bizden geçti artık, anca izleriz biz bundan sonra :D
Printable View
muharrem sana mesaj attıığğıımda hatıırlarsıın ne kadar dostane bi mesaj attıım sadece zevk ve arabam ii bi vti la yürüsünde ne kadar eksiğğimiz var diye görmekti kimseye saplama ihtiyacıım yok evlendik barklandıık aile kurduk sorumluluklar arttıınca amaçlarda değğişşiyo..o yüzden ben cok zevk açıısıından bakııyorum belliki sende bu açııdan bakııyosun sevindirici kardeşşim..
Maşallah ;)
yapılan işler yanlış ikitane metal parçası için yapılan muhabbete bak deneme böle sidik yarışı için olcak hiç olmasın uygun bi zamanda hem kendine hem aracına güvenen gelir deneme olur sonuçta bizler bu işi zevk için yapıyoz ben deneme konularında yumruk yumruğa kavga ettiğimi biliyom ama hep boş sonra yarın öbürgün yüz yüze bakınca ne kadar saçma oldunuğunu anlaşılıyor ama bi kere kalpler kırılmış oluyo o saatten sonra ne fayda......
125 msj var hepsını okudum film gbi benim babam senin babanı döver olmuş resmen çok çocukça geldi neyse....
çıkar bu 2 araba gsi vti neyse klavye yerine caddede 3 4 deneme sonra gelir konuşur diğeride mütevazi olur (zor ama) sorun olmaz ne bu ben anlamadım dalga geçmeler filan yakışmamış görüşündeyim...
seni çok iyi anlıyorum bende eski vtec ciyim ama dediğim gibi harbi boş işler 12 yıllık çocukluk arkadışım 106 gti aldı hep klasik olan konu başladı aramızda 106 vti olayı öyle bi noktaya geldikki kafa göz birbirimize girdik ne ana kaldı ne bacı sonradan anladık boş o 106 yı sattı ben vti yi şimdi birertane vtec 2 aldık sağdan ağırdan devam ediyoz
http://www.streetfire.net/video/en-v...ii_2005669.htm
şurda beyazı görünce ff fragmanı sandım:eek:
maşallah
merakla bekliyoz gerçi kimin doğru konuştuğunu bilen biliyo herkes rahat olsun ;)
Ne güzel denemeler olmuş, görsel güzellikler çıkmış ortaya.
Şimdi bu atışmlar neden?? 2 araç arası çok fark oluyorsa tabiki denemeye gerek olmaz ancak, yakın giden araçlar ise ikiside... Birdaha denensin olsun bitsin. Kimse king olma iddiasında değil demi?? maksat gene güzel bir roll ile orta yol bulunsun.
kim geri yaptı günün merak konusu :):)
r bu cevabı ile yusuf yapmıştır :kardeşim bana yönelik birşey yazmasan iyi olur lütfen tmm sen geçtin beni
devlet sorunu yaptınız geçmişim kardeşim videom var nerdesiniz siz ya :S
onu yazmamdaki maksat benle muhhattap olma anladın
anlayabildinmi
bidaha anlatayımmı
nası anlatıyım
videolu anlatıyım dur
http://www.streetfire.net/video/en-v...ii_2005669.htm
tekrar yap bol bol
yusuf biz senin gibi haraket edenlere inanmış diyoruz. neden çünkü gerçekleri görmene rağmen yanlışı senın lehine olan bişeyi savunuyosun videom var diyip şu videoyu koyman bile seni küçültür. ciddi problemlerin var senin geçendede aynısını yaptın a3 le denemende a4 ün geçmesi lazımdı dedım sansasyon yarattın. hatayı kendinde ara biraz
maşallah araçlara.burak naptın ya yine mi sattın arabayı:(hayırlısı olsun kardeşim
tmm konu uzamasın.
en 2.viteste basmış FF ve gsi 3.viteste basmış ama ff tek kişi olduğu için 1 boy kadar öne çıkmış olay bu asıl deneme yapan en ile gsi araya bonus ff girmiş :D olay karışıyo o yüzden daha muhabetini açmayın 2 araç denerken 3.sü 0.1saniye erken gaza otursa herzaman farkeder bu tip yakın araçlarda o yüzden o videoyu kıstas almayın he araç sahipleri isterlerse kendi aralarında tekrardan denerler video koyarlar bizde izleriz :)
Bu bir roll değildki ne tartışılıyor ne için üzüo insanlar birbirini anlamıorum.
Bir arkadaş ben 3. vitesdeydim, sonrada önüme araç çıktı dio, diğeri ben kafa çıkardım dio :D Burada roll falan olmamış zaten.
2 araçta alsın 2. vitese yada 3. vitese gelsinler yan yana bitirecekleri hızıda konuşsunlar yapılsın roll. Bundan basit ne var
Ne oluyor burda bir VTEC le sorunmu yaşıyorsunuz. Alltan yazı geçiyorsunuz anlamadım. Ekeray uzak dur biraz yavaşş gardaşım tamammı.