sen nedıyosun hala c.tesı getırdık dedıgın gun mamı srıcco geldı:) neden bahsedıyosun dua et araba benım degıl oyle 106fılan benı gecemez kendı arabamı:D:D
Printable View
:Dpostu düzltım ahmet yanlış anladım:) aırbag lambası neden yanıyo dıyolardıda:) aırbag soktunuz dedı bazı cahıller on koltuk sokunce aırbag fısıde cıkarılıyo halıyle:) ondanda yakıyo bunu anlamıyıcak adamlar vardıda
bıde ahmet ben araba ep3 eşitlensın dıye sokmedım, söfor agır olunca onun kg dengeledım, bunu neden kımse anlamak ıstemıyo kı onu anlamıyorum, benım yerıme 60 70kg bırı kullandıgında fark aynı, yada bundan sonra 2-2 denenır sofor ve yanındakı yolcu kg dıger arabaya gore esıtlenır:) sorunda ortadan kalkar,
yok o akşamdan başka videolar güzel geceydi güzel denemeler yapıldı
yanlıs anlamayın herhangi bisey ima etmeye calısmıyorum kısmet olmamıs denk gelememissiniz demekki ama eminim denk gelirsiniz...
hatta o aksam bizde sizinle denemek istiyorduk siz evo ile gelmissiniz emin olun uzulmustum hatta resit abiyi arasak oda fn2 yi alıp gelse dedim ama sonradan vazgectim:D
diyorumya bi koltuk kavgası aldı gitti başını herkes laf etti ama biz insanların arabaları için bişeydiyomuyuz yok adamlara arabanda ne var diye soruyoruz filitre eksoz diyolar bi airbeg ışıgını bile sorun yapıp büyütüyolar airbeg ışıgı nasıl yanmasın sag şöför koltugunun fişleri çeklince mecburen yanıyo