DBS de kpro işe yaramadı diyorlar ayarsız diyorlar ayarlı kpro lu VTC ile aynı gidiyor bu nasıl oluyor.
Demek işe yaramış Yiğit cim hayırlı olsun.
bence burada senin kpro ayarından değil de clio nun gidişi insanları yanıltıyor.
Printable View
ahahahahha yektayı ben gecıyordum kprolu ıle kafa kafaya gıdıyorsa dmekkı ben kpro takınnc 35 boy gecerım yektayı ahuahuahuah :D:D
vayy yığıt kpro takmıssın sende ben su an ıstanbul dısındayım 1 hafta uzağım ıstanbla daha sanzmanlada uğraşmam gerek sonra donucem asfalta gerı ama ılk yektayı gecıcem zuahuaha :D
moruk bu doğruysa yarın bir tane clio rs alıcam...
dün akşam kime sorduysam rs'dolu tahminende kısa chip dereceli headers egzoz cai olduğu söylenmekte jantları aracın söküklüğü olsun birleşince sonuç normal zaten ...
ben kpro yu kendi speclerime yakın bir map ile 5500 rpm vtec 8600 rpm kesici olarak ayarladım.Ahmetlede ataşehire giderkende kırmayalım diyede bir kaç deneme yaptık...
Tapa gazda kesiciye doğru 12.5 ile 13 bandında kalmasını sağladık.Bir sıkıntı çıkmadı...
Ama rs hususunda buradaki arkadaşlarda dünkü çocuk değil konuşanlar bugüne kadar kaç defa rs le denemişlerdir ve rs ne kadar yürür yürürse hangi speclerde yürür bilir...
K-pro hazır map le çok başarılı sayılmaz detaylı bir ayar yok sonuçda bende 1 saatlik tecrübe ile bu kadar yapabildim.Canımız sıkıldı dün takalım dedik ;)
benı hıc bır fn 2 gecemz dıyıyım fn2 ere can gelsın ahahhaha :D:D olum bız onlarla markadaşız bırbırımızı gecerız n eolcak ama sen baska markasın dusmansınnn :D:D
ama ben yola cıktığımda yektayı gecen eskı typerım ıe cıkmıyacağımkı benımkıde değişecekkkkk :D:D
Vıdeodada bence clıoda yazılanların baya bır artısı var evet guzel yurumus ama bar yazılsa ne olduğu acıkca daha ıyı olur ;)
yigit
sen vtc 26 ile ne zaman yanyana gittin onu goremedim ben
seninle denerken adam ortamızdan geçip gitti unutuyorsun galiba?
ayrıca mehmet
yekta kapağı taşlatmış seninle denediği gibi değil
3 boy hızlanmış:)
ben vtc ile deneyemedik.vites kaçırınca bir daha yan yana gelemedik...
80 le kalkarken arkadan 120 km filan gelen araç geçerse o görüntü oluşur zaten...
yekta ile top speed kastık birde kendiside burada özellikle VTC ile ne oldu dedim...
kafa kafaya dedi bende yektayla kafa kafaya gittik sadece 6. sonlarına doğru ep3 son hızdan işi biraz götürüyor...
dj le 2 ye 2 deneme fırsatı olsaydı farkı anlayacaktık kısmet değilmiş artık ;)
ama su an antepteyım 4 gunde 10 kılo almısımdır gelınce kılo vermeden denemem ahahahha :D
ben en daımı kankaarım gorkem ve enes bırde cemdıcoker bunarın ucu ıle hep kafa kafaya gıttım :D:D
ben bişey anlamadım simdi kprosuz typerlar kprolular ile aynımı yürümeye başladı. ?
hyr tolga kprolu type r lar 3 boy hızlılar bizden
görünen köy klavuz istemez abartmasın millet artık
ayrıca
Dün BS Fn2 type r lada denedim ayarlarının bittiğini söyledi
Mustafa(passat) yanımdaydı ben 2 kişiydim 5 sonu 1 boy öndeydim
Mustafayı ona verdim bide öle denedik 5-6 boy önde idim
Fn2 sökülmeden ep3 type r ı geçemez
heleki kprolu type r olursa
şu ana kadar takılan ve ayarı yapılan speclerle Fn2 ep3 type r i hiç geçemez
=)=) dün gece herkes farklı gitti kimse arabasına inanmıo :D
belkide etken o olabilir :)
dün gayet güzel eğlendik
yekta ile vtc 26 yı sonuna kadar takip ettim bende
vtc 26 nın sahibide şaşırmış hayırdır nolmuş bu miniye diye dedim vardır bişiler opette böle bir sohbet geçti
Bs Type R rada maşallah Çok güzel bir ses geliyor ve görünüş gerçekten o jantlarla süper.
ben de hala standart yazılımlayım biliyosun dimi :D
ayrıca beraber yaptırırız derken? ben senin kendi arabana birşey yaptırdığını göremedim bütün işlerini bize kitliyosun senin arabanı bile biz yapıyoruz hauaha :D işin gücün millete iş kitlemek zaten :D
hay ağzını .... :D
evet dün hava çok iyiydi tam benlik :p mevsimlik araba valla bu kupırlar yahu :D
clio rs le 2 kere denedik 2 ve 3. viteste tutundu sonrasında ben geçiyorum fark dbs ile olandan biraz fazlaydı sanki:rolleyes: videoyu koyarsa görürüz zaten
dj type-r ile o 2 kişi ben tektim kafa kafaya gittik 5.viteste kafa çıkarıyordum
dbs type-r ile aynı gittik yine 5e atınca kafa cıkarmaya başlıyorum sanki dj type-r dbs den biraz daha iyi gibi geldi bana
yekta ile denedik saolsun 2 ve 3 ortalarına kadar tutunuyorum sonrasında ışınlanıyor:mad: fark 4 boy civarıydı
geceden aklıma takılanlar
clio rs çok iyi gidiyor bana üzerinde başka şeylerde olabileceğini hissettirdi
dbs type-r ın vtc 26 ile aynı gitmesi şaşırtıcı:beuj:
dj type-r la denedikten sonra yanındaki arkadaşı benim araca göndermesine şaşırdım sanırım bendeki ağırlık dezavantajını bilmiyordu neyi görmeye çalıştığına anlam veremedim, teketek denemek isterdim fırsat bulamadık
haftaiçi müzik sistemini söküp aradaki farkı görmek istiyorum, potansiyeli hissettim bu fn2 ler yürüycek:cool: