yusuf biz senle sen sökük denemiştik dimi sen tektik bagaj filan fiberdi hani biz passatta 3 kişiydik arkada 38cm kicker bass vardıastra gsi spor araba abi sen önce aile arabalarını geç
takılıorum size yusufum biz kim sizi gemek kim bir vti yi asla geçemezsin vti şöförleri asla geçilmezler kendi aralarında bile ortam içinde kafa kafaya deyip arkayı dönünce sapladım derler geçince mesafeyi 2 ye çarpıp geçilince 2 ye bölerler bana bunlar arabalarına yaptıklarını sölemiolar abi dediğin geceyi hatırlatırım sen 1 vti ile deniosun ben 40 vti ile denedim göz kırpmıyorum...
..::PASSATURBO1::..
mustafa bizi pikniğe götür gözde kırpma bana etkileniyorum![]()
yaaa egsoz filan yok die baya geriledinyada ben hızlandım kanka
baya yavaşlamışsın
![]()
Tek egzoz değil aslında daha çok bahane var ama gerek yok saymaya eksikleri tamamlayınca bi daha deneriz nolcak
Başkası olsa bu halde bırak video koydurmayı araba denemez ama lafı olmaz bende araba satma piyasasını düşürme vs. gibi bi kaygım yok![]()
=) anladım knka deneriz nolcak zevklio oluodu![]()
emre yıgenım naaptın sen yıne![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşalah bütün araçlara FF fena basık ezmişmuharrem kazasız belasız inş aynı zamanda Hazır ve Nazır
emre sanada nazar değmiş kanka eminim en kısa zamanda eksiklerini giderir eski haline dönersinmaşallah...........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)