reşit sorma gerek yok kardeşim istedigin zaman gelip alabilirsin biliyosun;)
Printable View
Ya o bu Deyilde Hariden Camcar Perfeckt :D hondalar tırmansın o el sallasın :) iyimiş bütün araçlara maşallah ;)
maşallah araçlara,bence ep3 ler artık yaşlanmaya başladı güç kaybediyo motorları Fn2lerın geçmesi aynı modlar olsa bile bu sebeptendir. Artık en temiz ep3 bile 60 binden aşağı değil ( ki bunun buyuk bi cogunlugu sıkıştırmayla geçmiştir)
saglıklı bakılmıs 100 120 bınde bı ep3 tam kıvamında gazlamaya hazır haldedır yaslanmakla uzaktan yakından alakası yok. k20 makıneyı bılmeden yorum yapmak mantıksız :) 110 bınde kompresyonları hala fabrıkadan cıktıgı gıbı olan typerlar var:rolleyes:
tecrubelerıme dayanarak konusuyorum bı typer ne kadar cok gazlanır ve yagı suyu zamanında degısırse okadar hızlanıyor
sadece typer içinmi gecerli:):)
typer ıcın cok fazla gecerlı bı typerı 1 ay yatır kullanma kafadan 3 boy yavaslarsın...
ep3 ler zaten tam pist aracı.ALLAHA şükür ben bu güne kdr motordan şanzımandan yürür aksamından yana hiç bir sıkıntım yaşamadım kapak dahi açmadım şükür.kullanmadan kullanmaya çok fark eder.o kdr km yi hangi şartlarda yaptıgı nasıl yaptıgı vs???her araç için geçerli.fanatiklik olacak ama bence mühendislik harikası:icon_tup:
sonuç olarak japon
gazlama ile k20 ye bişi olmaz.
ama adam gibi gazlamalar.1-2 kesicü sürekli kesici motora ii gelmicektir.
yağı suyu layıkı ile değişsin.
subap ayarları hakkı ile yapılsın.
o k20 tabanca olur.
binme k20 ye 1ay yatır onu yahut gazlama leş gibi bin sonra bi gazla bakalım o k20 yüricekmi.
k20 gazlayınca değil gazlamayınca tekleyen arabadır.tecrübe ile sabittir.
b16 da nispeten aynıdır.
bu kullanımdan kullanıma fark eder birde arabanın cigeriyle alakalı