ya onu bunu bırakın da mehmete noooldu :D
Printable View
ya onu bunu bırakın da mehmete noooldu :D
yekta ilk videoların acısını çıkarıyor :D
biz bütün gün adamın arabasıyla uğraşıyoruz kaç gündür gözümüze uyku girmiyo o gelmiş arkamızdan forumda neler neler diyo dolarım lan tabi hahahha :D bide aslı olsa neyse geçtim geçtim diye dolanıyo ortalıkta :D
o bu değilde mehmet sana noooldu :D kırmızı açtı ama kanka seni hee :D
tavan hariç beyaz mı kaplatsak bro senin arabayı :D :D
MAlzemeler mevcut elimde mehzent :D
Abi nie kiziyim teke tek denedik birde ikiye iki deniyip gorucektij sadece hepsi bu sikinti yok abi merak etme ellerine ayagina saglik araban ciddi yuruyor sen su an beni gectin abi Ben malzemeleri takiyim tekrar deneriz bende yaramismi die gormus olurum :D
Yektaaa baskasininki ilee gerdegee girme olun ewet beni gecti "ler" gecemedin yani :D
obu değilde ben yektaya pis gecirdim :)
yektaaa bu dünyada işin işte dıyer tarafta napıcaksın bakalım, keyfın yerınde dımı len :D:D
ya konu gıttıkce acılıyor hee, genel sohbette bukadar yürümez msjlar yaw:D
konu baslıgını sılsekte yekta ve memo mu yapsak:D
Yekta gel olum deniyelim hemen cikartiyim arabayı gel gec hadi :D
İphoneden giriyorum o avatrimi imzamı değiştir fena saplarimmm
benim videolarla bi alıp veremediğim yok yanlış anlaşılmasın bahane filan da bulacak halim yok :D geçemedim ama o da geçemedi :D
ama geçmiş gibi lanse edip bütün gün dalgaya sarmasının öcünü alıyorum :D daha
yazacaklarım var da neyseeeee.... :D
uykum vardı uyku muyku kalmadı hee mami abim seviyorum seni gece gece iyi güldüm ya :D
valla çerezimi kolamı aldım izliyorum çok keyifli ahauhauah :D:D
videolar geliyo az sonra :D
Yektaa bukafarmi gücüne gitti olum seni geçmem az hazmettttt
memediim memediiim aslann memeediiim al kanlarr içindee kaldııı memeediim:D
diğerleriyle noldu peki denemeler? cecoyla filan bastınız mı tekrar? subarular filan geliyodu :D
onu bunu bırakalım neyse de mehmet sana noolmuş yahu tövbe yarabbim böyle bişi olmuş :eek:
Yarin gel yekta deniycez seninle :D
http://www.techturkey.com/forum/show...85#post1308485
Yeni 18+ görüntüler elimize ulaştı :D
Neeeee piss gectimm ama yektayiiiiii
inandın yani? :D :D :D
http://www.gungorkentbahce.com.tr/uresim/kum_havuzu.jpg
Ahuhagags olum mami kprolularla yuruyo zaten ben yinede de denedim gidip :D:D
yektaaa kasinmaa gecerimmmmmm
Mehmeeet Diğer kocan gelio kanka şu motor içim bi boyansın hahaha 106 cılar olarak sana bilendik gökü sende bitir hadi ahhahaha :D
Bu akşamın özeti.. Mehmet teke tek denedi mami abi ile geçildi.. yüksek hızlarda 106 bitio tabi gelio gibi oluo ama ömrü nereye type-r ın :)
VRC plakalı mavi subi ile denedi o yarım boy gibiydi yanlış hatırlamıyorsam vf23 turbolu öndeydi arkadan görünen belki başkadır..
Beyaz gc ile tam göremedim ama denememiş bile olabilir...
s2000 ile denedi önde oluyo diye gördük ama yakındılar
füme s2000 geldi ama polis malesef :D
bilmiyorum abi vardı veya yoktu başkaları da gitmiyodu dedi ama görünürde birşey yoktu günahını almayalım kimsenin :) belki de sıcak havadandır bilemicem..
ama bakkal hesabı yapınca çok farklı olması gerekiyor işte :D
neyse abi onu bunu bırakta mehmeti iyi yarmışsın yaa hahahahha