xbox icin direksyon var, microsoft un kendi direksyonu ve g25 ten ustun olan fanatecg25 imi satarsam alacagiöm fanatec..
forumdan yakin birine msg at xbox kullananlar belli gibi : ) deneme sansin olur bence
xbox icin direksyon var, microsoft un kendi direksyonu ve g25 ten ustun olan fanatecg25 imi satarsam alacagiöm fanatec..
forumdan yakin birine msg at xbox kullananlar belli gibi : ) deneme sansin olur bence
yurt dışı 250 dolar.. 350 dolara g27 satılan yerde.. Fanatec iyi güzelde ne biliym.. Garip bi plastiği var gibi duruyor..
wireless olması ii![]()
Aslında Fanatec, Logitech'tenn bir adım önde teknolojisiyle..Gerek kayış sistemini kullanması, manyetik alanla pedalları algılaması , alüminyum pedalları vs, gerekse malzemesi olarak falan hep bir adım önde.. Gerçek ALCANTARA kullandığını biliyorsunuzdur zatenHele G27 gibi bir saçmalık varken Fanatec en iyisi.. Tabi XBOX için uyumluluk sorunları biraz sıkıntı oluyor..
Aslında aklımda bir direksiyon daha var ama 3000 dolar falan![]()
349 euro almanya fiyati fanatec in.. kullanan arkadaslarim var anormal memnunlar.. force feedback i g25 ten bile fazlaymis..
force feedfack in fazla olması bana pek bişey ifade etmiyor , g25 i gt5 de en sertte kullandığın zaman kayışı kopmuş hidrolik direksiyonlu araba direksiyonu gibi oluyor
Bende günde en az o kadar LFS oynadığım için direksiyonları çok fazla araştırmıştım.. Maddi imkanlardan dolayı Saitek R440 kullanıyorum ama FF'i G25 kadar güçlü
Yarış arabalarının bir çoğu ***** hidrolik sistemden yoksun olunca aslıdna gerçek hissini veriyor.. Ama oynadığınız oyun zaten ne kadar güç kullanmanız gerektiğini söyler o şekilde kullandığınızda tam zevki alırsınız.. Mesela G25-G27-DFGT için LFS de FF gücü %101 önerilir..
ben drift te kullandığım içn genelde g25 i , gt5 de en düşüğe alıyorum anca öyle gerçeğe yakın sertlik alabiliyorum . gt5 in en kötü yanı dirftteken direksiyonun kendinmi bırakmaması force un devam etmesi
Her modelinde yok bu tarz özellikler yalnız![]()
Bildiğiniz donanım seçenekleri var.. alcantara kaplı olmayan boş versiyon diyim..
249 $.. Ayrıca sağlamlık olarak logitech in tecrübesi biraz daha fazla.. Forumlarda vites kolu kırılmış fanateclere de rastlamak mümkün..
Gerçi insan olmayan gerçek arabanınkini kıranlarda bizlerizNormal kullanımda sorun çıkarmaz..
DN:Yurt dışı fiyatı..
g25 in h shifter ını bende kırdım ..
şimdi sequantial e aldım , hidrolik el freni olarak kullanıyorum
müsait bi zamanımda lehimlicem açıp kablo kopmuş
aynen benmde en son pertim microsoft un direksyonu.. nurburgring e dayanamiyor : )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)