Mehmete özel sabit konu yapsın modlar o konudan o konuya atlıyoruz bak mehmet yine yok forumda kesin gazlıyodur :)
Printable View
Mehmete özel sabit konu yapsın modlar o konudan o konuya atlıyoruz bak mehmet yine yok forumda kesin gazlıyodur :)
mehmet japon bayrağını asmış merter köprü altında ağlıyomuş şu anda hahahahahhah :D
mami abime saygılar selamlar öpüyorum ellerinden :D
videolar az sonra mehzentin kızlığı bozuldu bu gece :D
auhuah haftaya kprou bilimum parçayı takar döner sahalara:D
Sonunda beni gecebilcek birini buldum artik gonul rahatligi ile kpromu alip malzemelerimi alip koyabilirimm ama siz asil onalari taktiktann sonra gorun Mami abiye saygilar :)
ajhahahhah yine polis yine polis yarin devam ederiz :D
napıyın nette ilan açmış biri bana saplasın yeter diye :D şaka bir yanada ben böle gazman görmedim :D
http://site.mynet.com/canerark/mynet...im/gazman1.jpg
kumda oyna sen anca mehmeeettt hahahahahahahahaha
http://img20.imageshack.us/img20/9015/mmth.jpg
Video yokmu :D
Guhahshdh cem abide agzima agzima patlatiyodu :)
Yektaaa kardisimmmm
hırs yapsın bırakın yakında herkesi deler nasılsa :D
Yazmıyo kesin malzeme sipariş ediyo aloooooooooo :D:D
hahahahahaha mehmet asıl yazacağımı yazmıyorum heeee akıllı ol ona göre :D :D :D
mehmet o bu değilde sana fena saplamışlar :D
Bence şuan rollinglere veda hutbesi hazırlıyor:D
Aha mamide geldi :D
ANAAA sahiden gitti galiba mehzent :D
Işığı gören geliyor:D
mehmet küseceksek oynaşmayalım :D nereye çıkıp gidiyosun :D:D
yalan yere bütün gün benle dalga geçmişsin geçtim diye noldu küstün mü şimdi hahahhaha :D
nöbetçi eczane numarası veriyim mi kanka çok kanama varmı hahahhahahaha
tamam yekta 7 24 onlıne artık:D kum muhabbetıde fena olmus:D memo sıkıntı yok olucak boyle seyler hacı be;)
ahaha fotoğraf fenaa :D
bence bu bi başlangıç asıl bundan sonrası tehlikeli parça listesi hazırdır bence :D
okadar söyledım ama memo sana mamıden uzak dur dıye :D:D
hatta konunun bas sayfalarında ımalı uyarılarım war yapma memo etme memo yok dınletemedık adama:D