User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
80 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 16 mart ankara roll

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bonus video da nie yorum yok hiç ça çat çat çattt
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bonus video da nie yorum yok hiç ça çat çat çattt
    abi on numarasın denecek bısey bulamıyo kımse
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı capcapca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi on numarasın denecek bısey bulamıyo kımse
    snde 10 numarasın kardeşim eyv...
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm araçlara maşallah güzel denemeler olmuş

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video konusu burdaymış direk aynısını buraya yazıyım

Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence 106'da chip filtre eksozla sağlıklı yürüyüşle sizin speclerinizdeki bi Si'ı geçer demiyorum geçemezde demiyorum.Ama kesinlikle ayıramaz ikiside birbirini derim

Sonuç gayet güzel ama şunu kesinlikle belirtiyim.Sizin aracınız güzel yürüyor ama o 106 kesinlikle düzgün yürümüyor.Baştan sağlıklı bir 106'yı o şekilde ayırmak sizin speclerinizle çok zor.Yani her türlü o kadar düşük hızda çok iyi tutunması lazım size baştan ayırıyorsunuz çok garip bu.

Ben Chip filtre eksozlu 106 mı satıp si aldım ikisinide iyi biliyorum nasıl ne olur

Tekrar dediğim gibi aracınız güzel yürüyor ama 106'da kesinlikle eksiklik var.

Kesilikle herhangi bi maksatım yok sadece hatırlatma amaçlı bi yazımdan alıntı yapıyorum.

Araçlara maşallah tekrardan.Si'ada maşallah cidden arkadaşlar bol emek harcamışlar.Ama en başından bahsettiğim yere ve sizin benle tartıştığınz şeyin ne kadar boş olduğunu görmüş olduk üzüldüm açıkçası.Geçenki vidyodaki 106 sandığımdanda kötüymüş ki bu akşam deneiğiniz 106'da chipte yok ben chip filtre eksoz demiştim.

Neyse yinede tekrarlyorum Si'ye kocaman bi maşallah ama sağlıklı bi 106 ile sonucun farklı olucağı en başından belliydi.
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh o zaman ben de senin cevapbını buraya yazıyım

eee şimdi mustafa hangi 106lı geçse o 106 leştir bitiktir beş para etmez bu konuda anlaştık o zaman

millet alıştı filtreli egsozlu si a 10 boy atmaya ama bu araç onlardan biri değil bu arada ben vat 106yi kolay kolay bi vtiın da geçebileceğini düşünmüyorum gayet ciğerli bi makine
    cihan sen de yolun düşerse si ını getir hem tanışmış oluruz hem de si ve aynı 106yla bi denemiş olursun daha iyi fikir yürütürsün bu sayede
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

eee şimdi mustafa hangi 106lı geçse o 106 leştir bitiktir beş para etmez bu konuda anlaştık o zaman

millet alıştı filtreli egsozlu si a 10 boy atmaya ama bu araç onlardan biri değil bu arada ben vat 106yi kolay kolay bi vtiın da geçebileceğini düşünmüyorum gayet ciğerli bi makine
    cihan sen de yolun düşerse si ını getir hem tanışmış oluruz hem de si ve aynı 106yla bi denemiş olursun daha iyi fikir yürütürsün bu sayede
    bi çok vti ı geçer vat69 ..bizim aramızda yaptıgımız denemelerde herhangi bir vti ı geçen 106ların bı cogunu geçmişti..tabi bu da vti dan vti a deişir..

cihan çizmeci sarı si senin mi...sen ankaradamısın ?
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi sen boşa bana sarmaktan kendini alamıcaksın ben bunu anladım.Ankarada uzaktasın bana ordan konuşuyorsun alakamızda yok ama büyüğümsün saygı duyarım.
    Beni bu forumdan arkadaşların bi çoğu güzelce tanır kimseyle sorun olmaz emek değer bilirim.Gecenin 1 buçuğunda Ataşehir'ede gittiğim oldu kaç kere İzmit'ten sırf EH Burak vs Melih çağardı diye sabah 8 e kadar muhabbet deneme yaptığımızda oldu 106'tımla.

Lafı uzatmıyım kimin arabasının nasıl gittiğini az çok görüyoruz emeğede saygı si ı o şekilde yürütmek kolay dğil bunuda 238472894798. defa söylüyorum güzel okuyun ama uçmayın boşuna anlatabildim mi?Konuşturmayın beni 23424 adam bana asıp gürlediniz adam filtre eksozla geçti işte chipte yok.Nedir amacınız sanki *** atıyoruz araca maşallah diyoruz 10 numara gidiyor diyoruz anlatamıyoruz sanki dedikki si bitik ıvır zıvır yada 106 ferrari mi dedik?Olurunu olmazını söyledik denediniz gördünüz ben napıyım?

En son ben ban yicem bu siteden o olucak.Kralda sizsiniz beyde ben bişey demiyorum daha fazla bi kusurum olduysada k.bakmayın.He bu arada benim için fark etmez bunuda biçok kişi bilir si'ımı alalı 2 ay oldu şimdiden yürütüyorum yavaş yavaş az bi zamanada atmosferik halde motorum biter illa bi zaman uyar bana Ankaraya kalkar gelirim deneriz hatta 106'da getiririm chip iltre eksozlu onuda siyah 106 tınızla deneriz.

Bunca sustuğumuz varsa abanmayın bu kadar.Ben efendi bi şekilde güzelce yazdıka herkez abanıyor.Şimdi ben böyle konuşunca akarsınız artık.Dahada bişey demiyorum uyku uyuyamıcaz bu gece anlaşıldı..

Si kaynıyor bu arada onu es geçemicem yine.Si gerçekten güzel yürüyor kardeşim nazar değmesin güzel uğraşıyorsun bence çok daha iyi olur aracın komple eksoz ve beyne giricek misn merak ettim çok daha hoş olur.

Edit:Ekliyim.Mustafa'nın si'ı kesinlikle 106 geçemez falan demedim anlamak istediğiniz gibi yorumlamayın.Geçer hemde 1000 tane 106 varsa 750 sini geçer kesinlikle.

Tekrar yazıyım yapmayın.Bir kusurum olduysa affola kimseye terbiyesizlik etmeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi çok vti ı geçer vat69 ..bizim aramızda yaptıgımız denemelerde herhangi bir vti ı geçen 106ların bı cogunu geçmişti..tabi bu da vti dan vti a deişir..

cihan çizmeci sarı si senin mi...sen ankaradamısın ?

Evet si benim İzmit'teyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet si benim İzmit'teyim.
    yav ankarada bi si gordum bugun sarı da senın araba sandım şaşmazda senle alakası yok dmi
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen niye öyle alındınki ben sadece diyorumki 106 var 106 var si var si var bu kadar basit bi de gel sana saplayalım diyen yok kendin değerlendir dedim ben boşa sarmam sen merak etme bu kadar alınacağını düşünmemiştim sadece sanırım okuma şeklinle alakalı sorun
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav ankarada bi si gordum bugun sarı da senın araba sandım şaşmazda senle alakası yok dmi

Yok o NL plaka yeni geldi İzmir'den sizin oraya B16 var hem onda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen niye öyle alındınki ben sadece diyorumki 106 var 106 var si var si var bu kadar basit bi de gel sana saplayalım diyen yok kendin değerlendir dedim ben boşa sarmam sen merak etme bu akdar alınacağını düşünmemiştim sadece

K.bakma abi ben yanlış anladım sanırım. Amacım kesinlikle laf falan koymak değil öyle bi terbiyesizlik yapmam kesinlikle.Emeğe saygı duyarım çünkü bende yaşadım bilmiyorum gördüyseniz biliosunuzdur bi si parası daha harcadım si'a ki daha motora inmedim pek bika oynama ve yürütülecek bu araç yani emek değer iyi bilirim çok kezde söyledim ilk postumdan bu yana si ye maşallah çünkü kendi altımdakinide görüyorum benim si'den çok daha başarılı yürüyor.Bende si yürütme peşindeyken arkadaşa laf atmam gerizekalı işi olur ztn Ama sağlıklı bi chip filtre eksozlu 106'yı iyi biliorum o speclerle si kasıcaktı onu savundum sürekli yanlış anlatmış olabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onları boşverin de http://www.streetfire.net/video/vat-...-si_741455.htm videoda si ve 106 denerken camcar 1.4 is içinde 2 kişi var bilmem dikkatinizi çekti mi
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onları boşverin de http://www.streetfire.net/video/vat-...-si_741455.htm videoda si ve 106 denerken camcar 1.4 is içinde 2 kişi var bilmem dikkatinizi çekti mi

Ben ona çoktan şaşırdımda sıra oraya gelemedi bi türlü DelSol ve 1.4'te çok güzel yürüyor yanlız Maşallah Who Say Del Slow?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ona çoktan şaşırdımda sıra oraya gelemedi bi türlü DelSol ve 1.4'te çok güzel yürüyor yanlız Maşallah Who Say Del Slow?
    delsol harika yürüyo hatta bi vti ı en son 2 boy geçtiği duydum tipi de harika tertemiz bi araba maşallah daha temizini görmedim diyebilirim
    ECUTECH İstanbul

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara mustafa gene iyisin
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    delsol harika yürüyo hatta bi vti ı en son 2 boy geçtiği duydum tipi de harika tertemiz bi araba maşallah daha temizini görmedim diyebilirim

Walla 06Roz54'ün koyduğu ilk videoda ben si ile 106'ya bakıodum bi baktım Del yardırıyo farkettim ki ben videoda Del'i izlemeye başlamışım Baya dikkatimi çekti çok geçerli yürüyor bence.Fotoları falan var mı resmi merak ettim aracı siteden mi

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara mustafa gene iyisin
    tesekurler abi ugrasıyoruz işte ufaktan
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)