En Vtec-Burak Harıka Masallah Kanka JubıleDe Guzel Olmus
Dun Gece Gene YAsattın Bıze En Vtecı Ayagına Saglık Kardesım![]()
Maşallah Araçlara EN vti Güzel Yürümüş, UP gti es geçmemek lazım tabi =) Alanada Satanada Hayırlı Uğurlu Olsun.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Maşallah harika denemeler.. En vti inanılmaz hoşuma gitti sesiyle duruşuyla gidişiyle.. Hayırlı olsun alan arkadaşa.. Video çekimleri çok kaliteli.. Neyle çektiniz acaba ?
idda değğil sen cihan online olana kadar yazarsıın burda sonra cihan söliycek zaten...ben büyük yeminler ettim hala inanmııyosun ALLAH korkusu varmıı acaba...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ya beyler daha neyin sıdık yarışını yapıyosun kırmyaın birbinizi ayıptır ya iki taraflı bi sorun varsa uygun zamanda demesi yapılır iki araçın deverinde sonuçlar çıkar ortaya böyle forumdan yazarak bi sonuçamı ulaşcaksınız yapmayın etmeyin ya kaç kişi okuyu bu konuyu böyle yaparak kendinizi küçük düşürüyosunuz gaza gelip bu kdr şeyler yazmaya gerek bile yok
Sana yazııcak bi şşeyim yok daha ALLAH acıısıın. sen 2 deyken ben 3 deyken bile dayanııyorum hesabıınıı sen yap aynıı vitelerde ne olur aslıında gördün sölemiyosun söleme benim için rahat ALLAH a inancıım var çünkü burda beni tanııyan cok insan var biliyo..ve Cihan çok ii biliyo.o da yazar rezil oldun...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)