gerçekten güzel akşamdı gelen herkese ve özellikle beni kırmayıp gelen delsolu olan emre kardeşime teşekkürler bütün araşlara maşallah mustafa sanada devam gideri var daha![]()
araçlara maaşallah denemeler güzel olmuş,,,,vtec 2 soner abininse 142bg gibi bişi diyosunuz sanırım neler var o araçta merak ettim ,,,buna rağmen tutunamamış diğerlerine![]()
tipik hondacı cevabı ,,siyasi bi cevap şeklineyse abi maaşallah diyim o zaman ,,,bg hesabını ciğerden yapıyosanız diğerleri daha ciğerli demekki
![]()
valla arkadaşnızda varsa bir vtec2 bulun getirin hp hesabını o zaman yaparsınız![]()
rakipler sert olunca ister istemez geçildik![]()
![]()
yok yaw hondata beyin kim ben kim?yay şapka bunlar da yok.. stage 1 egzantrik var.. d17a2 civic'ten çıkma beyin var..
vtec2 ye k-pro takan tr de daha yok. benim bildiğim bitane ems li yıldıray var![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Böle daha zevkli oluyo ona göre banada bulaştırdı zatenbende stock susturucu geziyom
Soner abinin aracın gidişide seside çok güzel maşallah tekerine taş değmesin bi ara çatırdadı flan ulen dedim noluyo
normal vtec 2 leri biz dokunur dokunmaz ayırıyoruz zaten öyle gelme dayanma felan olmuyo normalde
![]()
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)