?Neden kasıosun kendını bu kadar anlamadım.Kredı cekmeler araba doldurmalar falan..

Ben senınle araba denemedım ıstersen 100 tır boyu at umrumda degıl kafana gore bas emnıyette bas karsı sertten bas nerde basarsan bas..

Tekrar soluorm ben oraya ut vtecle bırol arkdsmla denemk ıcın geldım ve denedm sonuc vıdeoda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen kanka seni geçen bi araba olacagını bilseydin denemeyeceginide belirt yavrum geçilmekten bu kadar korkma geçmek de var geçilmekte ben ferrari gelse yine sıkarım maksat deneme olsun zamanın eh vtec bana boy boy yaptıgı halde 3 kere gittim denedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni bile çekmişlerdi de koymamışlar ben tek kişi onlar iki kişi mini cooper s inde um u da geçtim ama video yok.
    yılmaz sen komdan ev yap ya sen git bi car 106 geç söz gidiyor araba diyecem ya sen ne konuşuyon specsiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    um saxo ne kadar gidiyor ty den hızlımı merak ettim?
    2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
    2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kanka seni geçen bi araba olacagını bilseydin denemeyeceginide belirt yavrum geçilmekten bu kadar korkma geçmek de var geçilmekte ben ferrari gelse yine sıkarım maksat deneme olsun zamanın eh vtec bana boy boy yaptıgı halde 3 kere gittim denedim
    Senın arabanın speclerınde denıcegın arabalar bellı yaVrum..Onlarla dene vıdeo yap

Eksoz fıltre dıcem ama fıltrem yok desem yernde olur.Bole bı vtec gecnce sevnırsın sen.

Daha dogrusu arabana turbo yapar eksoz fıltrelı saxoyu 1,2 boy gecsen sevnrsn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)