User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 39 ile 52 arası

Konu: EVO/WRX challenge buttonwillow

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak baktığımda belliki Corvette Z06 56.505 yapan araç sanırım iyi bir araba, sonrasında sanırım araya eski Z06'lar girmiş
    S2000'ler bildiğin şaka yapmışlar çook ilginç ama en başta biz araçların Fren setting'leri bilemiyoruz.
    Bilekli Porsche pilotları yoktu sanırım, araya birde ZR1 girse harika bir gün olurmuş.

Eğer sorun olmaz ise evo/wrx sonuçlarını koyman mümkünmü? Direk göremedim subaru-mitsubişi kapışması çok güzel anlaşılmış olur.
    3.'lük için Tebrikler.
    evet Z06'ler hizli, hele ustunde R lastik var aman aman
    S2000lere laf yok dogustan hizli hepsi %50-%50 agirlik dagilimi var, agirlikta cok iyi.. iyi pilot + iyi lastik + iyi suspansiyon ile bence pistler icin super secim..bazilarinda supercharger vardi, turbo olan yoktu..

evo/wrx linki puanlama sistemide ilgini cekebilir, baya tartistik uzerinde..
    http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=1931848

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tr de bnm arabamda alabileceğin en iyi lastik bridgestone re001 hatta kullanan bile yok millet kumho ku31- toyo t1r takıyor en iyi ihtimalle

diğerlerini ingiltereden getirticektim tekrardan teşekkürler bilgiler için ben araştırmaya devam edip en iyi kararı vericem

ama senin dediklerini ele alırsam re001 iyi gözüküyor
    lastik secimi zor.. insan isterki en iyisini alsin, ama cok pahali bizim yarislarda duzgun derece cikarmak istiyorsan 1 takim lastik ancak 30 tura yetiyor.. 2 gunluk yarislarda direk 2 set lastik almak lazim

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omer_yildir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevindim valla
    Aracım gayet güzel yol tutuyor ben çok memnunum ancak aynı lastikten memnun olmayan trde bir sürü mazda kullanıcısı var.Toyo dandik yok çok sert ıslakda kayıyor gibi yorumlar yazmışlar. Bilindik markaları öneriyorlar. İnsanları yanıltıyorlar.halbuki araçtaki lastik trde alıcağı fiyata göre en kaliteli ve yumuşak lastik. Anlam veremiyorum. Bu arada 3. için tebrikler.

Toyo için fiyat listesi ekliyorum. 4 aylık bir liste.

http://www.toyoabdulkadirozcan.com/u...stesi/toyo.htm
    tr de toyoda en iyi satılan lastik t1r treadwearıda 280 ayrıca ısınca patates olan bir lastik yağmurda kumhodan iyi ama kuruda tartışışır kısaca ben almam

Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lastik secimi zor.. insan isterki en iyisini alsin, ama cok pahali bizim yarislarda duzgun derece cikarmak istiyorsan 1 takim lastik ancak 30 tura yetiyor.. 2 gunluk yarislarda direk 2 set lastik almak lazim
    anladım abi kısmet diyelim ben araştırıcam bana en çok uyan lastiği alıcam artık

satılan en kalın viraj demirleri ve en kalın torsiyon çubukları 10kg/mm yay filan aldım inşallah körfez açılırda bende çıkar denerim arabayıda kendimide

sanada pistlerde başarılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr de toyoda en iyi satılan lastik t1r treadwearıda 280 ayrıca ısınca patates olan bir lastik yağmurda kumhodan iyi ama kuruda tartışışır kısaca ben almam

anladım abi kısmet diyelim ben araştırıcam bana en çok uyan lastiği alıcam artık

satılan en kalın viraj demirleri ve en kalın torsiyon çubukları 10kg/mm yay filan aldım inşallah körfez açılırda bende çıkar denerim arabayıda kendimide

sanada pistlerde başarılar
    insallah, senin gibi bu ise gonul verenler cok olursa bu is olur turkiyede.. cok sert yapma arabayi beton spec biraz yatmasi lazim saga sola tadinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insallah, senin gibi bu ise gonul verenler cok olursa bu is olur turkiyede.. cok sert yapma arabayi beton spec biraz yatmasi lazim saga sola tadinda
    inşallah abi de zor yani pistte kasko geçerli değil kaza yaparsam aileme ne diycem
    ben e-5 te gazlarım mantığı var çoğu kişide

bütün burçlarımda poweflex

yatar heralde gündelil 1 kere deneme amaçlı yayları taktım ön kule başlarını yamultucam diye ertesi gün söktüm inanılmaz sertti bu arada konun ırzına geçtim kusura bakma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah abi de zor yani pistte kasko geçerli değil kaza yaparsam aileme ne diycem
    ben e-5 te gazlarım mantığı var çoğu kişide

bütün burçlarımda poweflex

yatar heralde gündelil 1 kere deneme amaçlı yayları taktım ön kule başlarını yamultucam diye ertesi gün söktüm inanılmaz sertti bu arada konun ırzına geçtim kusura bakma
    kaza yapmican demekki adim adim ilerlersen bence bir riski yok 1-2 spin atarsin kendine gelirsin ben ilk piste ciktigimda fren vakum hortumu patlamisti, baktim durmuyorum direk kuma ciktim dumduz donmeyi denemedim bile

cok sert olunca sase esniyor bozuk yollarda, araba baya kufur eder arkandan

lastik / suspansiyon konusuyoruz ne guzel iste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazamamışım çoğu kişi öyle düşündüğünden pistler öyle ben e-5 te gazlarken kaza yapsam babam tecavüz eder heralde ama şehirler arası yolda boş yollarda kendide yanımdayken yapmadığım şey kalmıyor gıkını çıkarmıyor kendisi demişti ztn körfeze çıksana diye

front upper strut braceim var ayrıca arkada kule yok torsiyonlu bnmki ama c pilar brace yaptım koni sport amortisörler var, bunların dışında yapıcağım başka gergiler filan var ön salıncakalrımı tubular olarak yeniden tasarlayıp yapıcaz ön kulelere reinforcement plate kaynatıcam 4 point roll cage düşünüyorum

kısaca gergiler bunlar

arabamın konusu http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40483

istersen msn i ekle konuşuruz filan kemalertek@hotmail.com
    ilk sayfadaki liste biraz eski kalmış eklenicek düzeltilecek şeyler var aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazamamışım çoğu kişi öyle düşündüğünden pistler öyle ben e-5 te gazlarken kaza yapsam babam tecavüz eder heralde ama şehirler arası yolda boş yollarda kendide yanımdayken yapmadığım şey kalmıyor gıkını çıkarmıyor kendisi demişti ztn körfeze çıksana diye

front upper strut braceim var ayrıca arkada kule yok torsiyonlu bnmki ama c pilar brace yaptım koni sport amortisörler var, bunların dışında yapıcağım başka gergiler filan var ön salıncakalrımı tubular olarak yeniden tasarlayıp yapıcaz ön kulelere reinforcement plate kaynatıcam 4 point roll cage düşünüyorum

kısaca gergiler bunlar

arabamın konusu http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40483

istersen msn i ekle konuşuruz filan kemalertek@hotmail.com
    ilk sayfadaki liste biraz eski kalmış eklenicek düzeltilecek şeyler var aslında
    baktim simdi projeye, guzel olacak insallah sabir ve emek ile. Ama turbo isine girmeni tavsiye etmem. 2 projeye ayni anda girersen dagilirsin. Once yol tutusu hallet bir cik bakalim piste, kendinide gor, gelistir. Turbo olursa dertlerin artacak..araba hizlandikca kontrolu zorlasir, suspansiyondan gelen faydayi goremezsin, suspansiyon ayari yapamazsin.. Ayrica turbo setup'in mekanik/tuning zorluklari seni bogar, benden sana tavsiye yavas adimlarla devam et, ziplamak yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baktim simdi projeye, guzel olacak insallah sabir ve emek ile. Ama turbo isine girmeni tavsiye etmem. 2 projeye ayni anda girersen dagilirsin. Once yol tutusu hallet bir cik bakalim piste, kendinide gor, gelistir. Turbo olursa dertlerin artacak..araba hizlandikca kontrolu zorlasir, suspansiyondan gelen faydayi goremezsin, suspansiyon ayari yapamazsin.. Ayrica turbo setup'in mekanik/tuning zorluklari seni bogar, benden sana tavsiye yavas adimlarla devam et, ziplamak yok

bende güncelledim şimdi 1 daha bak istersen

ya aslında haklısın ama ztn beyinin montajından tut map ayarına turbo manifolduna kadar ben yapıcam en azından yapabildiğim kadarını şimdiye kadar yaptıklarımda sorun çıkmadı inşallah ilerleyen zamanlardada çıkmaz

yol tutuşla frene ara verip motora yüklenme sebebimde girdiğim virajlarda gücümün yetmemesi mesela limitte giriyom kaya çıkmak için gaza basıyorum ama arabanın gücü yetmiyor bunu bikaç kez yaşadıktan sonra motora yüklenmeye karar verdim

yavaş yavaş yapıyorum sindire sindire anca o kdr zaman ve para ayırabiliyorum

turboda ilk amacım methanolsüz olarak stock 10.8:1 sıkıştırmada 120 hp den 0.6 barda 200 hp ye çıkmak araba ztn 900 kg çok zevkli olur gibime geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yol tutuşla frene ara verip motora yüklenme sebebimde girdiğim virajlarda gücümün yetmemesi mesela limitte giriyom kaya çıkmak için gaza basıyorum ama arabanın gücü yetmiyor bunu bikaç kez yaşadıktan sonra motora yüklenmeye karar verdim
    kaymak iyi degil giris hizini arttir. Senin bu araba ile yapmak gereken clio cup car tarzi bir setup olmali.. 120HP neyine yetmiyor 900kg ile baya bir gitmen lazim..

fren cok cok cok onemli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaymak iyi degil giris hizini arttir. Senin bu araba ile yapmak gereken clio cup car tarzi bir setup olmali.. 120HP neyine yetmiyor 900kg ile baya bir gitmen lazim..

katılıyorum fren cok cok onemli stock frenlerinle piste cıkarsan 2. turda ya hortumları patlatırsın ya disklerin asırı ısıdan yanar frenler siser vs her yonden stock frenler pist uzerinde ise yaramaz...

ayrıca alacagın lastiklerin yol tutusuna etkisi frenlemeyede ciddi etki yaratacaktır yolu tutan lastikler fren sistemine daha fazla yuk bindiricek bunu unutmamanı oneririm frenlere el at

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

belki caddede gazladığımdan yetmiyor piste çıksam yeticek

frenlerim eskiye göre çok iyi oldu 306 gti la bnm fren mesafem orjinalde aynı ama 306 300kg daha ağır benden ordan kıyaslayabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ^^^ frenlerin onemini 5.turda anlarsin, bir cikta piste sokak ile alakasi yok

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omer_yildir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim mazda 2 195-45-16 stok toyo proxxes ile geliyor merak ettim treadweara baktım 200 yazıyor. Bu bilgi çok yararlı lastik seçerken buna göre alıcağım.
    Bir yanlışlık olmasın. Toyo'nun standart yol araçları için 200 TW değerinde bir lastiği yok. Hangi lastik var üzerinde. Toyo T1R mi yoksa Proxes 4 mü?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)