Rs güzel gidiyor, Tam bi hırsız arabası ama hauhauhua plaka yok kafa basık arka kalkık herkese sulanan bi arabaydı, ne var ne yok beni ilgilendirmez söler söylemez neticeye bakalım güzel gidiyordu..(ama sevmiyorum arkadaş bu RS'leri)
VTC ile Yekta denemesi son dönemlerde izlediğim en mükemmel deneme idi,Joker ile diplerine girdik öle izledik denemeyi, 4 de yekta 1 boy öne geçti,5 de VTC 1 boy öne geçti,6 da kafa kafaya oldular sona dığru VTC biraz öne çıktı ama sonra 2 arabada yeter der gibi bıraktılar ama o denemede geçip geçme bence önemli değildi, biz izleyici olarak arabanın içinde oha diye bagırırken, yekta ile vtc neler hissetmiştir düşünemiyorum, önemli olanda oydu.
Dönüşte Yiğit ile yektanın kafa kafaya yürümesinin tek sebebi, yektanın aracının şişmesidir büyük ihtimal başka bi açıklaması yok, her zaman derim gebzeye giderken deniceksin dönüşte rolentiye alıp dönücen
BsTyper ile yekta ilk yan yana geldiklerinde 41 plakalı e30 kimdi ? denemeye engel olup yektaya salça oldu

2 ye tek denediler ama başarılı bi araçtı 3 sonuna kadar sonra baya bi fark vardı.
Egemen, VTC ile 1 denemeni gördüm dediğin gibi öle 2-3 boy yoktu adam aça aça gidiyordu kanka, başka denemelerin oldumu bilemem.
istanbul gişelerden sonra DBS- ile joker denemeside pisdi ahauahuahua
ve dün akşam MEHZENT olsaydı ona fena HARDCORE yaparlardı

aklıma gelen denemeler bunlar.