User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: nissan drift fm3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xbox icin direksyon var, microsoft un kendi direksyonu ve g25 ten ustun olan fanatec g25 imi satarsam alacagiöm fanatec..

forumdan yakin birine msg at xbox kullananlar belli gibi : ) deneme sansin olur bence

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xbox icin direksyon var, microsoft un kendi direksyonu ve g25 ten ustun olan fanatec g25 imi satarsam alacagiöm fanatec..

forumdan yakin birine msg at xbox kullananlar belli gibi : ) deneme sansin olur bence
    onurcan ne kdardı fanatec direksiyon ?

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurt dışı 250 dolar.. 350 dolara g27 satılan yerde.. Fanatec iyi güzelde ne biliym.. Garip bi plastiği var gibi duruyor..

wireless olması ii

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurt dışı 250 dolar.. 350 dolara g27 satılan yerde.. Fanatec iyi güzelde ne biliym.. Garip bi plastiği var gibi duruyor..

wireless olması ii
    Aslında Fanatec, Logitech'tenn bir adım önde teknolojisiyle..Gerek kayış sistemini kullanması, manyetik alanla pedalları algılaması , alüminyum pedalları vs, gerekse malzemesi olarak falan hep bir adım önde.. Gerçek ALCANTARA kullandığını biliyorsunuzdur zaten Hele G27 gibi bir saçmalık varken Fanatec en iyisi.. Tabi XBOX için uyumluluk sorunları biraz sıkıntı oluyor..

Aslında aklımda bir direksiyon daha var ama 3000 dolar falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    349 euro almanya fiyati fanatec in.. kullanan arkadaslarim var anormal memnunlar.. force feedback i g25 ten bile fazlaymis..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında Fanatec, Logitech'tenn bir adım önde teknolojisiyle..Gerek kayış sistemini kullanması, manyetik alanla pedalları algılaması vs , gerekse malzemesi olarak falan hep bir adım önde.. Gerçek ALCANTARA kullandığını biliyorsunuzdur zaten Hele G27 gibi bir saçmalık varken Fanatec en iyisi.. Tabi XBOX için uyumluluk sorunları biraz sıkıntı oluyor..

kesinlikle.. bana baya detayli anlattilar da aklmda kalmadi. Cocuk isvicre de oturuyor ve adama test icin bile direksyon yolladilar adam deli : ) gunde 5 saat kafadan araba yarisi oynuyor.. test icin gele fanatec isinip felç olmustu ama sorunu halletmisler: )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    force feedfack in fazla olması bana pek bişey ifade etmiyor , g25 i gt5 de en sertte kullandığın zaman kayışı kopmuş hidrolik direksiyonlu araba direksiyonu gibi oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    349 euro almanya fiyati fanatec in.. kullanan arkadaslarim var anormal memnunlar.. force feedback i g25 ten bile fazlaymis..
    3 tane FF motoru var o yüzden G25'te 2 tane..

Birisi aslında titreşim motoru o yüzden diğer ikisi FF'i tam olarak sağlıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle.. bana baya detayli anlattilar da aklmda kalmadi. Cocuk isvicre de oturuyor ve adama test icin bile direksyon yolladilar adam deli : ) gunde 5 saat kafadan araba yarisi oynuyor.. test icin gele fanatec isinip felç olmustu ama sorunu halletmisler: )
    Bende günde en az o kadar LFS oynadığım için direksiyonları çok fazla araştırmıştım.. Maddi imkanlardan dolayı Saitek R440 kullanıyorum ama FF'i G25 kadar güçlü

Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    force feedfack in fazla olması bana pek bişey ifade etmiyor , g25 i gt5 de en sertte kullandığın zaman kayışı kopmuş hidrolik direksiyonlu araba direksiyonu gibi oluyor
    Yarış arabalarının bir çoğu ***** hidrolik sistemden yoksun olunca aslıdna gerçek hissini veriyor.. Ama oynadığınız oyun zaten ne kadar güç kullanmanız gerektiğini söyler o şekilde kullandığınızda tam zevki alırsınız.. Mesela G25-G27-DFGT için LFS de FF gücü %101 önerilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben drift te kullandığım içn genelde g25 i , gt5 de en düşüğe alıyorum anca öyle gerçeğe yakın sertlik alabiliyorum . gt5 in en kötü yanı dirftteken direksiyonun kendinmi bırakmaması force un devam etmesi

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında Fanatec, Logitech'tenn bir adım önde teknolojisiyle..Gerek kayış sistemini kullanması, manyetik alanla pedalları algılaması , alüminyum pedalları vs, gerekse malzemesi olarak falan hep bir adım önde.. Gerçek ALCANTARA kullandığını biliyorsunuzdur zaten Hele G27 gibi bir saçmalık varken Fanatec en iyisi.. Tabi XBOX için uyumluluk sorunları biraz sıkıntı oluyor..

Her modelinde yok bu tarz özellikler yalnız

Bildiğiniz donanım seçenekleri var.. alcantara kaplı olmayan boş versiyon diyim..

249 $.. Ayrıca sağlamlık olarak logitech in tecrübesi biraz daha fazla.. Forumlarda vites kolu kırılmış fanateclere de rastlamak mümkün..

Gerçi insan olmayan gerçek arabanınkini kıranlarda bizleriz Normal kullanımda sorun çıkarmaz..

DN:Yurt dışı fiyatı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    g25 in h shifter ını bende kırdım ..

şimdi sequantial e aldım , hidrolik el freni olarak kullanıyorum

müsait bi zamanımda lehimlicem açıp kablo kopmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her modelinde yok bu tarz özellikler yalnız

Bildiğiniz donanım seçenekleri var.. alcantara kaplı olmayan boş versiyon diyim..

249 $.. Ayrıca sağlamlık olarak logitech in tecrübesi biraz daha fazla.. Forumlarda vites kolu kırılmış fanateclere de rastlamak mümkün..

Gerçi insan olmayan gerçek arabanınkini kıranlarda bizleriz Normal kullanımda sorun çıkarmaz..

DN:Yurt dışı fiyatı..
    Fanatec'in shifter ı biraz daha sert.. Vites geçişleri sert yani Bir de o anki gazla neler kırılıyor bir bilseniz 4. direksiyonum bu benim hani anlatabilmişimdir belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen benmde en son pertim microsoft un direksyonu.. nurburgring e dayanamiyor : )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)