sana sölemem ki :p
Printable View
Madem biliyorsun neden bana Okan'a arabasında ne var diye sorduruyorsun.. :)
filtre egsoz gitmiceni bende biliorum, okanı herkes biliyor halen neyi muhasebesini yapıyoruz onu anlamıyorum, yalanını ziktir edin haticeye değil neticeye bakın araba güzel gidiyomu gidiyor.
yalancının mumu yatsıya kadar ;):p:o:eek::cool::heyoo::soru::icon_wack:Deli::rol leyes::D:D:D
yaa gidio maşlah o gece yürüdü ama herkezin tepkisi egsoz filtreli olmasına deil bişiler olpta sdölenmemesi söle tepki alma sorun deil maşşallah dielim bizde nos basalım sölemeyelim gitti dielim millet kekomu yermi sence ? egzantirik olupta yok dernmesi gibi bişi anlamışsındır kanka neyse maşallah dielim senle knştm ztn
bide o gece okan, tolga_r ın saxo su ile denemek istemedi geçer bu beni diye :D
bu Rs'leri yürütse yürütse mmustu kullanıcısı yürütür ;)
kardeş şuaraya yaz ne var ne yok artık.yeter daşşak kebabı yaptın milletle.(kendince)
hauha moruk parmağı portlara soktum o iş bitti :D
şimdi hayır duam için 3-5 bişiler ateşlersen bişicik olmaz :D
benım full stok aracımda sadece sılecek motoru sökük oyuzden bukadar yürüyor :D:D
4314787684 sayfadan sadece bunu anlayabıldım a.q :D:D
bende arabayı servise yağını değiştirsinler die bıraktım bi geldim hayvanlar gt28 takmış madem habersiz taktınız kimseninde haberi olmasın hesabı hahahaha
ciyerli out bakımlı in:p
egzoz filtreli rs iniz ile kprolu typerın dibinde gitmeniz için altın tavsiye:
her rolling öncesi 1 porsiyon ciğer yiyiniz hahahaha
seko da yakında RS alırsa şaşırmayın :D
gırtlak 182 verelim sekoya, bi müşterisi var hazırda ama du bklm:D
cenkle denemenin üstüne bakımımızı yaptık cai mizi taktık bisimkisi de custom bi 10 boy almışızdır rahat:D
Oha ya oku okusıktı bir daha rolling konuların başlığını görüp sonra okurum demiyeceğim. Bu nedir kardeşim yaw.