şşimdi gerçekleri anladıın sanıırıım yusuf kardeş???ben yine kin tutmuyorum.umarıım araban daha iii yürür..
Printable View
işte bende bunu sorarım hep neden Vtec'ci arkadaşlar bir kere bize uymazlar:)kendi devirlerini yakalarlar,bizim gideceğimiz belki 1000 devir.(sözüm meclisten dışarı tabi vtecburac'a filan söylemiyorum:D:D)gsi'cı arkadaş belirtmiş devrim yok neden basayım 2'de diye ki 3'e alıp bile FF ile denemiş:icon_tup:yani gelip birde kaçıncı viteste bastığı sorgulanmasın:)
1. vites 3000 devir top speed
2. vites 2000 devir top speed
niye hiç denemiyorsunuz.
adaş geçersen eglenceli olur senin için tabi:D
hayalet vtec:eek:
vurucam kırbacı diyosun yani.
2.vtecte güzel maşallah onada.
hehehaaa kanka gelmiyosunki gel köfteyi bırak sucuk yapalım.
aynen bende hep vtec devrinde basıyorum.
emin olun herzmn daha iisi çıkacak ;) o yüzden şimdi benim araban yürüyo veya araç bendeyken en ii giden vti idi polimleri yapmayın hiç ;) yıllardır elinde kalsa, en ii giden araç olabilmek için hep harcaman gerekecek çünkü herzmn senden daha çok harcayan biri çıkacak :)
herkezin arabasına maaşallah :D
aynen kanka, sınıf dışı olmak güzel birde ucuz bi arabayla uğraşmak :D bugun toprpidoya kdr söktüm aracı, bişeler yaptım tüm stresimi attım ve yaptığım masraf bi roll gecesinde harcadığım kdr yok :D ve bi gece değil tüm gün aracın içindeydim :D:D
otomobil tutkusuna olan tün yaklaşımım değişti krizden sonra :D:D:D
ben kendimden biliyorum k yı aldığımda short ram ve bi eksoz vardı ortada orjiğnal susturucusu bile duruyodu :) bide üstüne 17" gavur ölüsü gibi jantlar taktım:D sonra ilk rollingte yrw turbo bile boyboy geçti :D:D:D bir hafta sonra arabaya 1350 lira harcayınca, sıfır dc 4-1inden sıfır 14" jant lastiğine kdr :D gecenin ii giden araçlarından oldum :) ama son denemede miami geçdi geçti, bana bnde fazla modluydu ama diildi, herkez harcadığının ve emeğinin karşılığını alacak elbet ;)
Furkan bu sana ve eski dostlara gelsin uzunu küfürlüydü sen biliyorsun.
http://www.streetfire.net/video/vti-...tec_729632.htm
Kardeşim o anda ben küfür etmiimde naapim, barış bombos yolda, yanımdan geçek için arıza şeridini kullanınca, az daha bana patlıyodu :( o neden ole bişe yapmıştı hala anlayamadım :s
bu arada hakkaten ses çok fena :)
vitesi beklerken öne eğilince biraz daha iyi gidiyor di mi Burak'ım? :) :)
maşallah tüm araçlara, izlemesi bile keyifliydi :)
20 sayfayıda okuttunuz bana amma sürükleyici olmuş .. ama şöyle bişey söliyim oh olmuş size .. deneyin deneyin ama beni çağırmayın sakın hıh
burak sana 2 kere kızdım hem çağırmadığın için hem arabayı sattığın için
dip not : kanka hayırlı olsun bakalım sırada ne var :D
kanka ben 306 gtı la felan 4000 devırdede denıyorum herkesle alt debır denıyorum askolsun yanı:D up306 kımlerle hangı devırlerde denedıgımı ıyı bılıor oda yazar zaten, ayrıca 3. vıteste cok altlara dustum ben araba yıgıldı yanı hıc uyusamadık bırazdaha yukarı gelse 4 500 devırde denıcektım ama ben 4 500u bıle bulmadım yanı hesabını yap, uyussak basarım hanı, ek106 selcuklada alt devır coook bastım:D