milletin şeyiyle gerdeğe girmeyin adam yazmış denemek isteyen gelsin aracını görmek isteyen
ya mustafa valla kırdın kalbimi şimdi sanki ben bişey dedim ne tırı ne dorsesi ben memur adamım haftada 1 gün sıkarım![]()
ek648 sen kendi aracını denemk istiosan başımla beraber denerim ama ac ile sahibi ile denerim onu bunu getirirm tarzı cümlelerden hoşlanmıyorum ne yani bende sana hayabusa turbo lu arkadaşımı getireyim mi?
..::PASSATURBO1::..
abi arabanı denemk istiosanda imkanın yoksa cebimde 40 tl var 20 sana 20 kendi arabama koyarım denerim sıkıntı yok biz böleyiz ama saplamaya gelen gelmesin rolling hiçbir halt değil dostluk kazanılmadığı sürece ben dost kazığı yedim yemicem bidaha bu son denemem artık bu setup umrumda değil 4 tane cbr 600f denemek için beklio beni gelin deneyin görün arabanızı ....
..::PASSATURBO1::..
ne demek o ya sıkıntımı war adam adam gbı dostca cagrıyo gelın eglence olsun fln dıe bıraz argo kacmamıs mı!!!!
konu kilitlenme yönünde hızla ilerliyor... biraz vites küçültün..![]()
adam dioki arabam şuan atmosferik rs 106 gibi gidiyor vs. gibisinden ilerki setapım güçlü olcak arabanızı görün dior nie hemen yanlış yere çekiosnzgelin görün aracınızı işte herkes setup deiştirio
[QUOTE=PASSATURBO1;1249234]abi arabanı denemk istiosanda imkanın yoksa cebimde 40 tl var 20 sana 20 kendi arabama koyarım denerim sıkıntı yok biz böleyiz ama saplamaya gelen gelmesin rolling hiçbir halt değil dostluk kazanılmadığı sürece ben dost kazığı yedim yemicem bidaha bu son denemem artık bu setup umrumda değil 4 tane cbr 600f denemek için beklio beni gelin deneyin görün arabanızı ....[/QUOTE
mustafacım kaçta çıkarsınız beki ona göre bakayım gelebilirsen gelirim
onbironbirotuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)