yukardaki listeyi başka biryerden copy-paste yaptım yanlış anlaşılmasın görmemiş olduğum için marka model belirterek liste vermedim, üşendim sadece
Printable View
yukardaki listeyi başka biryerden copy-paste yaptım yanlış anlaşılmasın görmemiş olduğum için marka model belirterek liste vermedim, üşendim sadece
arkadaslar cupraların videoları acılmıyor bende sadece bende mı boyle yoksa herkesmi boyle..
bu rs demekki bi chip yapıp bi egzantrik + kısa yapsa s2000 lere 5-6 boy atacak :)
bide anlamadığım araç ilk alındığında dynoda 160 beygir vermiş, nasıl bir bakım yaptınız nasıl bir filtre egsoz taktınızda aldığınızda 160 beygir olan araba 230 beygir civarı type r larla yürüyor :)
geçelim bence bu stock ayaklarını :)
ama şööle bir güzelliği var benim sistemin bütün o listedekilerin hepsi ekran ve kapı hoparlörleri hariç bagajda bir kabinin içinde ve o kabin arabadan tamamen bağımsız, sökmesi takması okadarda zor olmasa gerek, bakalım çarşamba günü gidicem hem saatlerin pod olayını çözücem hemde tesisat işini konuşcam
video yu zaten görüyorsun
hadi ben görmedim yanımdaki adamdamı görmüyor? 4 tane göz görmüyor senin 2 gözün görüyor yani?
5 de kafa çıkarmışsın diyip diyorsun???
2 ye tek deniyoruz hala gelmiş ne diyorsun
fn2 nin ağırlığı beni ilgilendirmez beynin var ayarın var herşeyin var
bende beyin varmı? yok
vtc 26 ile denicektin madem
o zaman specleriniz aynı olurdu
ben boş Fn2 ayarlı type r la denedim oda reşitti
oda 5 sonunda yarım boy geçildi ve kabulde edildi
senin nedir bu hazımsızlığın hala çözebilmiş değilim
adam olmak istiyorsan eğer bazı şeyleri kabullenmek zorundasın