eray nosmu bastınn![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yok be nosmu ?nos ne ararla bazarda
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ALLAH senin cezanı vermesin surat ifadesine bak puhahahaha sana gecen diyodum iştebu![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
eke su an baya kısık bildiğim kadarıyla sorunları vardı boost la vesgate le ilgili..devam ediyomu...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
muştu bıyık bırakmış. Eke yi satıp tayyar alacak belli hal tavır onu gösteriyor.
maşallah eke ye 0.5 barda bile affetmiyor ...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
e30 + ekeray kombinasyonu harika olmuş . Tam yaralı stayla spec![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Eray yöri git lan işine gelen videoları koydun 10 tane video vardı 3 tane koymuşun. Al sana en sağlıklısı 2. vitesde yürümeye başladığımız video.
335 2 kişiyken EKE 1 kişiyken ve 3. vitesde kalktığımızda anca kafa kafaya gidiyoruz geçtiklerinde benden önce bastın sen
http://www.facebook.com/video/video....79061892&saved
http://www.youtube.com/watch?v=UqzTsG7PM4Y
Dipnot: 335 geçen kpro type-r lar nerdeyse birde onlarla deneyelim nasıl geçiyorlarmış çok merak ettim. EKE kprolu typerdan 0,5 bardayken daha iyi yürüyor.
ahuah olgar bu ne biraderburda eray vites kaçırmış bide basınç kaçırmış 0,3 basıyomuş
![]()
![]()
şaka bir yanada teke tek sağlıklı bir denemede şuanki haliyle kafa burun giderler bi üstünlük olmaz yani
ama araba garip bi şekilde eskisi gibi yürümüyor nedeni ise eskidende bu basınçlarda olmama rağmen turbomun ufak olması sanırım şimdiki turbomuz 2876 - 86 AR biraz büyük kaçtığından basınç istiyor 0,5 yetmiyor![]()
Muştu kardeşim aracın çok güzel gidiyor ben çok beğendim allah nazarlardan saklasın. Deneyelim senle sağlıklı bi şekilde biz genelde t*şak yaptık hep yani sağlıklı denemeler olmadı. Ama 2. vitesde kalktığımızda ben yarım boy önde olurum 3. vitesde kalktığımızda kafa kafaya oluruz diğe düşünüyorum bende. (Tabii sen hala 0,5 basarsan)Ama denemekte fayda var biz o gün çok eğlendik çok güldük.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)