Yeşil vtec'de headers sonrası kat dahil orjinal duruyor
İbrahim abi maşallah araban bindiğim günde dedim gerçekten fena dahada fena olacak![]()
Yeşil vtec'de headers sonrası kat dahil orjinal duruyor
İbrahim abi maşallah araban bindiğim günde dedim gerçekten fena dahada fena olacak![]()
ben yazmak istememiştim ama sen yazmışsın samet saol katalizör ve ortada ardarda2 susturucu ve arka son susturucu üzerinde duruyor allah nasip ederse konya draglarına kadar böle takılıcam dragdan sonra eksozlu denemeler yapıcam bakalım nekadar etki ediyormuş
Araçların maşallahı var , hem çok güzel görünüyorlar hemde çok güzel yürüyorlar.. Allah nazardan saklasın...
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Guzel bi gundu muhbbet sohbet ııdı. Ibo eksozunu tak tekrar dnerz skntı yok blysunBende headrsmı beklyrum gelsn tam anlamyla dnemelere ckcam dnemek isteyen olursa beklerz..
cok gùzel bi gùndù sohbet muhabbet eglendik.gunduz rolling baska oluyomus.baska araclarda gormek isteriz.butun araclara masallah![]()
tolga bence bir typer da veya benim civic vtec2 de olduğu kadar inan etkilemiyor.. iVTEC motorlar daha mod'a açık.. 3 motora sahip arabayı da kullandım mod'ladım.. VTi da çok etkilemiyor... 1-2 boy...hadi bilemedin 3 boy.. ama diğerlerinde arabanın çehresi değişiyor resmen...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)