@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla vtı ıle nasıl gıdıyo bılmyorum.benım typer da 2 kısıyken onlarda 2 kısıyken headers egzos V2 ıle 2 boy gecıyodum.iyi yuruyen bır rs mıs ole dıyolardı rolldeyken.v2 yı yerınde cold aır olsa 2 boy daha vardı ona .cold aır cok fark edıyo typerda hatta kovboy resıte gore 3 boy fark edıyo)
Scorpion TypeR
sabah sabah 47 sayfa net okudum araçlara maşalallah yanlız fena bi yalan furyası dönmüş![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
SKN gibi bir typeR olsa yalan eder RS' i. Hiç tartışmaya bile gerek yok. Zaten anladığım kadarı ile SS RS' in de Kprolu typeR ile yürürüm gibi bir iddiası yok. Zamanında da hiçbirimizde olmadı. Bu arada Okanın arabasında dereceli ve yazılım olmadığını çok iyi biliyorum. Çünkü o arabayı hangi parayla nasıl aldığını da çok iyi biliyorum![]()
Büyük ihtimal Kprolu olan typeR da ya ayar sorunu var ya da pilotaj eksikliği. Hayır yok benim arabam süper diyemez hiçkimse çünkü gerçekten birgünü bir gününü tutmadığı zamanlar çok oluyor bu rollerde. Ben uzunda 4 boy yediğim headers cai egzoz setuplarındaki TR nin belki de en hızlı Vtec' ini sadece yazılımdan sonra 7-8 boy geçtim ki sadece yazılım RS te sitsen 8 boy etki yapmaz. Max yapacağı 3 bilemedin 4 boydur. Sonradan anladım ki oksijen sensörüm bozukmuş. Ne bir arıza ışığı ne bir tekleme sorunu.
Yani benim aracım çok iyi sıkıntım yok derken iki kere düşünmek lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)