işi bilen adamlarsınız açın haporlörün sesinide dinleyin vtec vites atıyo adam hala bööriyo devir almak içinneyin kafasını yaşıyosunuz vtec 2 de astra 3 te basıyo ve hala yakın gidiyolar. 2side aynı viteste basarken ki sonucu görmek isterim
yokmu onun videosu gerçi videoya gerek yok şu videoda sonuç belli gsi 2 3 boy temiz geçer vti ı. maşallah bütün araçlara bu arada
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bu arada tanımadıgınız adamlarla taşak geçmeyin. yusuf bu adam sen honda nedir bilmezken turbo si a biniyodu ona göre. sokak arası roling i falan bilmez yani
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
muharrem sana mesaj attıığğıımda hatıırlarsıın ne kadar dostane bi mesaj attıım sadece zevk ve arabam ii bi vti la yürüsünde ne kadar eksiğğimiz var diye görmekti kimseye saplama ihtiyacıım yok evlendik barklandıık aile kurduk sorumluluklar arttıınca amaçlarda değğişşiyo..o yüzden ben cok zevk açıısıından bakııyorum belliki sende bu açııdan bakııyosun sevindirici kardeşşim..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
yapılan işler yanlış ikitane metal parçası için yapılan muhabbete bak deneme böle sidik yarışı için olcak hiç olmasın uygun bi zamanda hem kendine hem aracına güvenen gelir deneme olur sonuçta bizler bu işi zevk için yapıyoz ben deneme konularında yumruk yumruğa kavga ettiğimi biliyom ama hep boş sonra yarın öbürgün yüz yüze bakınca ne kadar saçma oldunuğunu anlaşılıyor ama bi kere kalpler kırılmış oluyo o saatten sonra ne fayda......
125 msj var hepsını okudum film gbi benim babam senin babanı döver olmuş resmen çok çocukça geldi neyse....
çıkar bu 2 araba gsi vti neyse klavye yerine caddede 3 4 deneme sonra gelir konuşur diğeride mütevazi olur (zor ama) sorun olmaz ne bu ben anlamadım dalga geçmeler filan yakışmamış görüşündeyim...
seni çok iyi anlıyorum bende eski vtec ciyim ama dediğim gibi harbi boş işler 12 yıllık çocukluk arkadışım 106 gti aldı hep klasik olan konu başladı aramızda 106 vti olayı öyle bi noktaya geldikki kafa göz birbirimize girdik ne ana kaldı ne bacı sonradan anladık boş o 106 yı sattı ben vti yi şimdi birertane vtec 2 aldık sağdan ağırdan devam ediyoz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)