fn2 ye maşallah m3 ten çekim yapan arkadaş kamerayı sağ sola çevir geçerken adamları görelim.
Printable View
fn2 ye maşallah m3 ten çekim yapan arkadaş kamerayı sağ sola çevir geçerken adamları görelim.
Ya videolari seyredemiyorum hangi denemeler bunlar merak ettim :)
maşallah fn2 ye. hızlı fn2 görmek sevindirici
CAM CAR a + 10
estoril m3 98model 321liklerden bbs jantlı egzoz var sanırım benim arabayla yanyana kat iptali yapıldı iskenderin orda.. denemeye gelince , e36m3.21 > typeR's olmuş biraz : ) fn2 yi çok beğendim iyi yürüyor hakketten..
fn2 güzel yürümüş maşallah araçlara
direk savunma yapıyorsun :) emin ol ki ben senden daha çok ep3 hayranıyım çunku ben daha ona ulaşamadım :) Ama bazı gereçekler varki TR deki ep3ler yaşlanıyor ister istemez. Fn2 ler daha yenı olduğu için yapılan modifikasyonlara daha hakkıyla cevap verebilir. abi kardeşi kavgası değil bizim ki saltanat gene devam ediyor :D bayrağı kardeşine teslim edebilir yakında durum bu 10 senelik vtecler hala ayakta olduğunu düşünürsekte yakında dediğime bakayın fazla gene bi 5 sene iş görür :)
bu araba (fn2) ac 106 ıle deneyecekti. denedılermı sonuc ne oldu ?
bunlar demir parçası insan değil insan gibi algılama kardeşim:) arabaları belli kullanım saatlerini tamalayınca eskiyo tabiki ama yerine yeni parçası yokmu...piston yokmu yeni block yokmu hepsi var zamanı dolurur..bakarsın hissedersin zaten tekrar makina yaparsın devam...öle değilmi kardeşim..ki kaldıki bunlar honda yağ su tuz devam :) bakımlı oldukca sorun olmaz