User Tag List

Sayfa 6/19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
356 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: En Vtec Jübile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana yazııcak bi şşeyim yok daha ALLAH acıısıın. sen 2 deyken ben 3 deyken bile dayanııyorum hesabıınıı sen yap aynıı vitelerde ne olur aslıında gördün sölemiyosun söleme benim için rahat ALLAH a inancıım var çünkü burda beni tanııyan cok insan var biliyo..ve Cihan çok ii biliyo.o da yazar rezil oldun...
    bende inanıyorum senin inandıklarına .. debryajımı değişeyim,ben denerim seninle tamam.

cht2424
    Misafir
    anladıgım kadarıyla düğümü cihan kod adlı midnight racer cozecek

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende inanıyorum senin inandıklarına .. debryajımı değişeyim,ben denerim seninle tamam.
    tabiki denerim kardeşşim zaten sanada yazmıışştıım gecmek gecilmek değğil muharremcim gectim gecmedin diyo koyuyo emek harcadıık gecilsem tamam diycem ama..niye idda ediyim dalga geciyo bizle burda her kezin karakteri farklııdıır benle böle oynanmaz...
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

YUSUF
    Misafir
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerek varmı kenk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cht2424 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladıgım kadarıyla düğümü cihan kod adlı midnight racer cozecek
    aynen öle kardeşşim..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YUSUF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerek varmı kenk
    gerek yok canım canım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerek varmı kenk
    sen benle karşşıılaşşma.25 yaşşıındasıın ayııp hiç mi gelişştiremedin kendini farkıında değğilsin klavyenin öbür hattıından yazııyoruz ALLAH nasip eder kıısa zamanda karşşıılaşşıırıız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki denerim kardeşşim zaten sanada yazmıışştıım gecmek gecilmek değğil muharremcim gectim gecmedin diyo koyuyo emek harcadıık gecilsem tamam diycem ama..niye idda ediyim dalga geciyo bizle burda her kezin karakteri farklııdıır benle böle oynanmaz...
    tmm kardeşm..debrajı değiştiim an .. pm atarm bi şekil ulaşırım.

YUSUF
    Misafir
    sen benle karşşıılaşşma.25 yaşşıındasıın ayııp hiç mi gelişştiremedin kendini farkıında değğilsin klavyenin öbür hattıından yazııyoruz ALLAH nasip eder kıısa zamanda karşşıılaşşıırıız...
    korkutuyosun beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korkutuyosun beni
    daha fazla klavyede yazmııycam sana..bana göre değğil..ALLAH a dua ediyorum sadece...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada konu rica ediyorum kitlenmesin cihan yazııcak bazıı arkadaşşlarda anlasıın...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusufum Allah kaza bela vermesin bu nasıl bi arabadır ya mermi gibi gözüküyor, hakkatten çok güzel aracın var o nasıl bi duruş ihtişam lan.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

YUSUF
    Misafir
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusufum Allah kaza bela vermesin bu nasıl bi arabadır ya mermi gibi gözüküyor, hakkatten çok güzel aracın var o nasıl bi duruş ihtişam lan.
    saol abi t.e seninki bi çıksın onu bekliyorum abi uzun zaman oldu

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusuf kardesım aracın cok guzel maşşallah dıyelım nazar degmesın

YUSUF
    Misafir
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf kardesım aracın cok guzel maşşallah dıyelım nazar degmesın
    saol kardeşim t.e senin araçta fena duruyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video da herşey belli.öyle bişey diyecek durum olur mu ki ikinizide tanımam sadece dışarıdan biri olarak söylüyorum, video da fark baya var yani ff açmış mantık olarak söylenecek söz değil
    şşimdi gördüm yorumunu 3 te bastıığğıımıı her kez biliyo krdeşşim senlede denerim istersen.burakvtida biliyo yanıımdaki cihan cizmecide biliyo.orda ortadayıım sağğıımda solumda araç var önümdeki arabanıın üstündenmi atlayıım kardeşşim.öle bi gecme 26 yaşşıındayıım hayatıımda görmedim sen bu sekilde 1 saniyede 30 boy gecilen araba gördünmü 2 bitiriyolar 3 atııyolar ben hala 3 teyim bakıısıı farklıı sanıırıım.herkezle denemeye acıığğıım denerim zaten bir gün her kez gecilir amaç gectiğğindede geçildiğğindede bunu sölemektir erdemlik.öle değğilmi kardeşşim??

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya gsi li kardeş sen ne kadar uzatmayı seviyosun bu işleri ya bi bırak sabahtan beri yeminler havada uçuşuyo ne için kimin için boşver ya sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın yani denemelerde olur böyle şeyler ama daha bişey netleşmedende geçtim geçiyodum olmaz sen daha cin olmadan adam çarpıyomuşsun gibi olmuş msjlarına bakıldığında! yok siz sokak arasındayken ben roll yapıyodum falan ne demek ya? daha geçen gece 3. kornada gaza oturamadık biliyosun senle deneme olayı sanki zor ben kornaya basıyorum sen gaza bu heyecan niye? neyse sen şimdi dersen sana ne sana ne oluyo? ben senin için söylüyorum iyi niyetli bi arkadaşa benziyosun bence herşey dosthane makarasına atışma havasında olsa daha güzel olucak?yalandan yere konu kilitlenmsi falan hoş şeyler değil

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah güzel denemeler olmuşta keşke gece geç saatte çıksaydınız böyle polemiklere gerek kalmazdı. Tam benlik geceymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya gsi li kardeş sen ne kadar uzatmayı seviyosun bu işleri ya bi bırak sabahtan beri yeminler havada uçuşuyo ne için kimin için boşver ya sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın yani denemelerde olur böyle şeyler ama daha bişey netleşmedende geçtim geçiyodum olmaz sen daha cin olmadan adam çarpıyomuşsun gibi olmuş msjlarına bakıldığında! yok siz sokak arasındayken ben roll yapıyodum falan ne demek ya? daha geçen gece 3. kornada gaza oturamadık biliyosun senle deneme olayı sanki zor ben kornaya basıyorum sen gaza bu heyecan niye? neyse sen şimdi dersen sana ne sana ne oluyo? ben senin için söylüyorum iyi niyetli bi arkadaşa benziyosun bence herşey dosthane makarasına atışma havasında olsa daha güzel olucak?yalandan yere konu kilitlenmsi falan hoş şeyler değil
    selcukcum daha rolle ve bu ortama yeni başşlamadıım kimseye hak gecmesin diye geldim erken oturdum bir iki defa diye senden defalarca özür diledim kusura bakma dedim biraz heyacan yaptıık diye..kötü niyetim kesinlikle yok Selcukcum o bana yazdıı git mahalle arasıında gazla diye bende öle yazdıım...3 te bastıığğıımda o 2 debastıın diyo diye 2 de mi basııyıım gectiğğimde gecmedimmi diyim..ağğzıımıızdan cııkan laflara insanlar inanmak istemesse geri dönüşşü olmayan yeminler ettimki insanlar yalan olmadıığğıınıı anlasıın..yani yanlıışş kimseye yapmadıım Selçukcum..ama benle dalga gecer gibi konuşşmalar filan..oldu..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)