yanlız bu sadece klıma ıptalı :rolleyes:
direksiyon olayı farklı bir olay
Printable View
haha m3 videoları da yakındır:D
m3 le yürümek için nos un jetini bi 75shot daha büyütün yürürsünüz
Aynen en temizi NOS kullanmak.
bence fotolara daha dıkkatlı bak ust kısımdakı kasnagın baglı oldugu kısım dıreksıyon pompası
bu fotolarda sadece klıma ıptal
evet ıcerıkte dıreksıyon pompası ıptal kıtını ekleyebılırım dedıgı kitin içinden kasnafın bırını ıptal edıcek ve extradan v kayısının kısasını gonderıcek
ben açık konuşayim bugüne kadar gördüğüm yürüyen en iyi RS di....
cai 51mm egzoz ile Ciğer dünya kadar olsun şehir efsanesidir bu ciğer sohbeti bana göre...
bu speclere sahip bir rs varsa denemek isterim ;)
artis mi ne artisi? :D:D
http://video.mynet.com/muratcagli/Ar...azarda/373186/
bastan sona okudum bıtmıcek gıbı geldı yaww :)
abicim sana canı gönülden katılıyorum.okan dediğimiz şahıs eski nicki ile CliOkan'dı yanlış hatırlamıyor isem.aynen dediğin gibi abicim.her ne kadar toyota'cı olsamda sonuçta japon fanatiğiyim ve her zamanda söylüyorum.clio rs type r'ın tırnağı bile olmamaz.o okan kendini stock arabam diye kandırmaya devam etsin.allahtan forumda bilgili motor mekanikten anlaya insan çokta yemiyor bunları.yiyen arkadaşları zaten saymıyorum bile...
yahu clio rs typer tartışması yokki typer yada rs birbiriyle tırnağı olamaz vs muhabeti konuyla alakası yok
ss rs te cai ve egzos var mekaniğinde bunun haricinde tek bir vida değmemiştir. headerslı typer ile yürümesi çok şaşırtıcı bişi değilki ?
kproluyada belli bi süre tutundu arkasında devam etti
senın kafanmı guzel? benım ekledıgım vıdeolara bı bak bakım. sasırtıcı deıl he olemı yurumesı. necısınız olm sız ne sanıyosunuz kendınızı. gercı sen kesın okansında neyse yakında senıde ucurturum... chıp kısa caı egzozlusunu caı hdr egzozla tır boyu gecmısız sen kıme neyı anlatıyosun. sızın gıbı dunkı coluk cocuk tayfasımı sanıyosunuz bızıde yedırmeye calısıyosunuz. 230 hp lerde typer 175 hp lerde rs le yanyana yuruycek hee yok essegın seyı hadı ordan
45 sayfa olmus hala yalan dolan mesajlar :)
Burası burgaztuning degil, filtre egsoz hikayesini gidin orda anlatın ;)
ss rs in ilk bursadan alındığı geceki dyno çıktısı
http://img265.imageshack.us/img265/3...8ca6b7607a.jpg
bu verilerden sonrada araca bakım olarak yağ,yağ filtresi , benzin filtresi , carbon clean , ekstra olarak ise sadece 15" jantlar custom cai düz 51mm boru decat yapıldı.
isteyen insansın isteyen inanmasın ewt kimse çoluk çocuk değil ztn anlamadığım rs ler yürüyünce olamaz imkansız deniyorda typerlar m3 leri geçince nie maşallah oluyor ?
240 hplerd ebı typerın yere verdıgı guc ıle m3 un yere verdıgı guc neredeyse aynı. typer m3 ten hafıf oldugundan dolayı gecebılıyor bunun hesabını bılmıyosan zaten arabacı modunda gezme ortada. sen sımdı bu dyno egrısıne sahıp aracın caı kat ıptalıyle typerla ole yurudugunu soyluyosun olemı... yalancının?
clio nun da kilo avantajı var
AC 106 nasıl bunların hepsini geçiyorsa 1.6 motorla buda öle bişi
3 kuruşluk akılla 5 kuruşluk dolandırıcılık mı yapmaya çalışıyorlar ben mi yanlış anladım :)
Eşeğin şeyine su kaçması yakındır bu gidişle
vaybe 50 sayfa olmuş.bu güne kadar clio rs ile hiç denemedim.atar gider degil denemek isteyen rs varsa yarın denemek isterim.
ben 5 e 2 rs le denemiştim o video nerde ya :D
heh buldum .en sağlıklı deneme 2.si
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80677627/
vites kaçırmalar falan var. 230 gibi fark fazla oluodu