Sıcaklık diye tahmin edio abi :D Mini bu biliosun.. Ben açıklıyorum.. Yekta şaka olsun diye takoz koydu gaz pedalının altına hahahaha
Printable View
durbakalım gökinin elınde vıdeolar wardı ulasır bırazdan detayları ordan alalım:D:D
sana kalırsa sefa bırazdan ben 1,3multıjetle gectım gıttım dıceksın:D:D
valla bizim gördüğümüz yanyana gidiyodu s2000 le
ben yatar videoları yarın akşama anca beyler kusura bakmayın 1 haftadır memetin yüzünden uyku yüzü göremez olduk. gecenin kısa özeti memet i yaR yaR yaR dılar :hehe::hehe::hehe:
kimler ne kadar yardı bari bro onu söyle öyle yat valla uyku girmez gözüme
kıyamam memedimeeee :(
Ahahaha :D yok la ama hangisi kırmızı seçemiorum uzaktan tavuk karası var bende :p
doğrudur valla emin değilim dedim :) ama bi ara aralarına girdin abi gördük ahhahaha :D
Abi sen gül gül de egzantrikleri alim ben :D bu akşam gördükten sonra mehmeti bi komple çin bayrağına çeviriyim komple kıp kırmızı :D
s2000 ile denk gidiyorlardı ama 200 üstüne pek çıkamadılar 210 gibi bittiler hep. ceco tek mehmet 2 kişi denemesi fenaydı acaip güzeldi yüksek süratlere çıkıldı. mavi subaru geçti 1 boy ama roll sonunda ön kapı hizasındaydık.mami yardı:D beyaz subaru ile dönüşte denk gelemedik.giderken ne oldu beyaz ile bilemiyorum.
ama elimde fena bi video var solda memet ortada s2k sağda dbs sonra aradan bi integra dbs ile s2k nın arasından yararak uzadı gitti :D cem abi fena gidiyor araba maşallah
ha bide memet geçilince vites atamadı morali bozuldu:D
http://www.youtube.com/watch?v=nugYZ...x=0&playnext=1 :hehe:
sohbete doyum olmazz arkadaslar cümleten ıyı geceler...
aynen daha videolar gelicek :D