wideband ve egt, hava yakıtımız normal fakat egt 800 leri gösterdi maksimum mustafada yüksek olduğunu söledi...
Printable View
turbo araba ile atmosferik araba arasında afr değer farkı var ewt doğru ama ben senin afr ni söleyeyim 13.1-13.5 bu afr atmosferik araç için müthiş olmasada hiç fena değil dedim yanlış mı? egt 850 dereceyi geçti ilk piston tepe sıcaklığı bu normal mi typer a binip egt ve wideband kontrolü yapan bilgili arkadaşlar sölesin ben sana kendi bilgimi yararlı olmak için söledim yanlış olduğunu sanmıorum bildiğini düşündüğün birinede sor için rahat etsin dedim:)
400 derecede başla top speed yaparsan 800 ü geçirme de demedim mi? :D:D:D
bs dj ile denerken tolgayla izledik araçlarda kaç kişi vardı bilmiyorum kafa kafaya gittiler fn2 ep3 e göre daha agır oldugu gibi fn2 de tesisat + yalıtım var
dbs bs denemesinde dbs ilk başta kafa çıkardı sonra bs yanına geliyodu sola dogru viraj çıktı dbs en soldan girdin bs orta şeritte araba vardı sagdan girdi viraj boy etkisi olmuştur yanımda tolga vardı ben dbs k pro yok biliyodum varmış ona göre bs çok iyi gitti hemen hemen aynı parçalar vardı araçların üstünde
benim onları yazarak demek istediğim forumdan bilenlerde sölesinde senin için rahat etsin die arabanda çook çok anormal bir durumda yok korkma yani kesiciye yakın vites değiştirmekten olur o en fazla onuda ben sana atacağın devri söledim zaten o devirden az rpm sora boşa dönüyor araba benim dediğim devirde vites at ve ard arda araba deneme o zaman sıkıntı olmaz ayardada ufak bir tamamlama lazım die düşünüyorum ayarı kim yaptısa ellerine sağlık ama ufacık bir ayar daha lazım oda egt ne etki edebilir..
Clio RS vs FN2 Type R
http://www.youtube.com/watch?v=OX3E91dU4-I
Ep3 Type R vs FN2 Type R
http://www.youtube.com/watch?v=U_RibjMbdoU
Videoları istemeyen olursa silerim.
Rs güzel gidiyor, Tam bi hırsız arabası ama hauhauhua plaka yok kafa basık arka kalkık herkese sulanan bi arabaydı, ne var ne yok beni ilgilendirmez söler söylemez neticeye bakalım güzel gidiyordu..(ama sevmiyorum arkadaş bu RS'leri)
VTC ile Yekta denemesi son dönemlerde izlediğim en mükemmel deneme idi,Joker ile diplerine girdik öle izledik denemeyi, 4 de yekta 1 boy öne geçti,5 de VTC 1 boy öne geçti,6 da kafa kafaya oldular sona dığru VTC biraz öne çıktı ama sonra 2 arabada yeter der gibi bıraktılar ama o denemede geçip geçme bence önemli değildi, biz izleyici olarak arabanın içinde oha diye bagırırken, yekta ile vtc neler hissetmiştir düşünemiyorum, önemli olanda oydu.
Dönüşte Yiğit ile yektanın kafa kafaya yürümesinin tek sebebi, yektanın aracının şişmesidir büyük ihtimal başka bi açıklaması yok, her zaman derim gebzeye giderken deniceksin dönüşte rolentiye alıp dönücen:D
BsTyper ile yekta ilk yan yana geldiklerinde 41 plakalı e30 kimdi ? denemeye engel olup yektaya salça oldu:) 2 ye tek denediler ama başarılı bi araçtı 3 sonuna kadar sonra baya bi fark vardı.
Egemen, VTC ile 1 denemeni gördüm dediğin gibi öle 2-3 boy yoktu adam aça aça gidiyordu kanka, başka denemelerin oldumu bilemem.
istanbul gişelerden sonra DBS- ile joker denemeside pisdi ahauahuahua
ve dün akşam MEHZENT olsaydı ona fena HARDCORE yaparlardı :hehe::hehe::hehe:
aklıma gelen denemeler bunlar.
sıyah ep3 kımın?
:D:D:D sen 8800 de atarak tork eğrisini düşürdüğün gibi egt yi de yükseltiosun sen beni dinlememeye devam et şişmiş egt si limiti aşmış araba bir üst vitesi daha üst devirde yakalasa ne olur?:D:D:D nese ben fazla konuştum typer hakkında bilgili olan sana yardımcı olucak birçok insan var bende typer olmadığından bilgime itimat etmemen gayet normal ne diyelim:)
ahmet birde cupra deyince boy alalım dedik :D:D:D
masallah araçlara cupra stockmu???
yekta araban düzelmş maşallah:) serhat kanka sanada maş 2boy için o fena tesisatı elleme extra bişiler takarsın rolling filan boş muabbet anlık gaza gelme,bu arada 800 derece çokmu minide 5000 de bile vites atınca 750 lerde egt gazlamayı söylemiorum
vala tam tanımıom ama bt plakalı cooperli arkadaş ok gibi gidiodu helal olsun vokta oluo yolda