vay arkadaşş.. bende vtec alcam![]()
Dr.ECU
taraf tutmuyorum ama özgür abi burak sen ben sıktığımız gece sn sonradan yanımıza geldin biz 2 kişi sen tektin gerisi video varsa koyulsun zaten
Yağ akan vtec iyi gidiyor amca. Kırsam rahatlayacağımda kırılmıyorda sürekli yağını tamamlayıp devam ediyorum.![]()
Abi şaka bi yana 5000 devri geçmiyorum çok nadir vtec açıyorum yanlız yinede sorayım her gün yanığı kontrol ederim hiç eksik kalmaz yatak sarma riski nedir bu durumda. Vtec açtığımda mavi duman atıyorum vtec altı sorun yok.
yataklarin bozulduktan sonra yag ne koyarsan koy sarar![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Vay be Özgür abi ile Burak denedi haMaşallah araçlara fark biraz fazla olmuş Specler o kadar ayrı mı?
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Konuyu baştan sona okuyup yorum yazmamıştım ama aralarda olaylar değişmiş ilk postum dikkate alınmasın...
Konunun tamımı ile yorum tekrar yaparım
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
lan kel şimdi benim anlamadığım bişi var sen niye çirkeflik yapıyosun ağa adam nasıı yasladı
yaw olum uzatmanın manası yok burakta bizim kardeşimiz bende kendi namıma bana bi terbiyesizliğini haşa görmedim
biz bile birbirimize yapıyoruz o muhabbeti geçerkenoda samimiyetten yapmış vede demiştir Allah bilir senin kafanda güzeldir o akşam
ver bana arabayı ben bi deniyim buraklabenim yanıma emre binsin onun yanınada Eray
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)