şaka yapıyoruz lan alındınmı leyla:D
Printable View
vtc 26 benim kardeşim herzaman denerim, sen haala çıkamadınmı o psikozdan durupdurup yazıyorsun, senin hiçbir dediğine artık kimse inanmaz, video varmışta silmişmiş o yalanına karşılık ben sana adam ol dedim, benim nasıl biri olduğumu etrafımdakiler zaten bilir, konuyuda daha fazla uzatmayalım, illa denk geliriz biyerde derdin varsa orda anlatırsın..
yazık dıyorum ben ep3culere hemde cok yazık....
şu rs mevzusuda öle filtre egzozlu rs uçamazda kaçamazda yani hakikatten orda bi iş var ama bende anlamadım inanmayan arkadaşlarada bütün deneyimlerimle katılıorum
kıvanç account un tehlikede:D
rs ciler araçlarınızın piyasası arttı:D
olm piyasaya ihtiyacımız yokta rs çi olarak katılıorm bazılarına okanda bi bokluk var ama hayırlısı dielim dün ii yürüdü bende şaşırdım dynoda 178 almıştım bende egsoz yazılım var sadece filtre bile dandik bişi caim yok ..
bs typer & dj typer ikinizde yetişkin aklı başında adamlarsınız bu üslubunuz sizi örnek alan gençlere negatif etki yaratıyor lütfen teneke parçaları için ortamı gerici konuşmalarda bulunmayın bs typer müzik sistemini sökecek zaten ep3 e olan dez avantajını ortadan kaldırmak için o zaman denersiniz birdaha digital kamera ile çekim yaparız hem anı olur hem kimsenin aklında soru işareti kalmaz yapmayın Allah aşkına... aynı kategoride bir elin parmağını geçmeyecek kadarsınız işin tadını çıkarın her hafta stress atın..
valla ben bu işi anlamadım doğruları söylemek suç ise bile bile lades diyip yalanmı atalım ?
hiç bir iddia yok hırs yok olanı söylüyoruz aracın sahibi izmirli ztn her yazda geliyor karşılaşırsanız denersiniz tabiki yani bu deneme sonuçta madalya vermiolar