bonus video da nie yorum yok hiçça çat çat çattt
![]()
Tüm araçlara maşallah güzel denemeler olmuş
Video konusu burdaymış direk aynısını buraya yazıyım
Kesilikle herhangi bi maksatım yok sadece hatırlatma amaçlı bi yazımdan alıntı yapıyorum.
Araçlara maşallah tekrardan.Si'ada maşallah cidden arkadaşlar bol emek harcamışlar.Ama en başından bahsettiğim yere ve sizin benle tartıştığınz şeyin ne kadar boş olduğunu görmüş olduk üzüldüm açıkçası.Geçenki vidyodaki 106 sandığımdanda kötüymüş ki bu akşam deneiğiniz 106'da chipte yok ben chip filtre eksoz demiştim.
Neyse yinede tekrarlyorum Si'ye kocaman bi maşallah ama sağlıklı bi 106 ile sonucun farklı olucağı en başından belliydi.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
eh o zaman ben de senin cevapbını buraya yazıyım
eee şimdi mustafa hangi 106lı geçse o 106 leştir bitiktir beş para etmez bu konuda anlaştık o zaman![]()
millet alıştı filtreli egsozlu si a 10 boy atmaya ama bu araç onlardan biri değil bu arada ben vat 106yi kolay kolay bi vtiın da geçebileceğini düşünmüyorum gayet ciğerli bi makine
cihan sen de yolun düşerse si ını getir hem tanışmış oluruz hem de si ve aynı 106yla bi denemiş olursun daha iyi fikir yürütürsün bu sayede
ECUTECH İstanbul
Abi sen boşa bana sarmaktan kendini alamıcaksın ben bunu anladım.Ankarada uzaktasın bana ordan konuşuyorsun alakamızda yok ama büyüğümsün saygı duyarım.
Beni bu forumdan arkadaşların bi çoğu güzelce tanır kimseyle sorun olmaz emek değer bilirim.Gecenin 1 buçuğunda Ataşehir'ede gittiğim oldu kaç kere İzmit'ten sırf EH Burak vs Melih çağardı diye sabah 8 e kadar muhabbet deneme yaptığımızda oldu 106'tımla.
Lafı uzatmıyım kimin arabasının nasıl gittiğini az çok görüyoruz emeğede saygı si ı o şekilde yürütmek kolay dğil bunuda 238472894798. defa söylüyorum güzel okuyun ama uçmayın boşuna anlatabildim mi?Konuşturmayın beni 23424 adam bana asıp gürlediniz adam filtre eksozla geçti işte chipte yok.Nedir amacınız sanki *** atıyoruz araca maşallah diyoruz 10 numara gidiyor diyoruz anlatamıyoruz sanki dedikki si bitik ıvır zıvır yada 106 ferrari mi dedik?Olurunu olmazını söyledik denediniz gördünüz ben napıyım?
En son ben ban yicem bu siteden o olucak.Kralda sizsiniz beyde ben bişey demiyorum daha fazla bi kusurum olduysada k.bakmayın.He bu arada benim için fark etmez bunuda biçok kişi bilir si'ımı alalı 2 ay oldu şimdiden yürütüyorum yavaş yavaş az bi zamanada atmosferik halde motorum biter illa bi zaman uyar bana Ankaraya kalkar gelirim deneriz hatta 106'da getiririm chip iltre eksozlu onuda siyah 106 tınızla deneriz.
Bunca sustuğumuz varsa abanmayın bu kadar.Ben efendi bi şekilde güzelce yazdıka herkez abanıyor.Şimdi ben böyle konuşunca akarsınız artık.Dahada bişey demiyorum uyku uyuyamıcaz bu gece anlaşıldı..
Si kaynıyor bu arada onu es geçemicem yine.Si gerçekten güzel yürüyor kardeşim nazar değmesin güzel uğraşıyorsun bence çok daha iyi olur aracın komple eksoz ve beyne giricek misn merak ettim çok daha hoş olur.
Edit:Ekliyim.Mustafa'nın si'ı kesinlikle 106 geçemez falan demedim anlamak istediğiniz gibi yorumlamayın.Geçer hemde 1000 tane 106 varsa 750 sini geçer kesinlikle.
Tekrar yazıyım yapmayın.Bir kusurum olduysa affola kimseye terbiyesizlik etmeyiz
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
sen niye öyle alındınki ben sadece diyorumki 106 var 106 var si var si var bu kadar basit bi de gel sana saplayalım diyen yok kendin değerlendir dedim ben boşa sarmam sen merak etme bu kadar alınacağını düşünmemiştim sadece sanırım okuma şeklinle alakalı sorun
ECUTECH İstanbul
K.bakma abi ben yanlış anladım sanırım. Amacım kesinlikle laf falan koymak değil öyle bi terbiyesizlik yapmam kesinlikle.Emeğe saygı duyarım çünkü bende yaşadım bilmiyorum gördüyseniz biliosunuzdur bi si parası daha harcadım si'a ki daha motora inmedim pek bika oynama ve yürütülecek bu araç yani emek değer iyi bilirim çok kezde söyledim ilk postumdan bu yana si ye maşallah çünkü kendi altımdakinide görüyorum benim si'den çok daha başarılı yürüyor.Bende si yürütme peşindeyken arkadaşa laf atmam gerizekalı işi olur ztnAma sağlıklı bi chip filtre eksozlu 106'yı iyi biliorum o speclerle si kasıcaktı onu savundum sürekli yanlış anlatmış olabilirim.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
onları boşverin de http://www.streetfire.net/video/vat-...-si_741455.htm videoda si ve 106 denerken camcar 1.4 is içinde 2 kişi var bilmem dikkatinizi çekti mi
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)