User Tag List

Sayfa 9/19 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
356 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: En Vtec Jübile

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşalllah araçlara.

ZS ile EN denemesini merak ediyorduk
    biz herkesi çagırdık kımseler yoktu

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara.burak naptın ya yine mi sattın arabayıhayırlısı olsun kardeşim
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

YUSUF
    Misafir
    Alıntı cht2424 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim her seferınde bu vıdeyoyu koyuyosun sen bu videoyuyu gercekten kıstas alıyomusun???cunku benım gordugum ve anladıgım ya gsi vıtes kacırıyo yada bırakıo baska bır acıklaması warsa solersen sewınırım bızlerıde aydınlatmıs olursun tesekkur ederım
    ya kardeşim ordaki açılan arayı konuşucak kadar basitleşmeyelim orda önüne araba çkıyo astranın ondan bırakıyo onu biliyoruz öyle bi açma yok zaten bnm demek istediğim ilk basışta geçiyorum bn zaten

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm konu uzamasın.

en 2.viteste basmış FF ve gsi 3.viteste basmış ama ff tek kişi olduğu için 1 boy kadar öne çıkmış olay bu asıl deneme yapan en ile gsi araya bonus ff girmiş olay karışıyo o yüzden daha muhabetini açmayın 2 araç denerken 3.sü 0.1saniye erken gaza otursa herzaman farkeder bu tip yakın araçlarda o yüzden o videoyu kıstas almayın he araç sahipleri isterlerse kendi aralarında tekrardan denerler video koyarlar bizde izleriz
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bir roll değildki ne tartışılıyor ne için üzüo insanlar birbirini anlamıorum.

Bir arkadaş ben 3. vitesdeydim, sonrada önüme araç çıktı dio, diğeri ben kafa çıkardım dio Burada roll falan olmamış zaten.

2 araçta alsın 2. vitese yada 3. vitese gelsinler yan yana bitirecekleri hızıda konuşsunlar yapılsın roll. Bundan basit ne var
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne oluyor burda bir VTEC le sorunmu yaşıyorsunuz. Alltan yazı geçiyorsunuz anlamadım. Ekeray uzak dur biraz yavaşş gardaşım tamammı.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm konu uzamasın.

en 2.viteste basmış FF ve gsi 3.viteste basmış ama ff tek kişi olduğu için 1 boy kadar öne çıkmış olay bu asıl deneme yapan en ile gsi araya bonus ff girmiş olay karışıyo o yüzden daha muhabetini açmayın 2 araç denerken 3.sü 0.1saniye erken gaza otursa herzaman farkeder bu tip yakın araçlarda o yüzden o videoyu kıstas almayın he araç sahipleri isterlerse kendi aralarında tekrardan denerler video koyarlar bizde izleriz
    süper olur en güzel en sağğlııklıı yorumlardan bir tanesi..denemişştim sonuç belliydi arkadaşş kabul etmedi şşahitlere rahmen yine deneriz..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

cht2424
    Misafir
    Alıntı YUSUF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kardeşim ordaki açılan arayı konuşucak kadar basitleşmeyelim orda önüne araba çkıyo astranın ondan bırakıyo onu biliyoruz öyle bi açma yok zaten bnm demek istediğim ilk basışta geçiyorum bn zaten
    ilk basışta one cıkabılrsın demek gectım demek deyıl ama yada bu kadar bırbırınızi kırmaga degermıydı cıkar denerdınız olur bıterdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vıdeo en vtecın ıcınden cekıldı astra gsı 3. vıtes dedı bana ben ben 4bın devırlede oldugum ıcın 2 dedım oda ben 3de basarım dedı ok dedık ben 2de astra gsı 3. vıtesde yusufda 2. vıtesde bastı. ben bıseyı anlamıorum yusufunda astranın 3. vıteste bastıgını bılıor dıye tahmın edıyorum ama yanılmıs olabılır ben ısrarla 3. vıtesde bastı dıyorum astra cunku astranın amacı benle denemektı yusuf 3. bır araba olarak gırdı araya... ve hala yusuf ınanmıyorsan bıse demıyorum

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vıdeo en vtecın ıcınden cekıldı astra gsı 3. vıtes dedı bana ben ben 4bın devırlede oldugum ıcın 2 dedım oda ben 3de basarım dedı ok dedık ben 2de astra gsı 3. vıtesde yusufda 2. vıtesde bastı. ben bıseyı anlamıorum yusufunda astranın 3. vıteste bastıgını bılıor dıye tahmın edıyorum ama yanılmıs olabılır ben ısrarla 3. vıtesde bastı dıyorum astra cunku astranın amacı benle denemektı yusuf 3. bır araba olarak gırdı araya... ve hala yusuf ınanmıyorsan bıse demıyorum
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    objektif bir açıklama yaptım lütfen msjımı alıntı yapıp olayların içine çekmeyin beni uzaktan izlemesi daha zevkli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burak niye sattın yaw EN hızlı VTi'ı.. daha geçeceğin VTi lar vardı..

cht2424
    Misafir
    objektif bir açıklama yaptım lütfen msjımı alıntı yapıp olayların içine çekmeyin beni uzaktan izlemesi daha zevkli
    olayını içine çekmek gibi olmasın ama gusel yorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en vtı satıldı zaten

FF vtı ve nzj GSİ tekrar güzel bir deneme yapması lazım dosthane bakalım kim kimi geçiyor mümkün mertebe eksiksiz olursa iyi olur debriyajım kaçırıyor, headersım yok, arabam 3e geçmiyor stepne var benzin full ben senden daha ağırım gibi avuntular olmazsa iyi olur herkes HAZIR ve NAZIR olursa iyi olur heheheheheeh

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer astra 3. viteste bu şekilde yürüosa zaten mümkünse VTI yürümesin onunla
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

YUSUF
    Misafir
    nese arabamı sattım gibi bişi satılmazsa eğer deneriz japan kardeşim sıkıldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burak niye sattın yaw EN hızlı VTi'ı.. daha geçeceğin VTi lar vardı..
    aynen abi satınca arabalar çıkıyor king ler stock kingler kimse yoktu vallaha

bu arada arabayı isteksiz sattım zorla aldılar izmitten 20 tane adam geldi canlı canlı gece12

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen abi satınca arabalar çıkıyor king ler stock kingler kimse yoktu vallaha

bu arada arabayı isteksiz sattım zorla aldılar izmitten 20 tane adam geldi canlı canlı gece12
    hayırlı olsun... ist'un VTi ları artık rahat bir nefes alabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne geliyor abi yerine giden gitti onu kenara bırakalım şimdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)